Beauty ajándékok


#1

Sziasztok!
Mivel jön a karácsony, arra gondoltam, lehetne egy olyan téma, amiben egyrészt megoszthatjuk a boldogságunkat (nem dicsekvés gyanánt, de nekem pl. senki sincs a környezetemben, aki megértené, hogy miért örültem annyira a tavaly kapott Real Techniques ecsetkészletnek :grinning:) hogy mit kaptunk ajándékba - persze nemcsak karácsonyra, hanem születésnap, névnap, stb. is - másrészt hogy mi magunk milyen beauty ajándékokat adunk, akár ötlet adás gyanánt.

Kezdem is a sort. :slightly_smiling_face:
Idén mikulás napra azt találtuk ki a férjemmel, hogy ahelyett, hogy ellátjuk egymást egy halom édességgel, inkább fürdő termékek kerüljenek a mikulás zacskóba. A férjem nagyon szereti a Lush habfürdőket, ezért én ott vásároltam be neki, én pedig a The Body Shop üzletből kértem Vanilla pumpkin tusfürdőket és kézrémet.

Tavaly karácsonykor pedig a keresztlányom kapott a Pupából cuki baglyot, aminek nagyon örült! Idén még csak neten láttam a karácsonyi kínálatot, de majd megnézem az üzletben is.


#2

De édes téma! :heart_eyes: Teljesen együtt érzek, az én környezetemben sem érti senki a rajongásomat. :face_with_hand_over_mouth: Se a barátaim (leginkább csak szörnyülködnek, hogy mennyit költök erre, vagy hogy miféle veszélyes dolog savakat kenni az arcomra), se a családom (Anyukám vagy röhög, vagy a fejét fogja és már “drogériának” hívja a polcaimat; a Nagyim pedig teljesen kivan és próbál “jó útra téríteni”, mondván: az én “gyönyörű kis fiatal bőrömet”* tönkre fogom tenni ezzel a sok kenceficével). Vicces módon a párom érti meg leginkább az arcizók és egyéb beauty kincsek iránti szerelmemet.

*Nem, egyáltalán nem gyönyörű a bőröm, de hát a mamák már csak ilyenek: gyengébben látóak és aranyszívűen elfogultak.

Legutóbb egy fésűt és két szérumot kaptam ajándékba. A Tangle Teezer The Wet Detanglert, a TO retinolos emulzióját, és a GG új C-vit szérumát.

Ez olyan aranyos, hogy a férjed szereti a a Lush cuccokat, legalábbis nekem nagyon szimpatikus, ha egy férfi nem fél adni magára és nem érzi úgy, hogy ez veszélyezteti a tesztoszteronszintjét. :blush:

A mikuzást pedig nagyon jól kitaláltátok, okos és alak-kímélő ötlet. :smile: - szólt a gyomromból az a nagy táblás milkacsoki, amit szépen lassan becuppantottam.


#3

Én legutóbb TO csomagot, Parsa fésűt, Estée Lauder csomagot, Makeup Revolution csomagot, Mac rúzsokat és Estée Lauder parfümöt kaptam. Ezeket Mikulásra. Nagyon boldoggá tesznek ezek a dolgok, persze ezt sokan nem érthetik. ““Minek kérsz olyan ajándékot ami elfogy??”” Stb. :sweat:


#4

Nagyon szuper ajándékok! És a párod magától ad ilyen dolgokat?

Nálunk úgy szokott lenni, hogy küldök át a férjemnek linkeket, hogy azokból örülnék valaminek. :grinning:
Így igazán tuti a végeredmény. :smiley:


#5

@Kokapu Igazából mindegyiket én rendeltem es a párom fizette ki. Magától sosem tudná, hogy milyen kozmetikumra vágyom, biztos olyat venne ami nem tetszene.

Tőle meglepetésként My Little Ponyikat kaptam és PS4 játekokat ugyan is nagyon szeretem ezeket a dolgokat, és nagyon örültem neki :sob::heart_eyes: sajnos nem ért a kozmetikumokhoz és amikor az összetevőkről beszélek neki nem hisz nekem. ( pl: a parabének nem tesznek jót, az alkohol nem előnyös egy krémben stb.) Nem igazán ért hozzá. Úgyhogy nagy meglepetések kozmetikum téren nem szoktak lenni nálunk :sweat_smile:

Na és te mit veszel a férjednek karácsonyra amiről nem tud? :slight_smile:


#6

Mi is mindig listát írunk, bár mi szülinapra, mert nem karácsonyozunk. Így van meglepetés része is, hogy mit kapsz a felírtak közül, de mégis biztosra mentél. :smiley:


#7

Ő is küldött nekem listát, így kap koncertjegyet, egy Slash pop figurát, kulcstartót Dobbyról. Illetve kap egy II. Erzsébet pop figurát is, erről nem tud, a Slash mellé rendeltem.
De nekem amúgy az lesz a meglepi ajándékom a családnak, hogy januárban megyünk Londonba, és veszek jegyet a The Shard kilátójába (ez most a legmagasabb ott). :blush:


#8

Nagyon jól ‘hangzik!’ :slight_smile:


#9

Kíváncsian várom, hogy ki milyen beauty ajándékot kapott, mit szól hozzá stb. :slightly_smiling_face::christmas_tree:


#10

Én a férjemtől kaptam egy ecset szettet és egy ecsettartó táskát a Spectrumtól. Az Earth szett már régóta kívánság listás, szóval nagyon örülök nekik. :christmas_tree::heart_eyes:

A táskája egészen sötét mohazöld és gyönyörű :heart_eyes:.
IMG_20181225_023208

Egy ilyen ecsetet is kaptam, mert ilyen még nem volt.
IMG_20181225_022859

40 db ecset fér el a tartóban (ez a fele, a másik oldal ugyanilyen).
IMG_20181225_023451


#12

Csodás! Férfiaknak biztosan nehezen fér a fejébe, hogy egyrészt mi kerül ezeken ennyibe, másrészt meg hogy tudunk nekik ennyire örülni :smiley:


#13

De szépek! Nem is hallottam még erről a márkáról, teljen bennük sok örömöd!

