uhh, ez nagyon jó ár, az anti-aging nagyon hívogat, dee ANNYI cuccom van már itthon… pedig pont ezeket akartam beszerezni
winter mystery box, van valakinek tapasztalata?
Sziasztok!
Én többször próbáltam a Krémmánia Beauty boxát megrendelni, de mindig lecsúsztam róla. Utána a Pixi boxot sem sikerült. Így nagyon megörültem neki, mikor felfedeztem a Lucky boxot.
) A tartalma is nagyon tetszik.
Bipa Bonus Box. Azért váltottam ki, mert rengeteg pontom van. Van benne több minta és utazóméret is. Régebben volt benne pl. márkás borotva, a régebbi dobozok jobbak voltak. A külcsínyre mindenesetre adnak.
Most konstatáltam, hogy az előző KM box alján - amiről azt hittem üresen betettem a könyvespolc mélyére - ott figyel egy Envy rúzs…
Semmilyen rúzst nem használok, így nyilván ki sem bontottam.
Nem tudom, hogy ez a megfelelő topik-e megkérdezni; esetleg érdekel valakit?
Új Krémmánia beauty box a láthatáron.
Ha eddig nagy volt az érdeklődés, akkor erre még inkább dömping lesz.
Az tuti, ezért megint hatalmas harc lesz
Mär lätom magam abban az egy órában…
Kegyetlen lesz, sok-sok morgással.
Pedig a márkák nagy része nem is koreai…
Persze én is a gép előtt ülök majd…
Mi van a Kiehl’s mellett jobbra?
The Box and Beauty. Koreai márkákat forgalmaznak.
Igen, tuti, hogy őrület lesz megint. Nekem a legutóbbi dobozt nem sikerült megkaparintani. Át kell gondolnom, megéri-e az idegeskedés újra.
Nekem eddig mind megvan… A múltkoriról lecsusztam, de utólag sikerült megrendelnem…
Nekem csak az első hiányzik… Ez már amolyan szokás, hogy KELL…
Nekem biztos nem. Mert milyen webáruház az ahol a kosárban lévő termék amikor fizetnél már nincs benne? És mindez történik úgy ,hogy amint betettem rögtön fizetni szerettem volna mégcsak annyi sem történt ,hogy késlekedtem volna.