ARC DECO, avagy ARCDEKORÁCIÓ

Nagyon sokat próbálgattam a különböző tisztítókat, mivel érzékeny a bőröm. Ami leginkább bevált nekem az utóbbi években:

1. a rózsaszín Garnier, amit @anon27689852 is használ (van sminklemosó kendője is, azt is szoktam használni, ha pl. csak fényvédő van rajtam)
  2. a Bioderma Sensibio micellás vize (reggel csak őt használom, este pedig 2. fázis)
  3. a szememből vizes vattakoronggal kitörlöm a bekerült lemosót
  4. végül (az esti zuhanyozásnál) a Paula’s Choice sötétkék Resist Optimal Result Hydrating Cleanserét használom habzó lemosó helyett, mert ez nagyon krémes, és egyáltalán nem feszül tőle a bőröm. Régebben használtam habzó lemosókat, de már kevés nekem, gazdagabb lemosóra van szükségem.
2 Likes

@Anheszenamon, @Anilorak, a lezárt topikban feltett kérdésre itt válaszolok.

Nem, még nem sikerült megtalálnom a tökéletes bronzert a világos bőrömre.
Sokáig így volt, a NARS Madly-je volt az én árnyalatom, még Wayne Goss ajánlotta. Pirosító volt, de olyan barnás árnyalat, ami tökéletes volt a világos bőrömre. Aztán nem lehetett kapni többé.
Matt bronzerekből még talán könnyebb is világosat találni, de egyszerűen imádom, ha van egy kis fény az arcomon, néha úgy érzem, hogy nem is színt, hanem inkább fényt igényel.
Bobbi, MAC vonalon nem találtam megfelelő bronzereket, a Butter Bronzer is sárgás rajtam.A Trend it Up-éról azt hittem, hogy fényes, de a felületén van csak a fényes rész.
De hozzá kell tennem, hogy nem szenvedek, kifejezetten élvezem, hogy keresgélhetek. Láttam sminkest, aki a saját világos bőrére sötétebb alapozót használ bronzerként.
Most a Bobbi Brown bronz Shimmer Brickjét használom fényes bronzerként. Az Hourglass Brilliant Nude kicsit csillámos árnyalata is csodás, de a DIM light púdere funkcionál rajtam bronzerként.
Szóval most ezt a hármat használom.
De ki akarom próbálni a Jouer pirosítóját, amit Wayne Goss bronzerként ajánl világos bőrre, vagy a Zoeva Radiant Glow bronz highligterét, vagy Laura Mercier Shimmer Bocját, és a Milaninak, Beccanak is van (Sunlit Bronzer), ami érdekel.

Ez most úton van, nemrég rendeltem:

5 Likes

Ebben úgy látom a Laguna bronzer van. A lagunán kívül van még a Nars-nak két kifejezetten hókáknak készült bronzere. A San Juan és a Vallarta. A San Juan megvan nekem igaz már kicsit világos lett nekem .16107022587115327058616913021190
Ez itt kb. négyszeri áthúzással.

1 Likes

Igen, ebben a videóban a San Juan-t és a Lagunat hasonlítja össze, kb. 13. perctől:

Igen a Laguna kicsit talán hűvösebb szürkésebb ,de én szeretem magamon. A San Juant lehet akár barackosnak is nevezni. Fényes baracknak.
A Makeup factory -nak (Müllerben) vannak highlither-ei amik között van színezett ami inkább inkább fény de mégis ad egy kis árnyékot is. Amit még megpróbálhatsz esetleg az egy bőrfényű ásványi alapozó az árnyalatodnál egyel sötétebb színben.
Ami még eszembe jutott az a Mac Warm Soulja hókáknak az jó szokott lenni.
Vagy egy Kevin Aucoin Pure powder glow.

1 Likes

Köszi a tippeket, gyűjtöm őket erre az évre.
Szeretem az arcpalettákat, gondoltam, próbát teszek egy Orgasm/Laguna ikonikus színnel. Mi baj lehe? Utazáshoz jó lesz.
Még az OrgasmX arcpaletta az, amit mindenképp beszerzek, és ezt:

Bár most nem merek a Nars oldaláról rendelni.

Igen, gondoltam, hogy ezt veszem, de a nagy 24 euro volt, a mini 21.
Úgy szeretem az ilyen palettákat.
Most egy Jouier-t rendeltem.

1 Likes

Nagyon felkeltetted az érdeklődésemet a Nars cuccok iránt :heart_eyes:

1 Likes

Nagyon szeretem a márkát.
Bobbi Brown Shimmer brickje, a Mac szemhéjalapja nagy kedvenc, de ezt a két márkát kezdem elengedni, Denona, Tilbury kisasszonyokkal pedig egyre jobb a viszonyom, a kisebb márkákat is próbálgatom (Becca, Milani, Lorac, Viseart…stb)

De a Nars… :heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes:

Megbízható minőség , nem hagy cserben, fantasztikus a színválasztékuk, gondolnak a hófehérkékre is.
Az Orgasm és Orgasm X minden terméke imádás.

Amit még próbáltam:
Lahore, Verona mono szemfesték, 12 órás munkaidő után is mozdulatlanok
Pirosítók, bronzosítók
Korrektor
Szemre való palettái

Amit még szeretnék kipróbálni:
Soft Matt alapozó
Arcpaletták
Pirosítók, bronzosítók több árnyalata

1 Likes

Nekem van több nars 6-os ès 3- as pirosìtò- highlighter palettàm èn is szeretem nagyon őket. Kèszìtek majd swatchokat èn is. :smiling_face_with_three_hearts:

2 Likes

Én is az Orgasm és Orgasm X-ről…

2 Likes

Ez a Nars arcpaletta nagyon tetszik. Valaki próbálta már?
Kép

Kép

2 Likes

Igen. Ez is van nekem :see_no_evil:. Mùltkor ìrtam be, hogy olyan hybrid- por ès krèm keverèke. Nagyon pigmentàlt, tetszik. Swatcholom ezt is , megkeresem van 4 db.

4 Likes

Olyan szépséges… Minibe beruháznék, de out of stock.

Ùgy látszik, hasonlò az ìzlèsünk. Nekem normálban van meg. Hètköznapra szinte csak ezt hasznàlom annyira szèp selymes a szìne ès a bronzer is tökèletes a fehères bőrömhöz. Pedig megvétel utàn nem tetszett, mert nem làtszott a Holdon is, mint pl. Az ofra😅

1 Likes

Screenshot_20210118-182629

2 Likes

Szerintem nagyon hasonlít ez az arcpaletta erre:

https://kremmania.hu/kremek/mac-star-dipped-face-compact

Vajon mennyivel tudhat többet ez a pirosító?
Gyönyörű egyébként.

https://kremmania.hu/kremek/sisley-l-orchidee-highlighting-blush-pirosito-es

Valakinek esetleg van ilyen?

Igen nekem megvan . Tényleg szép és tartós is. Az összetevők állítólag ápolják a bőrt.

1 Likes