Akciók - tudsz róla?

:pleading_face: Én szoktam, ha pont egyszerre fogynak a deciem dolgok. De “sajnos“ az nem mostanában lesz. A közös rendelés nagyon jó lehetőség erre, de akkor a goodie bag tartalmán is igazságosan osztozni kell…

4 Likes

Ma este 18-24 óra között Douglas shopping night, 20.000 Ft felett 20, 30.000 Ft felett 30% kedvezmény a teljes árú termékekre.

3 Likes

Jaj, neee, már megint? :wink: Shoppingolni kell! :sweat_smile:

Az rendben van, de ez azért egy tervezett komoly bevásárlás, nem egy “á, úgyis terveztem arckrémet venni, hozzá teszek még egy lemosót” típusú vétel. :slight_smile:
Az osztozkodás egyébként mindig nehéz kérdés. Emiatt sem sikerült még szerintem így rendelnem :smiley:.

1 Likes

Hát, mindig ez van! :joy:

1 Likes

:wink: Azért köszönöm, mert erről eszembe jutott, hogy Shiseido mattító lapokat szeretnék ezer éve. Így most veszek és találtam mást is, ami eltűnt az üzletekből, szóval összejön a 20% simán. Főnyeremény a tipped! :kissing_heart:

2 Likes

Na jól van, ma sem éltem hiába :wink:

2 Likes

:laughing:

Persze, a rutinom számára külön Google keep listát tartok fent, és pipálom a termékéket a soron következő rendeléshez hogy ne maradjon ki semmi. :slight_smile: Előre is vásárolok néha, de csak akkor, ha valami tényleg nagy akció van, pl. Black Friday.

3 Likes

Nem tudom, tudtok-e róla, hogy az inglotnál welcome kuponkóddal 10% kedvezmény jár online. Gondolom első rendelésre, és folyton van ilyen, sajnos nem olvastam el rendesen, csak rákattintottam, hogy kérem. :smiley: Időkorlát is volt rajta, de szerintem automatikusan létrehozza, ha bepakolsz a kosárba, és kicsit elkattintgatsz más oldalakra.

1 Likes

A Huda beauty oldalon free shipping van, rendelési határ nélkül, csak ma!

4 Likes

A 9-es Colourpop paletták 9 dollárért kaphatóak. Valamint nem tudom mennyire akció (vagy eredetileg is ennyire olcsó) de a 12-es ecset szett 30 dollár.

3 Likes

Ha valaki olcsón szeretne megismerkedni a Makeup Geek márkával, néhány régi termékük nagyon kedvező árú: https://www.makeupgeek.com/collections/sales

2 Likes

Én a kiárusítást várom. Akkor veszek több cuccot, bár mostanában nem annyira kötnek le a termékeik.

Nem szabad erre a fórumra járnom, mert mindig bűnbe visztek :sob: :rofl: :rofl: Nem hatódtam meg eddig a termékeiktől, de megláttam az egyik duokróm highlightert és egyszerűen elájultam. Többször bezártam az ablakot, hogy “nemkellnemkell”, de annyira izgatta a fantáziámat, muszáj volt :sleepy: Shipping miatt akkor már bepakoltam egy bronzert is, összeállítottam egy 4es palettát, és végül jött egy pigment is (Sugar Rush). Nagyon kíváncsi vagyok!

8 Likes

Ne is mondd, végre jött pénz a házhoz el is vertem :rofl: Jó ez a fórum, imádom :joy: :heart: :kissing_heart:

4 Likes

Én hetek óta nem vagyok képes rászánni magam, hogy megvegyek egy MAC Paint Potot, pedig ideje lenne már, mert lassan minden szemhéjalapozómat elhasználom. :smiley:

2 Likes

LEAP20 kóddal 30 euró felett 20% kedvezmény van a Cult Beautyn, kivéve bizonyos márkákra.

"The following brands are excluded from this promotion:

Anastasia Beverly Hills, ghd, Hourglass, Josh Rosebrook, Natasha Denona, NYX Professional Makeup, OUAI Haircare, IT Cosmetics, Too Faced and Vintner’s Daughter"

5 Likes

A Morphe-nál is van egy akció 02.29-ig - 29% kedvezmény, egész jó dolgokra. Egy paletta érdekelne de nem akarok ezért még szállítást is fizetni most.

1 Likes

Köszi, rendeltem kivételesen olyat ami különleges és nincs hasonló sem. A Moon Phase árnyalat meg 4 db szemfesték.moonphase

6 Likes