az nekem se, de most kinézett, kicsit drága dolgokat veszek, olcsóbban
Én most még várok egy kedvezőbb lehetőségre! Te szépeket vásárolj!
Mit néztél ki, ha szabad érdeklődni?
Shiseido-t szeretném kipróbálni, majd felrakom az unboxingba.
Ha valaki szeretne pat mcgrath termèket vàmmentesen, 20 % os kòddal ( ne szidjatok pat miatt) az a francia sephorábòl tud rendelni.
Néztem a múltkor, mert jó áron voltak paletták, de valami 30 eurós szállítási költség volt
Dehogy szidunk! A rúzsok szuperek, a hosszú szállítási időről pedig igazán nem te tehetsz, én hálás vagyok!
Én is hálás vagyok, szeretem a Realnesst. Bánom, hogy nem rendeltem mellé másik rúzst is.
Azt hiszem ez az helyzet, mikor érdemes összeállni és többen rendelni.
olyan sok Magyarországra? ide hozzám 10 euró, kb. 3000 , több termék esetén megéri mert nincs, vám stb, de 30?
Sajnos Magyarországra sok webshop drágán szállít.
Most megpróbáltam még egyszer, és nem elég, hogy valóban 30EUR a szállítás, de valami csoda folytán, ahogy kiválasztom, hogy Mo. a szállítási cím, az akciósnak hirdetett 29 EUR-os és 36 EUR-os paletta árai felugrottak, előbbi 35 EUR-ra, utóbbi pedig 50,4 EUR-ra…
Nem volt erre egy szabályozás, hogy egy webshopnak a rendelő országától függetlenül ugyanannyinak kell lennie az árnak?..
Hát nem tudom, de őszintén szólva nem tudom mire vélni a dolgot, mert vámot sem kell fizetni, semmit…
Erre gondoltam:
A német Douglas szállít Magyarországra?
Nem, sajnos csak a BENELUX-ba. Úgy tudom az osztrák nem szállít külföldre.
Értem, köszi! Korábban nézegettem az osztrák és német Douglas-t, én is úgy láttam, hogy nem szállítanak ide, azt hittem változott.
Ehhez még annyit, hogy nem értem miért gondolják azt sok márkánál, hogy pl hogy mondjuk Csehországba még szállítanak teszem azt 9 euróért, hozzánk már 16-ért vagy egyáltalán nem. Nem akarok márkákat említeni, de amikor 14 fontos szállítást látok egy drogériás márkánál hozzánk az kicsit durva. Ennyire jól megélnek? De mit mondjanak a Balkánon? Ők szerintem még rosszabbul jártak ilyen szempontból, legyenek bolgárok, szerbek vagy románok. Baromira telített a dekorkozmetikai piac, már most. Minden héten kijön valami új sok márkától, de mintha minőség sem lenne a régi vagy ugyanazt másolnák mástól…