Nekem az állam és az orrom ami mitesszeres. Január végén vagy február elején vettem itt, KM-en egy Foreo Fofo-t (abszolút megbízható eladótól, számlát, garijegyet - csak 1 hónapos volt akkor a készülék - is adta hozzá). A Fofo olyan, mint a Play plus, de a hátulján van két érzékelő, ami alapján egy applikáció felméri a bőröm állapotát, és javaslatot tesz arra, mikor és mennyit használjam a készüléket.
Az applikációnak nem sok értelmét látom, bár nekem csak napi 1 alkalmat javasolt az app, és úgy tapasztaltam, hogy tényleg sok, ha kétszer használom.
Én nagyon örülök neki, hogy kipróbáltam, tisztább lett a bőröm, tényleg kevesebb mitesszerem van, az orcáim pedig puhábbak.
Csak egy példa, amivel nagyon meggyőzött: mikor megvettem, már hetek óta kínlódtam az államon egy olyan lencse méretű pattanással, ami túl mélyen volt ahhoz, hogy bármit kezdeni tudtam volna vele. Elkezdtem használni a Foreót, és 4 (!) nap alatt elmúlt a bőr alatti pattanás.
Szóval engem megvett, szerintem jó cucc.
Elmondta, hogy kell feltölteni képet, kifejezetten azzal volt a bajuk, hogy állítólag van valami zsűri és mégsem mindenki kap?!
Állítólag a pulzálás, amit végez belülről tisztítja a pórusokat úgy, hogy elválasztja a faggyút a falukról, ezt ráadásul kutatás is alátámasztotta, ami elég érdekes.
Nekem több mint egy éve megvan a cserélhető elemes verzió. Állítólag 400 használatot bír. Azon már bőven túl vagyok vele és még mindig nem kellett elemet cserélnem, nem is gyengült a hatása. Én is nagyon szeretem, élvezem a használatát.
Igen, a Fofo is cserélhető elemes, remélem az enyém is jó sokáig bírja majd!
Hamar nem fog elmerülni az biztos.
Ajj én meg a kolit adtam meg! Ha nem vagyok ott, simán visszaviszik? Nálunk a portáshoz leadhatják a csomagot.
@Fiorentina ezt te kerested, ugye?
https://colourpop.com/products/lucky-you-blush-highlight-duo-kit
Most eléggé akciós, elvileg később már nem lehet megvenni, de a jelen ára mellé ha 10 $ postaköltséggel, számolunk, nem olyan rossz… Főleg ha esetleg mást is veszel mellé.
Nagyon köszönöm, igen, azt gondoltam, hogy vannak itt olyan “profi” eladók, akiknél hátha meg fog jelenni ez a termék is, de erre eddig nem került sor. Most már nem várok tovább, a tettek mezejére lépek! Aranyos vagy, hogy szóltál!
Bizony, bizony jól láttad!
A dhl rugalmasságától függ, de ha eddig is át tudták venni a csomagot, akkor szerintem nem lesz gond. Esetleg ha nem sikerült, akkor csak értesítések valamilyen módon…
De gyönyörű
Köszi szépen, hát persze, hogy egyből felfedeztem!
nincs mit
Volt itt valakinek dhl-es rendelése az meglett végül?
A Cultbeauty-n néhány ABH paletta (pl. Riviera, Norvina) 40%-os akcióban kapható, nekem a Google hívta fel rá a figyelmem.
Az iHerb Loveletter oldalán WDAY15 kóddal 15% kedvezmény van.
Számomra újdonság, hogy pl. a híres Coty Airspun púder is rendelhető…
Ingyenes a szállítás a Juvia’s place oldalon
Ha valaki lemaradt az Essence Berry on palettáról, most 3 Euro a kinti Bipában, a Catrice Blush and Glow Kaviar Gauche pedig 2 Euro. A hozzá tartozó ecset 3.