Akciók - tudsz róla?

Mint mindig… :smiley:

Nekem még tetszik az új kis lila palettájuk is, de mivel Jeffreenek is lila palettája lesz, az nem kérdés, hogy inkább a Blood Lustot választom…

Ügyes vagy, hogy csak egy szájfényt vettél! Már ha a kevesebb vásárlás volt a cél. :slightly_smiling_face:

1 Likes

A nrm vásárlás a cél, de ezzel is elégedett vagyok :slight_smile: köszönöm.

1 Likes

Pat szettek, leàrazva, ha vkinek kell a Webshop neve, szìvesen megìrom priviben. A fb csopiba is felteszem. :kissing_heart::sparkling_heart:20200217_220055 20200217_220021

5 Likes

Ooo, én szeretném tudni a weboldal nevet! Nagyon köszi!! @Isabelle :heart:

1 Likes

A Lip kit az pontosan micsoda?
Pontosabban a tégelyekben mi van? Mire való?

És köszi!

6x 1,5 gr rùzs, egy àtlàtszò szàjfèny, es a 4 nagyon finomra őrölt pigmentet a szàjfènyre lehet felvinni.

Ó, értem, köszi! Akkor jól értettem a leírást, csak még soha nem láttam ilyen megoldást.

Zoeva összes szemhéjpaletta 40%-kal olcsóbb ma és holnap az EYE40 kóddal a Zoeva oldalon.

6 Likes

Köszi, szuper de így is van vagy négy új palettám Tőlük ami eladósorban van.

1 Likes

Négy?
Én régóta kacsintgatok a Zoeva paletták felé. Nem váltak be? Esetleg nem olyan a minősége? Amúgy pont azt néztem, hogy még így is jobban megéri egy alig használt másodkézből a zsibin, mint újonnan. Így szerencsére könnyen lebeszéltem magam a vásárlásról. :smiley: Majd lehet leütök inkább egyet, csak a low buy miatt egyelőre nem merek impulzus vásárlásokba esni, várok vele egy kis időt. :slight_smile:

Ki sem bontottam őket. A szokásos palettahalmozás esete… Minőségre jók teljesen szerintem.

1 Likes

Persze, persze, hiszen nem kényszer a banánevés. De hátha valakinek hasznos az info.

2 Likes

A Screen Queen palettádon filózgattam, de ajándékba venném még próbálom kinyomozni tetszene-e barátnőmnek :slight_smile: Még kezdő a sminkelésben nem akarom agyonhalmozni sminkcuccokkal, sokat kapott már tőlem is. :slight_smile:

Így van.

Köszi :slightly_smiling_face:

40% van néhány parfümre a Douglasban.
a kód: BEAUTY0219

2 Likes

Ez ugyan nem akció, de talán itt is jó lesz:
Hourglass pirosítóra vágyóknak:
diffused heat mini
Nem olcsó, de a foxi benne van.

3 Likes

A sparban a pontgyűjtés most parfümökért megy.

Nem vagyok otthon a parfümök világában, illetve ezeket az illatokat sem ismerem. Van olyan közötte szerintetek, ami ár-érték arányban megéri? Akár férfi, akár női. A 12 pont biztosan összegyűlik, ha van közöttük jó befektetés, és az illata is tetszik, még be is váltom.

2 Likes

Nekem ez valahogy olyan izééé…
Megyek a Spar-ba tejfölért, párizsiért, no meg a parfümért…valahogy olyan feeling romboló.
Szerintem.nem ott a helye, csak reklám, vásárló csalogató.:confused:

6 Likes