Akciók - tudsz róla?

A Dm kiszáll a Glamour napokból, helyette viszont lesznek Dm napok, nagy akciókkal, pont kedvezményekkel. :slight_smile:

3 Likes

Fuh csak én nem bánom ezt amúgy? :sweat_smile:A Glamour napoknál kevesebb rémes élményt tudok elképzelni. :roll_eyes:

2 Likes

Csatlakozom ehhez az érzéshez, én az utóbbi 2 évben távolról elkerültem. :grin:

2 Likes

:open_mouth:

Ez csak azért szomorú, mert az utóbbi években már csak a DM-ben és a Müllerben használtam fel a kuponokat kozmetikum fronton. :smiley: Amúgy ezt hol olvastátok? Én mindig lemaradok az ilyen infókról. :smiley:

Én azért sajnálom. Nálunk a városban csak Dm van. Bár Glamour napokon sminket alig szoktam venni, főleg csak szempillaspirált. Inkább mosószer, mosogatógép tabletta, fogkrém, micellás víz, ilyesmik szerepelnek a Glamour listámon.

1 Likes

Akkor te már felnőttél :wink: :sweat_smile:

4 Likes

Ha lesz DM napok, és odateszik magukat, szerintem jobb lesz, mint a G-nap. Kb. én is azt veszem, amit te, @Anheszenamon. :smile:

Én átolvastam mi lesz, elvileg csak a 20x-os pont a végösszegre, amit nyilván össze lehet vonni a szokásos havi kuponokkal. Szerintem gagyi.

2 Likes

:smile: mindenki a Rossmannba megy majd, nem tudom miért jó ez

1 Likes

Szerintem mert iszonyú undin széttúrják az izgatott assszonyságok a sminkeket, meg se lehet venni utánuk :frowning: Kb kuka az egész. Én csak 1x voltam DM Glamour napokon, én is csak a szokásos sampon, fogkrém meg ilyeneket vettem, de az a tömeg nekem nem érte meg az olcsóbb árat… :roll_eyes:

2 Likes

Az a baj, hogy sok olyan vásárol be a Glamour napokon, aki máskülönben nem. Így hamarabb bontanak fel dolgokat az emberek. Egy ideje én azt látom, hogy a Rossmann "minden sminktermékre 25% kedvezményén kívül a sminktermékek kb hasonló módon akcióznak a boltok máskor. A dm -ben ritkán van akció, de alapvetően átlagos napokon is össze lehet hozni kedvezményeket (a pontrendszer nehezen érthető, de ha van egy 10x pontakció, máris megvan).

2 Likes

douglas nőnapi akció :slight_smile:
https://www.douglasshop.hu/c/nonap/

1 Likes

Na jó, kell csináltatnom törzskártyát is :grin:

1 Likes

Még nincs törzskártyád? :cold_face: :rofl: :face_with_hand_over_mouth:

1 Likes

Hátöö…igen, le vagyok maradva. 10 év alatt jó, ha 2x vásároltam náluk. Otthon lévő anyaként nem akartam ezzel is kísérteni magam. De most… :sweat_smile:

Én is oda fogok menni :D, meg talán Müllerbe :thinking:, ha jobban belegondolok Glamour napokon a legtöbb cuccot Rossmannban vásároltam, mert ott nagyobb akciók voltak. Meg Joy napokon is. Meg aztán mindig mikor csak úgy betévedtem pl Rossmannba, imádtam a napi nagy akciókat :). Míg a dm-ben inkább sminkeknél talán 200-300 ft szokott lenni a különbség :roll_eyes:. Kivétel a nyugati meg a déli dm :smiling_face_with_three_hearts:, de itt Szombathelyen rémesen nem tudnak akciózni :roll_eyes:. Müller szintén szuper Esztergomban, ott rendesen olyan árak vannak, hogy nincs is kiírva akció, mégis 1200 volt sok 1800 ft-os dolog és még sorolhatnám :upside_down_face::smiling_face_with_three_hearts:. Tudom, biztos kicsinyes mikor ilyenekről beszélek, de nekem nagyon nem mindegy mennyiért veszem meg a cuccokat amiket szeretek :).

5 Likes

Nem maradtál le semmiről. :kissing_heart:

1 Likes

Ha így lesz, akkor egyetértek!

Nem gondoljuk kicsinyesnek. Ha ennyi fér bele, hát ennyi fér bele :slight_smile: Mindenkinek mást bír a pénztárcája és arra költ, amire akar :wink:

5 Likes