Akciók - tudsz róla?

Csak $20 felett, de így is szuper :slightly_smiling_face:

1 Likes

Lime Crime oldalán, ha az új paletták valamelyikét rendelitek, ingyenes a szállítás. Találtam egy 10%-os kupont is, ami működött: UNICORN10
:heart::heart:

2 Likes

Jaj miért láttam meg ezt a felhívásodat keringőre…
Két paletta is landolt a kosárba.
Abban tudna valaki segíteni, hogy általában mennyi idő alatt jön meg a rendelés?

Köszönöm!

1 Likes

Én mondjuk nem most rendeltem, hanem már legalább egy éve, de akkor 1-2 hétbe biztosan beletelt.

1 Likes

Köszi. :slight_smile:
Már izgatottan várom, mindenhol csak jókat olvastam róla. De a zsibin elég túlárazva kerülnek fel, így eddig nem csaptam le rá.

1 Likes

Szia! Nálam nem működik amit írtál. Regisztrálni kell ehhez?

1 Likes

Kipróbáltam ezt írta ki:

Sorry that code is not valid, or the items in your bag do not qualify for the promotion.

1 Likes

Nem értem teljesen miért, nekem is ezt írta. Lehet nem érvényes minden termékre? Csak 20 $ - os ingyen szállításos limitet ismerek, de direkt többet pakoltam a kosaramba.

Nem mindenre érvényes, csak ami megjelenik, ha az oldal tetején rákattintasz a 30%-os szövegre.

De úgy látom ha a kosárban van 20 Dollár értékü vagy drágább termék azoknál levonja a 30%-ot a 20 Dollár alattiakra viszont nem, akkor a fejléces kiírást így kell értelmezni.

Douglas online NYX termékekre -20% csak ma! Nem is tudom, mit érdemes venni tőlük?
A glitter primerük is jó, ugye?

1 Likes

A glitter primer nagyon jó! Nem csak glitterekhez, bármilyen fényes színhez akár. Bombabiztos, a színek sokkal élénkebbek mint bármilyen más alappal, egyszóval csodás.

1 Likes

A ceruza alakú Lingerie Lipsticket én nagyon szeretem, meg a Sweet Cheeks pirosítókat. A szemre való blender ecset (a szőr töve fehér, a buci feje barna színű) nagyon puha, imádom.
Amúgy a Notinón is van 20% kedvesség, mindenre, kivéve az akciós és kifutó termékek, asszem, HU20BEAUTY kóddal.

1 Likes

Sziasztok!
Van pár eladó felesleges termékem:
Garnier BB krém, light világos bőrre (párszor használtam)
Essence Sydney paletta (szintén párszor használt)
Rl young szemhéjalap 2-szer használtam :).

2 Likes

Köszi szépen, aztán nem vettem semmit, mert csak a glitteralap kellene. Majd megveszem azt személyesen, pl. a fórumtalikor, ha máskor nem. :slightly_smiling_face:

1 Likes

Hogy-hogy? Nem váltak be?

1 Likes

A Garnier, és a szemhéjalap nekem nem vált be. A sydney palettát inkább a színei miatt adom el, nem állnak jól.

1 Likes

Beautybay, MÀR màgneses panekkel, 20 % :see_no_evil::sparkling_heart: Screenshot_20200127-203711_Chrome

5 Likes

Erre vártam @anon27689852 :slight_smile:
Douglas Night Shopping ma, 18 órától.
20ezer felett 20% kedvezmény, kód NIGHT20
30ezer felett 30% kedvezmény, kód NIGTH 30

2 Likes

Juj, nekem ez a 20 és 30ezer nagyon nem tetszik! :roll_eyes:

1 Likes