Az én párom inkább hasznos vagy olyan dolgokat szeret ajándékozni, amikkel tud azonosulni (futócipő, könyvek stb.), a nőies kiegészítőkkel nem nagyon tud mit kezdeni. Nagyon örülök mindennek persze, de néha jó volna bontogatni egy ilyen csodás csomagot.


#14

Én arra is kiváncsi lennék, hogy Te mit kaptál?:blush::slight_smile:


#15

Az én férjem is ilyen volt. Nekem pl azért van 8 db órám mert én vettem magamnak hármat (egy “rendes” Casiot, egy tengerészcsíkos Avont, meg egy szép kis Muranoi üvegest), a többit tőle kaptam, mert ő imádja az órákat, és gyűjti is őket.

Szerencsére már rájött, hogy inkább olyat ad, amiket én szeretek. Vagyis: smink, táska és Harry Potter. :smiley:
Tehát kaptam az ecseteket, egy gyönyörű Vendula táskát és pénztárcát és Harry Potter legót és könyvet.

IMG_20181225_022336

IMG_20181224_221038


#16

Az a táska! Meseszép!
Az én párom semmit nem gyűjt, valahogy túllépett ezen a bűnös anyagi világon. Könyveket veszünk, de sokszor inkább kétségbe ejti a számuk, mintsem gyönyörködtetné és mindig fenyeget, hogy át kellene térni az e-bookokra (nem szeretem).
Minden évben vért izzadok, hogy mit vegyek neki ajándékba. Idén maradtunk az alap ajándéknál (könyv), azt mondta, nem vágyik semmire. Én meg… hát, megveszem magamnak, amit szeretnék.:stuck_out_tongue: Néhány barátnőmmel szoktunk apróságokat adni egymásnak, maszkok, ajakápoló, tea.
Jaj, egyszer elmentem a párommal ruhát venni, csak úgy dobálta őket hozzám, hogy szerintem ez is meg az is jól áll neked, így lett majdnem combtőig érő, feszes farmersortom, önszántamból soha nem vettem volna meg, szerintem borzasztóan áll, szerinte meg szexi. Istenem, férifak…:smiley: Meg lett egy kivágott, szűk felsőm, ami mindig felcsúszik a hasamon, tinédzserkorom óta nem volt ilyenem.


#17

Így kell pasit választani, gyerekek. :smiley:
A Vendula nekem egy azon márkák közül, ami “messziről tetszik” és sok ismerősömnek jó ajándéknak/ajándékötletnek, de én magam nem hordanám, mivel nem illik a ruhatáramba. De tényleg irtó cuki, ha a húgom csajosabb típus lenne, már tuti vettem volna neki tőlük valamit.


#18

:smiley::smiley::smiley:

Imádom a Vendula táskákat. Van egy könyvesboltos, az konkrétan ahányszor nálam van, mindig megnézik, amikor tömegközlekedem, sőt volt már, hogy meg is szólítottak miatta, hogy milyen szép. :slight_smile:
Ráadásul a valóságban még szebbek, mint a képen.
Pl. amit most kaptam, annak a függönye valódi csipke, a cégér pedig kihajtható. És használható válltáskaként és hátizsákként is. :heart_eyes:

Csak eléggé drágák, ezért magamnak nem venném meg őket. Viszont az oldalukon mindig beteszem wishlistbe ami tetszik, férj pedig onnan puskázik, ha névnapom, szülinapom, vagy karácsony van. :grinning:


#19

Ez a kék Vendula nagyon szép, jó választás volt! Olyan vidámak a táskáik.


#20

Én anyukámnak vettem egy vaddisznósörtés hajkefét, amit úgy látom megkedvelt.
Anyósjelöltemtől Oriflame-es ecseteket kaptam, melyekhez nem fűzök nagy reményeket, de azért nagyon örülök nekik.

Na és amire nem számítottam… Az a barátomtől kapott névnapi ajándék (Éva-napra). Én nem írtam kívánságlistát, hanem időnként linkeltem ezt-azt, hogy jaj de szép, nem tudom megvegyem-e stb., de nem is szándékosan csak szimplán meg akartam vele osztani a dolgokat (hál’ Isten nagyon jól bírja az ilyesmiket :slight_smile:), meg hogy nézze meg milyen hihetetlen akciók voltak Black Friday környékén :smiley:
És akkor mutattam neki ezt a szépséget, aztán el is felejtettem. Hát oda meg vissza vagyok érte! Csodás már maga a doboz is, benne a paletták is külön kis tokokban vannak és azok is szépségesek. Legjobban a Cocoa Blend színösszeállítása tetszik, azt már egyszer majdnem meg is rendeltem. Másik 2 palettát (Caramel Melange, Blanc Fusion) nem hiszem, hogy magukban megvettem volna, de így a 3 együtt szuper! Kíváncsi leszek a minőségükre is.
48419896_2235303993423793_5880986366363303936_n

49026946_2073222729420781_6199963953825579008_n

48419323_372734226818019_8409858493158260736_n

Ez utóbbi már nem saját kép :smiley:


#21

Milyen figyelmes! :heart_eyes:
Bárcsak az Én barátom is ilyen lenne :slight_smile: sajnos Ő egyáltalán nem ért a sminkekhez és a nevüket sem jegyezi meg :sweat_smile::tired_face:
Igazán szerencsés vagy, biztosan jó meglepetés volt! :slight_smile: