Szerintem ebben lehet logika, végül is, ha az egyik póruson nem is tud, a másikon utat fog törni magának a természet
Én összességében még kevesebbet izzadok. eddig sem voltam egy izzadós/büdösödős alkat, de most aztán pláne nem. Minimum 3 l folyadékot megiszok, mégis állandóan száraz a lábszáram, alkarom. Már az 5. testápolóval kenem magam, de érdemben egyik sem segített. Terhességi csíkok még nem is lettek (mondjuk nyilván a 6. hónap nem is a legveszélyesebb időszak még), de egy olyan átlagos problémával, mint a szárazság, egyik sem bánt el. A hajam is sokkal kevésbé zsírosodik, még lekopogom, az arcbőrömön nem tapasztaltam semmi változást ez ügyben,
Most arra jutottam, hogy végigpásztáztam az emlékeimet és rendeltem újra Schüssler krémet és szappant, azoknál volt régen olyan, ami “fókazsír” hatású volt rajtam, kipróbálom, hátha azok hatnak a “végeken”. Illetve a párom javasolta, hogy kezdjek el olajos fürdőket venni, na, mondom, mennyi eszed van neked! Hogy ez eddig nem jutott eszembe! Bár a nyári hőségben ez inkább hűtőfürdő lesz