Én szoktam, ha pont egyszerre fogynak a deciem dolgok. De “sajnos“ az nem mostanában lesz. A közös rendelés nagyon jó lehetőség erre, de akkor a goodie bag tartalmán is igazságosan osztozni kell…
Ma este 18-24 óra között Douglas shopping night, 20.000 Ft felett 20, 30.000 Ft felett 30% kedvezmény a teljes árú termékekre.
Jaj, neee, már megint? Shoppingolni kell!
Az rendben van, de ez azért egy tervezett komoly bevásárlás, nem egy “á, úgyis terveztem arckrémet venni, hozzá teszek még egy lemosót” típusú vétel.
Az osztozkodás egyébként mindig nehéz kérdés. Emiatt sem sikerült még szerintem így rendelnem .
Hát, mindig ez van!
Azért köszönöm, mert erről eszembe jutott, hogy Shiseido mattító lapokat szeretnék ezer éve. Így most veszek és találtam mást is, ami eltűnt az üzletekből, szóval összejön a 20% simán. Főnyeremény a tipped!
Na jól van, ma sem éltem hiába
Persze, a rutinom számára külön Google keep listát tartok fent, és pipálom a termékéket a soron következő rendeléshez hogy ne maradjon ki semmi. Előre is vásárolok néha, de csak akkor, ha valami tényleg nagy akció van, pl. Black Friday.
Nem tudom, tudtok-e róla, hogy az inglotnál welcome kuponkóddal 10% kedvezmény jár online. Gondolom első rendelésre, és folyton van ilyen, sajnos nem olvastam el rendesen, csak rákattintottam, hogy kérem. Időkorlát is volt rajta, de szerintem automatikusan létrehozza, ha bepakolsz a kosárba, és kicsit elkattintgatsz más oldalakra.
A Huda beauty oldalon free shipping van, rendelési határ nélkül, csak ma!
A 9-es Colourpop paletták 9 dollárért kaphatóak. Valamint nem tudom mennyire akció (vagy eredetileg is ennyire olcsó) de a 12-es ecset szett 30 dollár.
Ha valaki olcsón szeretne megismerkedni a Makeup Geek márkával, néhány régi termékük nagyon kedvező árú: https://www.makeupgeek.com/collections/sales
Én a kiárusítást várom. Akkor veszek több cuccot, bár mostanában nem annyira kötnek le a termékeik.
Nem szabad erre a fórumra járnom, mert mindig bűnbe visztek Nem hatódtam meg eddig a termékeiktől, de megláttam az egyik duokróm highlightert és egyszerűen elájultam. Többször bezártam az ablakot, hogy “nemkellnemkell”, de annyira izgatta a fantáziámat, muszáj volt Shipping miatt akkor már bepakoltam egy bronzert is, összeállítottam egy 4es palettát, és végül jött egy pigment is (Sugar Rush). Nagyon kíváncsi vagyok!
Ne is mondd, végre jött pénz a házhoz el is vertem Jó ez a fórum, imádom
Én hetek óta nem vagyok képes rászánni magam, hogy megvegyek egy MAC Paint Potot, pedig ideje lenne már, mert lassan minden szemhéjalapozómat elhasználom.
LEAP20 kóddal 30 euró felett 20% kedvezmény van a Cult Beautyn, kivéve bizonyos márkákra.
"The following brands are excluded from this promotion:
Anastasia Beverly Hills, ghd, Hourglass, Josh Rosebrook, Natasha Denona, NYX Professional Makeup, OUAI Haircare, IT Cosmetics, Too Faced and Vintner’s Daughter"
A Morphe-nál is van egy akció 02.29-ig - 29% kedvezmény, egész jó dolgokra. Egy paletta érdekelne de nem akarok ezért még szállítást is fizetni most.
Köszi, rendeltem kivételesen olyat ami különleges és nincs hasonló sem. A Moon Phase árnyalat meg 4 db szemfesték.