@macooka Hát, sajnos a himlőt nem csak szexuális úton lehet elkapni, a homoszexuálisokra rákenni meg … hát, ezt inkább nem kommentálom… vagy mégis: a hiv-vel is így kezdték… nem akarnak pánikot kelteni, de felületeken is terjed, még ki is mondják, hogy háztartáson belül/ápolásba is problémás lehet és ezek után higyjük el, hogy csak a csúnya gonosz homokosok terjesztik, ráadásul egy időben kezdik a világ 7 különböző pontján LOL közben meg az oroszok évek óta dolgoznak olyan himlő vírus biológiai fegyveren, aminek fokozott a mortalitása… Azt aláírom, hogy a melegklubok környékén fokozott a promiszkuitás és valamiért ez a fixációja egyeseknek, hogy rajtuk kezdik a biológiai fegyverkísérleteket, de 40 évvel a hiv/aids beindítása után - az is a bozótból mászott ki ugyebár és hirtelen a Club 54-ben találta magát - azzal nyugtatni a jó népet, hogy csak a homoszexuálisokra veszélyes… anyám!
@vrita90 De jó! Örülök, hogy jó ez a Ramóna. tegnap befizettem, de csak gyorsan átfutottam a blogbejegyzéseket, majd holnap berakok tornavideót is! Ha már erről beszéltünk, elolvastam a tiltólistás ételek bejegyzést és örömmel olvastam, hogy ők is hivatkoznak már a retinolos májra meg a tengeri halakból is nagyon naprakészek.
Nekem egy valós nyomorom van: a gyomorégés. Évek óta gyógyteákkal tartom kordában ezt a dolgot, de terhességben az összes tilos. Változó, vannak jobb és rosszabb hetek, most éppen egy rosszabbon vagyok túl, baromira sokat ég a gyomrom, szar az egész. Próbáltam a Salvus vizet… nem jött be, de legalább undorító az íze meg Renniet szedegetek, de inkább csak a diéta segít, ha van lelkierőm betartani. Erre a problémára van esetleg valami bevált praktikátok? Köszi a segítséget!