Persze tudom :).
Sziasztok!
Ha már Glamour napok. Állandóak akcióznak a drogériákban. Van Rossmann kártyám ez elég szokott lenni +10%, ami meg nagyon kellett sminkügyben az mind külföldről van, mert itthon vagy nincs is vagy drágább. És nem akarok elzarándokolni egy csomó üzletbe hogy végre hullafáradtan megkapjam esetleg azt ami lehet nem is igazán kéne. De ez a veszély lassan nem fog fenyegetni:)
Ha nem lesznek dm kuponok és Rossmann és Müller is kevesebb állítólag, akkor mi lesz Glamour napokon? Én már kíváncsi vagyok mi sül ki ebből. Sminket szerintem nem fogok venni akármi is lesz, de ilyenkor szoktam öblítőt, mosószert venni. Azért remélem a Rossmann megtartja rendesen a dolgokat.
Hogy mi lesz?
Süti, lufi, konfetti eső, kávé habbal, csupa móka és kacagás!! :))
Ha megrendezzük magunknak
Megtartja, nem rég láttam egy posztot :)). Mindenki a háláját fejezte ki a poszt alá, hogy megtartják a Glamour napokat :). Az biztos hogy a DM nem jön jól ki a dolgokból, mert rengetegen elégedetlenkednek. Viszont elvileg a drogériáknak nem éri meg a Glamour, hmm szerintem ez érdekes
Szerintem megéri. Ki tudja mekkorra árréssel dolgoznak. Egy barátunk mesélte aki az egyik hazai drogéria ügyvezetője, hogy kupon napokon nagyobb forgalmuk van mint karácsonykor.
Azt veszem észre egy ideje hogy egyre több az akció. A neten a boltokban, mindenhol. Nemcsak kozmetikumokra. Ruha, műszaki cikk, élelmiszer. stb. Annyira brutális az árukínálat és a túltermelés is szerintem.
Képzeljétek, délután cseng a kapucsnegő, DHL-es futár csomagot hozott. Csodálkoztam, hogy mi lehet, nem várok semmit (éljen a low buy)… Mikor átvettem, láttam a dobozon, hogy Luna. Egyből világos lett, mi is érkezett…
Néhány technikai részlet annak, aki várja: Vasárnap jelentkeztem, és ma már itt volt, szóval nagyon gyorsan kiszállítják (Horvátországból, ha a korona pánik miatt ez bárkit is érdekel). Értesítőt, visszajelzést nem kaptam sem a Foreotól, sem a DHL-től a szállításról. Aki nincs mindig a megadott címen, gond lehet.
Egy kedves üzenetet is kaptam apró csillámokkal. Ami nagyon cuki, de kúszómászós kisgyermekes családban éppen nem hiányzik . Szóval, csak óvatosan a bontogatással .
Szerintem ez egy nagyon jó lehetőség volt, és kifejezetten szimpatikussá tette a szememben a Foreot.
A tippet pedig nagyon köszönöm @dunaimano!
Aztamindenit! Bevallom, én konkrétan nem hittem benne… Nagyon örülök, hogy kaptál!
Most picit meg is sajnáltam, hogy én nem próbálkoztam. :D. De alapból nem érdekel maga a készülék. Lehet, hogy ez az a dolog, amiről még nem tudom, hogy hiányzik az életemből, de egyelőre nem érzem szükségesnek. Viszont tényleg óriási a gesztus, nekem is nagyot nőtt a cég a szememben!
Jaj de jó, gratulálok a nyereményedhez
Köszi, @dunaimano, @Alsace, őszintén szólva én sem. Azt hittem vasárnap kapok egy levelet, hogy köszönik, hogy jelentkeztem, de elfogyott.
Arról nem tudtok, hogy mi volt ezzel az akcióval kapcsolatban, ami miatt több influencert is támadtak, hogy apróbetűs rész meg nem is úgy volt ez az egész, ahogy meghirdették? Dragos Karin Instagram sztorijait láttam csak, ahol arról beszél, hogy a magyar képviseletnél is direkt rákérdezett, hogy tényleg mindenki kap-e aki teljesíti a feltételeket, és azt mondták neki, hogy igen, az emberek mégis háborogtak. Először azt hittem, hogy kiderült, hogy sorsolnak vagy nem tudom, de látom, hogy sorra kapják meg az emberek a termékeket, szóval nem értem, mi volt a felháborodás tárgya.
De jó, én is jelentkeztem még aznap délután, olyan szuper lenne, ha én is kapnék :))
Gratula, ezzel csak arcot lehet masszírozni?
Én nem hallottam erről. Lehet az volt a gond, hogy ma már nincs olyan, hogy “csak” jelentkezni kell és kapsz egy terméket. Szerintem arra gondolhattak többen, hogy mást is kell még tenni a dologhoz, és ezt nem jelzi az adott influencer. Ami azt hiszem elég sok mindent elmond az instagram játékokról és reklámokról…
Remélem megérkezik neked is @macooka!
@anon63018870: Elvileg arctisztító. (Itt azt hiszem elég jól leírják, miért jó: http://blog.kremmania.hu/2019/01/foreo-mi-van-hype-mogott.html) Anno kipróbáltam a mini elemes verziójukat, a Playt. De annyira kicsi volt, és nem láttam mellett változást. Plusz a tipikus “jaj, már csak x alkalommal tudom használni” (nem cserélhető az elem) gondolkodás miatt sem használtam rendszeresen.
Ez a verzió nagyobb és töltős, és a bőröm állapota is rosszabb, így lehet, jobban be fog jönni. (Gondolom nem annyira meglepő, hogy én tervezem használni. Édesanyámnak elmeséltem, mi ez, mire való, és hogy ez az övé, de az alapján amit mondtam, inkább átadta a lehetőséget. )
Köszi, valahol olvastam, hogy a mitesszereket is kiszedi, mondjuk arra kiváncsi lennék hogyan.
Szerintem nem konkrétan eltávolítja, hanem hosszútávú használat mellett van rájuk jó hatással. Gondolom egyfajta hámlasztó/radírozó funkciót is betölt, plusz a rendszeres és alapos tisztítási mechanizmus, amit vele végzel. Ennek következtében az elhalt hámsejtek nem tanyáznak a bőrön, a felesleges faggyú is állandóan eltávolításra kerül, a folyamatosan keletkező meg rendesen tud távozni a bőrfelszínre. Így nem tömíti el a pórusokat, nem feszíti szét a falukat (és a városokat sem ).
A férjemnek is hasonló a humora…