Akciók - tudsz róla?

Én is a Moon Phaset rendeltem, egyszerűen annyira megfogott, hogy nem tudtam nemet mondani :star_struck:

1 Likes

Nekem már nagyon nem kéne rendelgetnem semmit, de most direkt úgy rendeltem, hogy ne az új eladásaimat gyarapítsam. :slightly_smiling_face: Ez is nagyon le lett redukálva, körülnéztem tényleg kell -e. Viszont a márkát nem ismerem, és szerintem ennyit pont megért egy próbára.

1 Likes

Melyik 4 eladó? Meg akartam nézni az eladó termékeid között de csak egyet látok.

Melody, Caramel Melange és Screen Queen illetve Cocoa Blend. Nem láttam egyenlőre értelmét hogy mindent feltegyek, ezekért sem tolongtak :slightly_smiling_face:

1 Likes

Szerintem nagyon jó kis parfüm a Lidls Suddenly. Én elfújtam egy üveggel. A hétköznapokra tökéletes volt, és viszonylag tartós is. Ráadásul finom illat. Egy próbát megér.

1 Likes

Ezek közül csak a Cocoa Blend volt meg, de eladtam (meg az En Taupe) Ez a Melody nagyon szép!

Igen az tényleg.

Egyébként eddig szinte még minden palettámat el tudtam adni, de amiket most tettem fel (ABH Soft Glam, OPV Spotlight, BH Cosmetics Zodiac Love Signs) valahogy nem akarnak elkelni. :thinking:

Köszönjük az infòt drága @zalla csak 23 àrnyalat tetszik eddig ès a 10- es paletta. :rofl::crazy_face:

1 Likes

Jò kis màrka , sok YouTube- os sminkes szereti, de teljes àron nem vennèm meg.

Én csak új és bontatlan termékeket teszek fel és olcsóbban, de szerintem ez kiderült ha megnézted a termékeim.

Nekem most egy The Balm és The Body Shop nem megy el, pedig mindkettőt alig használtam, és már nagyon el akarom őket passzolni, mert csak a helyet foglalják. :sweat_smile: De csak nem kellenek senkinek…

2 Likes

Én most próbálom elpasszolni a drogériás cuccaim nagy részét, de elég nehéz, ha alapból sem drága, meg kissé használtak már… Ugyanakkor kidobni meg sajnálom, mert azért nem olyan rossz egyáltalán, csak tudom, hogy nem nyúlok érte már olyan gyakran és a helyet foglalja. Nehéz az élet :smiley:

2 Likes

Male up geek nem szàllìt hozzàm. Hm .

@blumarine: Remélem tetszeni fog! A highlightereket nem próbáltam még (nem igazán szoktam használni), de a többi termékük jó minőségű (szemhéjpúderek, pirosító).
@Isabelle: Komolyan?! Azt hittem mindenhova szállítanak…

Majd a fórumtalira elhozod őket. :smiley: Szerintem nálam is ez lesz, drágább lenne a szállítás, mint amennyiért eladnám.

2 Likes

Feltettem a Zoeva Melodyt eladásra, ha érdekel…

1 Likes

-25% van a douglas.at-n sminkre. JS is van, viszik is.

2 Likes

Pinkpandán ingyen szállítás van a mai napon.

3 Likes

De jó köszi!
Az arcbőráplók 20% akcióban voltak rendeltem is kettő szérumot :blush: