Köszönöm szépen mindenkinek a jókívánságokat és a tippeket!
@zalla : Egyelőre sajnos Babus is csak visít, egyáltalán nem tetszik neki ez a póz… legalább akkora kasszasiker, mint a fürdetés
@macooka : Sajnos ezt a Maternityt el kellett engednünk, de jó döntésnek bizonyult. Maximálisan elégedett vagyok az orvosommal és a babát is helyben tudták ellátni, ott tudtunk maradni mindeketten, ami az adott helyzetben a legjobb megoldás volt. Igaz, hogy én kezdettől császárra gyúrtam, de a mi helyzetünkben az utolsó dolog, ami hiányzott volna, hogy egy természetes szüléssel kockáztassak, kicsit sem bántam meg. Reggel volt a császár 8-kor, már délután lábra álltam gond nélkül, 3 nap múlva meg már totál normálisan tudtam sétálni, azóta sincs semmi panaszom (persze, hegem az van, ez tény).
Most bocsánat, hogy ezt mondom - még friss az élmény, meg a sok fb csoportos és személyes tapasztalat - de ha választott orvos van, akkor minden van, ha nincs, akkor teljes lutri, milyen szülésélményben lesz részed. Függetlenül attól, hogy mi a szülési terved nagyon melegen ajánlom, hogy fizessetek be választott orvosra-szülésznőre. Az alapvető emberi tiszteletet és önrendelkezést vásároljátok meg, ha nem kenyérre meg kiságyra kell, ezt ma Magyarországon nagy felelőtlenség elspórolni. Ahogy a hírekben is hallani, percről percre szűkül az igénybe vehető állami ellátás, kell, hogy legyenek emberek, akik komolyan vesznek, ez pedig tb alapon orosz rulett.