Beauty box tapasztalatok - szépségdobozok - előfizetések

3 Likes

uhh, ez nagyon jó ár, az anti-aging nagyon hívogat, dee ANNYI cuccom van már itthon… pedig pont ezeket akartam beszerezni :frowning:

1 Likes

winter mystery box, van valakinek tapasztalata? :exploding_head:

Sziasztok!
Én többször próbáltam a Krémmánia Beauty boxát megrendelni, de mindig lecsúsztam róla. :frowning: Utána a Pixi boxot sem sikerült. Így nagyon megörültem neki, mikor felfedeztem a Lucky boxot. :slight_smile:) A tartalma is nagyon tetszik. :blush:

2 Likes

@Bubucim , nagyon szuper termékeknek tünnek :).

1 Likes

@Montelino, milyen szuper lenne ez a box :heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes:. Még mindig szuper ötletnek tartom :)).

1 Likes

Bipa Bonus Box. Azért váltottam ki, mert rengeteg pontom van. Van benne több minta és utazóméret is. Régebben volt benne pl. márkás borotva, a régebbi dobozok jobbak voltak. A külcsínyre mindenesetre adnak.
IMG_20210215_180617
IMG_20210215_180550
IMG_20210215_183151

13 Likes

Most konstatáltam, hogy az előző KM box alján - amiről azt hittem üresen betettem a könyvespolc mélyére - ott figyel egy Envy rúzs…
Semmilyen rúzst nem használok, így nyilván ki sem bontottam.
Nem tudom, hogy ez a megfelelő topik-e megkérdezni; esetleg érdekel valakit?

Új Krémmánia beauty box a láthatáron.

DSC_0669

8 Likes

Ha eddig nagy volt az érdeklődés, akkor erre még inkább dömping lesz. :smile:

2 Likes

Az tuti, ezért megint hatalmas harc lesz :smiley:

1 Likes

Mär lätom magam abban az egy órában… :roll_eyes:

3 Likes

Kegyetlen lesz, sok-sok morgással.

2 Likes

Pedig a márkák nagy része nem is koreai…
Persze én is a gép előtt ülök majd… :woman_facepalming: :see_no_evil:

2 Likes

Mi van a Kiehl’s mellett jobbra?

The Box and Beauty. Koreai márkákat forgalmaznak.

1 Likes

Igen, tuti, hogy őrület lesz megint. :grimacing: Nekem a legutóbbi dobozt nem sikerült megkaparintani. Át kell gondolnom, megéri-e az idegeskedés újra. :grinning:

3 Likes

Nekem eddig mind megvan… A múltkoriról lecsusztam, de utólag sikerült megrendelnem… :roll_eyes:

1 Likes

Nekem csak az első hiányzik… Ez már amolyan szokás, hogy KELL…

1 Likes

Nekem biztos nem. Mert milyen webáruház az ahol a kosárban lévő termék amikor fizetnél már nincs benne? És mindez történik úgy ,hogy amint betettem rögtön fizetni szerettem volna mégcsak annyi sem történt ,hogy késlekedtem volna.