@zalla és @BlackXentric minden elismerésem a kitartásotokhoz
Érdekes egyébként, hogy a low buy miatt kicsit máshogy tekintek a dobozokra. Elsőre tényleg tök vonzó volt, és tuti megvettem volna, ha nincs korlátozás. De elkezdtem nézni mi van benne, mert kicsit szomorkodtam miatta. Rájöttem, hogy bár tetszene egy-két dolog, de vagy megvan konkrétan a termék (Nomade parfüm, Kiehls szérum) vagy van otthon 10 hasonló (mini hajápolási termék) ami miatt felesleges egy 11…
Igazából a lendület viszi az embert (hogy milyen jó vétel, meg biztos nem lesz máskor ilyen), nem a tényleges sóvárgás egy adott termék után (azt már rég megvettem volna ha annyira érdekel).
Igen, teljesen igazad van. Fizetés előtt még átgondoltam, akarok-e aludni rá egyet még.
Nekem nincs sok hasonló termékem. Habár rúzsból pont stop van, szóval nem az volt a húzóerő, de a mini parfümök is érdekelnek (egyiket sem próbáltam még), az Image Skincare és a Kiehls pedig kifejezetten érdekel. Kivételesen azt érzem, hogy mindent el tudok ebből a boxból használni, és talán belátható időn belül.
Mondtam én, hogy meg tudom magyarázni.
Nyugodtan posztold az ilyesmit is, hiszen nem mindenki csatlakozott a low-buy csoporthoz.
Sziasztok! Tapasztalt(abb) beauty box rendelőktől kérdezem, hogy mennyire van értelme “reklamálni” a doboz tartalmát illetően? (nem a pénzemet akarom visszakapni, mert annak nincs realitása) Gondolok arra, hogy a most érkezett meglepidobozban van egy 30 ml-es arcszérum, aminek a szavatossági ideje 2019.12.31. Én ezt pofátlanságnak tartom, mert egyrészt szerintem egy 30 ml-s szérumot nem lehet elpacsálni szűk egy hónap alatt (maximum ha locskolja az ember össze-vissza). Tudom, hogy nem esik le a fejem, ha lejárati időn túl használom, csak akkor is… dühítő. Az egésznek olyan érzete van, mintha nesztek, megkapjátok a maradékot, amit már senki sem vett meg.
Más is járt már így, vagy ez egy általános jelenség beauty boxoknál? Vagy csak én vagyok túl finnyás?
Őszintén szólva lehet, csak nem lesz eredménye. Technikailag nem voltak szabálytalanok, mert még nem járt le a termék szavatossága. Ennek ellenére megértem a felháborodásod, tényleg nem reális, hogy valaki egy szérumot egy hónap alatt elhasználjon.
Én még nem jártam így, igaz eddig csak egy boxot rendeltem meg. Viszont egyáltalán nem vagy finnyás, főleg, hogy egy szérum lejárati időn túl hatástalan/kevésbé hatásos is lehet, abban meg csak reménykedhetünk, hogy nem romlott meg vagy ilyesmi.
Szerintem is ilyen érzete van… Én a helyedben reklamálnék!
Ez nagyon dühítő. Elárulnád, hogy ez melyik box?
Nem tudom egyébként honnan rendelted, de sokszor a boxos cég csak megkapja a terméket a forgalmazótól. Tehát nincs befolyásuk a termékre, annak a szavatosságára stb.
Másrészt ezek a dobozok nem véletlenül ilyen olcsók. A forgalmazó cégek olcsóbban (szerintem van hogy ingyen) adják a termékeket a boxosoknak. Biztos hogy olyan dolgokat fognak adni amit vagy nagyon promotálni szeretnének, vagy ami nem fogyott el.
FeminiBox. Egyszer már rendeltem tőlük, akkor megérte, de a téli dobozuk, pf… no comment. A tartalommal is vannak “bajok”, de ez a szavatossági idő mizéria csapta ki a biztosítékot.
Igen, itt az utóbbi eset állhatott fent. Vagyis a raktárban találtak egy csomó lejáratközeli cuccot és odaszórták a boxosoknak, ők meg jó pénzért eladták. Olcsónak nem mondanám a boxot, mert 9.000,- Forint volt. De tanulópénznek jó volt
De attól még nem normális dolog, hogy ennyire közeli lejáratos szérumot kaptál. Mármint akkor hirdethették volna úgy, hogy közeli lejáratos szérum került a dobozba, ezért ennyi (“csak”) az ára.
A Krémmániának volt 2018 nyarán egy zsákba macska szerű csomagja, lényegében ugyanaz mint a box csak egy kicsi neszeszerbe rakva a termékek, volt benne ha jól emlékszem egy art deco kis méretű szempillaspirál, a spirált megnéztem check fresh vagy hasonló oldalon és elvileg 15 éve gyártották, ha 10 évente ismétlődnek a batch kódok akkor is 5 éve és azt hiszem talán max gyartastol számított 2 évig jók a hasonló termékek, semmit sem csinált a pillaimmal, és a KM véleményeket olvasva senkinek sem jött be aki a mistery bagben kapta a spirált akik meg a teljes méretű terméket az üzletben vásárolták, elégedettek voltak vele, szóval biztos nem arról volt szó hogy a termék alapból rossz, azóta nem csináltak több ilyen kis neszeszert, valószínűleg itt is arról volt szó hogy ezt kapták a forgalmazótól, szerintem nyugodtan írd meg te is a box össze állitoinak, hátha legközelebb inkább kevesebb de legalább jó minőségű terméket tesznek a dobozba, bár gondolom ezek után nem rendelsz majd tőlük semmit. Nekem amit láttam az oldalunkon szimpatikusnak tűntek de ezek után nem hiszem hogy beneveznek tőlük bármire.
Én végül csak simán kidobtam a szempillaspirált meg írtam egy csalódott hangvételű véleményt a termék adatlapon
Azóta csak az idei tavaszi kremmanias boxot vettem meg (ami kremmanias vonatkozású) és az tetszett, egy két kivétellel mindent tudok belőle használni
Az a spirál nálam azóta us bontatlan. Nem is tudom most már, hogy mit csináljak vele De ez most kíváncsivá tett
Vissza kerestem és azért mind a mini mind a teljes kiszerelés is kapott hideget-meleget, remélem ha mégis kipróbálod, azok közé fogsz tartozni akik nem utálják
Asos x Deciem Box £15
https://www.asos.com/beauty-extras/asos-x-deciem-brand-takeover-box/prd/12605767
Mire még egyszer megnéztem, már elfogyott…
Nem csodálom!
Szerintem függ attól, honnan rendelsz. Én este hallottam erről egy csoportban. Ma pont arról beszéltek ott, hogy bizonyos embereknek Sold out volt, mások simán megvették 10 perccel később.
Valentin napi lookfantastic box:
EL x Lookfantastic
Aki amúgyis venne ilyen termékeket, azoknak megérheti.