ARC DECO, avagy ARCDEKORÁCIÓ

Melyik árnyalat van meg belőle?

Coral16116392461465429448389499708979

9 Likes

Szépséges :heart_eyes:

Ó, te jó ég, ez valami gyönyörűséges…

Elolvastam végül a krémmániás véleményeket róla, csak szuperlatívuszokban beszélnek róla.

1 Likes

Ez egy igazi gyöngyszem. De csak akcióban érdemes megvenni.
Azért lehet nélküle élni.

1 Likes

Csodásak ezek a Nars pirosítók:

Szerintetek ezt hol lehet beszerezni?

https://kremmania.hu/kremek/chanel-perles-de-lumiere-illuminating-blush-powder

Egyenlőre az Ebay-ről.

A Chanel oldaláról meglehet rendelni, máshol még nem láttam. 65 Euro, azért nekem ennyit nem érne meg.

1 Likes

Igen, tudom.
De különbözőek vagyunk. :slight_smile:
Én szoktam spórolni a Chanel limitált kollekcióira, a tavaszira, és a karácsonyira, de lemaradtam a karácsonyiról. Viszont ez a highlighter nagy szerelem lett elsőre.
Mondom úgy, hogy milliónyi highlightert próbáltam, és nem találtam meg még az igazit. Most Bobbi és Mac van.
Lehet a Chanel oldaláról Magyarországra rendelni? :shushing_face:

1 Likes

Nem tudom, keress rá az oldalukon. Ha van Budapesten Chanel üzlet akkor helyben is megveheted majd. Itt van üzletük de nem mentem be soha, nem odaillőnek érezném magam a többezer eurós táskák között.
Drágább dolgokat szeretek inkább személyesen megvenni, ha törékeny.

Elvileg igen. Screenshot_20210317-200556_Chrome

Milyen highlightereket próbáltál? Mik az elvárások? Milyen lenne számodra az igazi?

Lehet, hogy hosszú leszek.
Nem kifejezetten highlightert keresek, hanem olyan terméket, ami inkább fényt ad az arcomnak, mint színt (higlighting blush?)
Észrevetted például, hogy Pat Mcgrath nem gyárt bronzert, pirosítót?
Olyan cuccaim vannak, amik fényes pirosítók (Hourglass, neked hála a legvilágosabb a tökéletes, vagy az Orgasm, ami csodálatos színt ad), fényes bronzerem nincs, mert ott a Filmstar&Glow, ami tökély.
Próbáltam rengeteg highlightert Ofrán elindulva Beccán át, a Nars-é szerintem is csodálatos, ami neked van a hármasban tőlem, az van monoban. Egy csoda.
DE: olyat szeretnék, ami csak egy fényt ad, egy áttetsző, épphogy meglévő színnel, ami a hófehér bőrömön épp egy lehelet. Nem tudom, hogyan magyarázzam. Nem akarom, hogy az egész fejem világítson, de nekem ilyen a shimmer brick, fény és pirosító-bronzer együtt, ami egy életre elég, csak hatalmasak a csillámok, nem mondhatnám selymesnek, és nem annyira tartós, bár majd megnézem maszkmentes időszakban.
Denona highlighting blush termékét próbáltam, túl sötét, viszont imádom a Diamond Glow cuccát, ami csodás lilás fényt ad az arcnak, csak túl minike, ami van nekem.
Ezért gondoltam erre a Chanelre, és Pat Mcgrath highlighterét néztem még ki, sőt, szerintem Dior highlighterei is ilyenek, és természetesen Houglass is a kívánságlistámon van.

2 Likes

Urban Decay Naked Skin highlighting fluid Aura ilyen, az inkább csak fényt ad, nincs benne nagy csillám, csak nagyon apró. Én szeretem, mert nem ordít a fejemen.

Az Ofra highlighterekből csak egy van nekem, abban sincs nagy csillám, a Pillow talk árnyalat, ez már fényesebb jóval és nagyon enyhén rózsaszín a bőrön.

Ezek inkább fényt adnak, nem színt, főleg az első.

1 Likes

Kösziköszi, írom, írom. :slight_smile:

Szerintem ez is egy ilyen termék, hófehérkéknek:

s2378271-main-zoom

2 Likes

Erre az altalam probalt es bevalt, kedvenc termek CT Holliwood flawless filtere. Hibrid krem, keverheted az alapozodba is; ha fenyes pofira vagysz, hasznalhatod primerkent is; de lehet specifikus pontokon hasznalni alapozo alatt vagy folott is, utobbi eseteben eleg egy tuhegynyi mennyiseg.
Ehhez hasonlo termeke van a Niodnak Opacity, vagy a MAC-nek a strobe kreme.
Ha nagyon lagy highlighter kremet keresel, a Declorenak van egy termeke, de ez draga es nem tudom hogy Mo-n hogy lehet beszerezni. Ez egy japan marka, es nagyon szofisztikalt termekei vannak. (Michelle tesztelte regebben egy videojaban)
Elerheto a Shiseido is, aminek kis kompakt por pirositoi vannak, es van koztuk egy highlighter is, ami nagyon lagy, vizes fenyt produkal. Ezt meg csak a kezfejemen probaltam, mivel nincs szuksegem ujabb fenypuderre, de ha lenne, tuti ezt vennem meg.
Ha vizes hatasra vagysz, arra szamtalan termek alkalmas peldaul a kozepkategorias Kiko stickjei is jo szolgalatot tesznek.

2 Likes

De rég jártál erre. :kissing_heart: Mi újság, jól vagytok?

1 Likes

Chanelt ès Diort tudok neked swatcholni , van 1-2 db- om. Olyan tipikus elegànsan visszafogottnak mondanàm őket. Hasonlò a denona highlighterhez. Az ofra nagyon erős, nedves hatàsù, nem csillàmos ; @Amadea ha jòl emlèkszem, te szereted a holdròl is lehet làtni tìpusokat? :stuck_out_tongue_winking_eye: . A macnek ès a mug- nak van olyan pirosìtòja, ami tulajdonkèpp nem is az mert szinte bőrszìnű, de a vilàgos arcbőrt olyan frissnek egèszsègesnek mutatja ès közben alig làthatò. Esetleg ahhoz mèg egy highlighter? Az olyan napokon amikor semmi kedvem sminkhez, ez a no make up make up naüom van, akkor tökèletes. Majd teszek arról is kèpet.

1 Likes