Nem biztos, hogy megéri, Ugyan ez akciós, de olcsobb magában, mint a Sparnál pontokkal:
https://www.notino.hu/calvin-klein/endless-euphoria-eau-de-parfum-noknek/
Hasonlóan gondolom.
ez mondjuk drágább itt, mint a Sparban:
https://www.notino.hu/lacoste/pour-femme-eau-de-parfum-nknek/
Igen, az összes ilyen pontgyűjtő akciót kerülöm. Nem kell odahaza még egy lábas, doboz, pléd, vagy plüssállat. Viszont tény, hogy a 12.000 Ft-ot simán elköltöm egy hónap alatt (hozzánk közel sajnos ez a legnormálisabb bolt). Most először van olyan termék kategória, ami akár érdekelhet.
Azért nem nagy a különbség itt sem. Köszi! Azt sejtettem, hogy lesz, ami itt-ott olcsóbban beszerezhető.
A Lidl-ben is vannak saját márkás parfümök, az egyik nagyon népszerű, mert elvileg Coco Mademoiselle hasonmás. 1-2 Krémmániás vélemény annyira vicces, és hát igen, szóval ilyesmi lehet ilyen helyen parfümöt venni
“Na megvettem, a banán, narancs, retek után felraktam a futószalagra. Már akkor nagyon kuncognom kellett magamban. Plusz az pénztáros srác, aki egy Enrique Iglesias hasonmás volt, vhogy meglátta a mórikát az arcomon, mert felettébb jókedvűen adta vette a portékáimat, még 20 forinttal kevesebbet is adtam majdnem a nagy szórakozottságomban:)))”
Na igen, anno meg is vettem a Suddenly parfümöt, elég jó kis hasonmása az Edt-nek…azóta se tudom hol az égbe van úgy elhánytam valahová.
Furcsáltam is, hogy mi a frászt keres a Lidl polcain.
De bakker mikor valaki beteszi az akciós 3 szettes alsógatya mellé a 10 db tejes kiflit, vagy a nagyibugyit egy csomag retek mellé…
Lassan a palletták is sorakoznak majd a sarki zöldségesnél a csalamádé mellett, 2 fizet, 3 kap ákciósan? :))
Èn az aldiban vettem meg a dolce gabbana light blue hasonmàst, ès a Kenzo dupet. Teljesen jòk.
Uhh, nagyon kiváncsivá tettetek , még annak idején 1 és fél éve nézegettem hogy jé van parfüm a lidl-ben, Chanel Mademoiselle dupe, ismerősnek hangzott , el is gondolkodtam hogy megveszem. Azóta mióta láttam, mindig megbámulom a lidlben :D. Lehet a parfüm választott ki engem?
Tejfölös parizeres parfüm a cicák imádnák
De jó, remélem, tetszik majd Emlékszem, hogy a Coco Mademoiselle érdekelt, hátha beválik a dupe!
Müllerben le van árazva Biotherm Aquasource travel szett: 30 ml tonik, 7 ml szérum, 20 ml Aquasource Gel és 40 ml Lait Corporel kicsit több mint 4000 forintért (ünnepek előtt 6000 volt, Duglászban 8000). Aki szereti, annak megéri. (Kíváncsi leszek, később mennyiért adják majd külön - külön a darabjait a piactéren. )
10 ezerért
A P.Louise oldalon mindenre -27% kedvezmény van, plusz 30 font feletti rendelés esetén ingyen szállítás.
www.plouise.co.uk
A Douglas webshopban pedig a Smashbox és a Glamglow termékeket lehet megvásárolni 40% kedvezménnyel.
Kedvezményes kuponkód: BEAUTY0221
Sziasztok!
Ha esetleg valakit érdekel, a patmcgrath.com oldalon SUBLIME10 kóddal már elérhető a korrektor, kőpúder és ecset.
Én a púdet és a korrektort rendeltem meg, a kettő együtt csomagárban 16900 Ft -10% +27%, (kb 20000 Ft) standard szállítás ingyenes.
VIP belépéskor és fizetéskor is meg kell adni a kódot, a kedvezményt így vonja le.
Sajnos jó sokat kell hozzá költeni. Persze semmi sincs ingyen
Nagyon jó cuccok vannak közöttük, a legtöbbet szívesen használnám! Hat igen, jó kis rendelést kell összerakni hozzá:( Aki alapból meg tud venni mindent onnan, az nagyon jól járhat:)
Ezek miatt a goodie bagek miatt gondolkoztam a közös rendelésen. Tök jó, de ki költ egyszerre ennyit…