Akciók - tudsz róla?

az nekem se, de most kinézett, kicsit drága dolgokat veszek, olcsóbban :slight_smile:

1 Likes

Én most még várok egy kedvezőbb lehetőségre! Te szépeket vásárolj! :smiling_face_with_three_hearts:

1 Likes

Mit néztél ki, ha szabad érdeklődni? :stuck_out_tongue_winking_eye:

Shiseido-t szeretném kipróbálni, majd felrakom az unboxingba. :slight_smile:

2 Likes

Ha valaki szeretne pat mcgrath termèket vàmmentesen, 20 % os kòddal ( ne szidjatok pat miatt) :stuck_out_tongue_winking_eye: az a francia sephorábòl tud rendelni.

6 Likes

Néztem a múltkor, mert jó áron voltak paletták, de valami 30 eurós szállítási költség volt :frowning:

3 Likes

Dehogy szidunk! A rúzsok szuperek, a hosszú szállítási időről pedig igazán nem te tehetsz, én hálás vagyok!

1 Likes

Én is hálás vagyok, szeretem a Realnesst.:slight_smile: Bánom, hogy nem rendeltem mellé másik rúzst is.

1 Likes

Azt hiszem ez az helyzet, mikor érdemes összeállni és többen rendelni.

2 Likes

olyan sok Magyarországra? ide hozzám 10 euró, kb. 3000 , több termék esetén megéri mert nincs, vám stb, de 30?

Sajnos Magyarországra sok webshop drágán szállít.:frowning:

Most megpróbáltam még egyszer, és nem elég, hogy valóban 30EUR a szállítás, de valami csoda folytán, ahogy kiválasztom, hogy Mo. a szállítási cím, az akciósnak hirdetett 29 EUR-os és 36 EUR-os paletta árai felugrottak, előbbi 35 EUR-ra, utóbbi pedig 50,4 EUR-ra…

:open_mouth:

Nem volt erre egy szabályozás, hogy egy webshopnak a rendelő országától függetlenül ugyanannyinak kell lennie az árnak?..

1 Likes

Hát nem tudom, de őszintén szólva nem tudom mire vélni a dolgot, mert vámot sem kell fizetni, semmit…

Erre gondoltam:

4 Likes

A német Douglas szállít Magyarországra?

Nem, sajnos csak a BENELUX-ba. Úgy tudom az osztrák nem szállít külföldre.

Értem, köszi! Korábban nézegettem az osztrák és német Douglas-t, én is úgy láttam, hogy nem szállítanak ide, azt hittem változott. :slightly_smiling_face:

Ehhez még annyit, hogy nem értem miért gondolják azt sok márkánál, hogy pl hogy mondjuk Csehországba még szállítanak teszem azt 9 euróért, hozzánk már 16-ért vagy egyáltalán nem. Nem akarok márkákat említeni, de amikor 14 fontos szállítást látok egy drogériás márkánál hozzánk az kicsit durva. Ennyire jól megélnek? De mit mondjanak a Balkánon? Ők szerintem még rosszabbul jártak ilyen szempontból, legyenek bolgárok, szerbek vagy románok. Baromira telített a dekorkozmetikai piac, már most. Minden héten kijön valami új sok márkától, de mintha minőség sem lenne a régi vagy ugyanazt másolnák mástól…