Köszönöm szépen mindenkinek a jókívánságokat és a tippeket! 
@zalla : Egyelőre sajnos Babus is csak visít, egyáltalán nem tetszik neki ez a póz… legalább akkora kasszasiker, mint a fürdetés 
@macooka : Sajnos ezt a Maternityt el kellett engednünk, de jó döntésnek bizonyult. Maximálisan elégedett vagyok az orvosommal és a babát is helyben tudták ellátni, ott tudtunk maradni mindeketten, ami az adott helyzetben a legjobb megoldás volt. Igaz, hogy én kezdettől császárra gyúrtam, de a mi helyzetünkben az utolsó dolog, ami hiányzott volna, hogy egy természetes szüléssel kockáztassak, kicsit sem bántam meg. Reggel volt a császár 8-kor, már délután lábra álltam gond nélkül, 3 nap múlva meg már totál normálisan tudtam sétálni, azóta sincs semmi panaszom (persze, hegem az van, ez tény).
Most bocsánat, hogy ezt mondom - még friss az élmény, meg a sok fb csoportos és személyes tapasztalat - de ha választott orvos van, akkor minden van, ha nincs, akkor teljes lutri, milyen szülésélményben lesz részed. Függetlenül attól, hogy mi a szülési terved nagyon melegen ajánlom, hogy fizessetek be választott orvosra-szülésznőre. Az alapvető emberi tiszteletet és önrendelkezést vásároljátok meg, ha nem kenyérre meg kiságyra kell, ezt ma Magyarországon nagy felelőtlenség elspórolni. Ahogy a hírekben is hallani, percről percre szűkül az igénybe vehető állami ellátás, kell, hogy legyenek emberek, akik komolyan vesznek, ez pedig tb alapon orosz rulett.

Látod, van aki éppen csak megvárja, hogy ne minősüljön koraszülöttnek, van aki meg ki sem bújna legszívesebben 

hat inkabb vagjabak fel megegyszer, de ne gyulladjon be a mellem 

.