Sziasztok!
Mivel jön a karácsony, arra gondoltam, lehetne egy olyan téma, amiben egyrészt megoszthatjuk a boldogságunkat (nem dicsekvés gyanánt, de nekem pl. senki sincs a környezetemben, aki megértené, hogy miért örültem annyira a tavaly kapott Real Techniques ecsetkészletnek
) hogy mit kaptunk ajándékba - persze nemcsak karácsonyra, hanem születésnap, névnap, stb. is - másrészt hogy mi magunk milyen beauty ajándékokat adunk, akár ötlet adás gyanánt.
Kezdem is a sort. 
Idén mikulás napra azt találtuk ki a férjemmel, hogy ahelyett, hogy ellátjuk egymást egy halom édességgel, inkább fürdő termékek kerüljenek a mikulás zacskóba. A férjem nagyon szereti a Lush habfürdőket, ezért én ott vásároltam be neki, én pedig a The Body Shop üzletből kértem Vanilla pumpkin tusfürdőket és kézrémet.
Tavaly karácsonykor pedig a keresztlányom kapott a Pupából cuki baglyot, aminek nagyon örült! Idén még csak neten láttam a karácsonyi kínálatot, de majd megnézem az üzletben is.
Teljesen együtt érzek, az én környezetemben sem érti senki a rajongásomat.
Se a barátaim (leginkább csak szörnyülködnek, hogy mennyit költök erre, vagy hogy miféle veszélyes dolog savakat kenni az arcomra), se a családom (Anyukám vagy röhög, vagy a fejét fogja és már “drogériának” hívja a polcaimat; a Nagyim pedig teljesen kivan és próbál “jó útra téríteni”, mondván: az én “gyönyörű kis fiatal bőrömet”* tönkre fogom tenni ezzel a sok kenceficével). Vicces módon a párom érti meg leginkább az arcizók és egyéb beauty kincsek iránti szerelmemet.
- szólt a gyomromból az a nagy táblás milkacsoki, amit szépen lassan becuppantottam.

Néhány barátnőmmel szoktunk apróságokat adni egymásnak, maszkok, ajakápoló, tea.