Jaj, de jó! Még sosem próbáltam Zoeva palettát, de olyan kíváncsi vagyok rájuk!
Nagyon szépek!
Igen, nagyon szerencsésnek érzem magam, mert még olyan is kijött a száján, hogy: “De kár, hogy én egyedül nem tudok sminket választani!”
Cocoa Blend színösszeállítása a kedvencem, már kívánságlistán volt, de jó, hogy nem vettem meg
Milyen nyeremény? Beauty nyereményjáték kban nyerni mindig örömteli
A legjobb, Krémmániás.
De ennek már vége van, megvolt a sorsolás is
Ó de jó Gratula
Te vagy az egyik nyertes?
Nem, azért gratuláltam @dunaimanonak , mert ő az egyik nyertes, ott van az alján.
Jaaa, értem!
A Férjem ajándéka a 49. születésnapomra. Nem tagadom, hogy a boltolást én intéztem @Fiorentina -val. Neki is sok köszönet érte!
Nagyon boldog születésnapot kívánok!
Gyönyörűek, és nagyon szépen fényképezel!
Nekem egyszer volt egy Estée Lauder rúzsom, de már ezer éve, még nem voltak gyerekeim, talán 13-14 éve. Volt egy piros selyemingem, elvittem a Douglasba, és együtt választottunk hozzá rúzst az eladónővel. Így lett valaha egy EL tűzpiros rúzsom.
Majd írj a palettáról, hogy milyennek találod, mondjuk a Nablához viszonyítva.
Köszönöm szépen, drága vagy!
Rendben, még nem tudom, mikor fogom kipróbálni, szeretek az ilyenre felkészülni és szeretem, ha van rá elég időm. A palettákkal is össze kell szokni, össze kell hangolódni. Nekem legalábbis.
A Nablákat pedig azért szeretem mert olyan selymesen krémesen tudnak egymással összefonódni, mint a szerelmesek.
A rúzsokat kipróbáltam, nagyon jó minőségűek, tudom, hogy szeretni fogom őket is, hiába van rajtuk kívül még kb. 20 db. 49 évesen lett két felső kategóriás rúzsom.
Bár azóta már a zsibiről is rendeltem egyet.
Van egy olyan sejtésem, hogy @dunaimano elhagyta a fórumot a tegnapi hülyeség után, de ne legyen igazam…
Én ezt nagyon sajnálnám, írtam is neki üzit, de még arra sem reagált Reméljük csak pár nap fórummentességet tart.
Ha ezt tudom, megleptelek volna még valamivel, így most az éteren keresztül kívánok sok boldogságot, puszillak!
Kérjük vissza!!! Őt is! Ne menjen innen senki el a véleménye miatt! Tessék bejelentkezni, ne csak olvasni…