A Dm kiszáll a Glamour napokból, helyette viszont lesznek Dm napok, nagy akciókkal, pont kedvezményekkel.
Fuh csak én nem bánom ezt amúgy? A Glamour napoknál kevesebb rémes élményt tudok elképzelni.
Csatlakozom ehhez az érzéshez, én az utóbbi 2 évben távolról elkerültem.
Ez csak azért szomorú, mert az utóbbi években már csak a DM-ben és a Müllerben használtam fel a kuponokat kozmetikum fronton. Amúgy ezt hol olvastátok? Én mindig lemaradok az ilyen infókról.
Én azért sajnálom. Nálunk a városban csak Dm van. Bár Glamour napokon sminket alig szoktam venni, főleg csak szempillaspirált. Inkább mosószer, mosogatógép tabletta, fogkrém, micellás víz, ilyesmik szerepelnek a Glamour listámon.
Akkor te már felnőttél
Ha lesz DM napok, és odateszik magukat, szerintem jobb lesz, mint a G-nap. Kb. én is azt veszem, amit te, @Anheszenamon.
Én átolvastam mi lesz, elvileg csak a 20x-os pont a végösszegre, amit nyilván össze lehet vonni a szokásos havi kuponokkal. Szerintem gagyi.
mindenki a Rossmannba megy majd, nem tudom miért jó ez
Szerintem mert iszonyú undin széttúrják az izgatott assszonyságok a sminkeket, meg se lehet venni utánuk Kb kuka az egész. Én csak 1x voltam DM Glamour napokon, én is csak a szokásos sampon, fogkrém meg ilyeneket vettem, de az a tömeg nekem nem érte meg az olcsóbb árat…
Az a baj, hogy sok olyan vásárol be a Glamour napokon, aki máskülönben nem. Így hamarabb bontanak fel dolgokat az emberek. Egy ideje én azt látom, hogy a Rossmann "minden sminktermékre 25% kedvezményén kívül a sminktermékek kb hasonló módon akcióznak a boltok máskor. A dm -ben ritkán van akció, de alapvetően átlagos napokon is össze lehet hozni kedvezményeket (a pontrendszer nehezen érthető, de ha van egy 10x pontakció, máris megvan).
Na jó, kell csináltatnom törzskártyát is
Még nincs törzskártyád?
Hátöö…igen, le vagyok maradva. 10 év alatt jó, ha 2x vásároltam náluk. Otthon lévő anyaként nem akartam ezzel is kísérteni magam. De most…
Én is oda fogok menni :D, meg talán Müllerbe , ha jobban belegondolok Glamour napokon a legtöbb cuccot Rossmannban vásároltam, mert ott nagyobb akciók voltak. Meg Joy napokon is. Meg aztán mindig mikor csak úgy betévedtem pl Rossmannba, imádtam a napi nagy akciókat :). Míg a dm-ben inkább sminkeknél talán 200-300 ft szokott lenni a különbség . Kivétel a nyugati meg a déli dm , de itt Szombathelyen rémesen nem tudnak akciózni . Müller szintén szuper Esztergomban, ott rendesen olyan árak vannak, hogy nincs is kiírva akció, mégis 1200 volt sok 1800 ft-os dolog és még sorolhatnám . Tudom, biztos kicsinyes mikor ilyenekről beszélek, de nekem nagyon nem mindegy mennyiért veszem meg a cuccokat amiket szeretek :).
Nem maradtál le semmiről.
Ha így lesz, akkor egyetértek!
Nem gondoljuk kicsinyesnek. Ha ennyi fér bele, hát ennyi fér bele Mindenkinek mást bír a pénztárcája és arra költ, amire akar