Csak $20 felett, de így is szuper
Lime Crime oldalán, ha az új paletták valamelyikét rendelitek, ingyenes a szállítás. Találtam egy 10%-os kupont is, ami működött: UNICORN10
Jaj miért láttam meg ezt a felhívásodat keringőre…
Két paletta is landolt a kosárba.
Abban tudna valaki segíteni, hogy általában mennyi idő alatt jön meg a rendelés?
Köszönöm!
Én mondjuk nem most rendeltem, hanem már legalább egy éve, de akkor 1-2 hétbe biztosan beletelt.
Köszi.
Már izgatottan várom, mindenhol csak jókat olvastam róla. De a zsibin elég túlárazva kerülnek fel, így eddig nem csaptam le rá.
Szia! Nálam nem működik amit írtál. Regisztrálni kell ehhez?
Kipróbáltam ezt írta ki:
Sorry that code is not valid, or the items in your bag do not qualify for the promotion.
Nem értem teljesen miért, nekem is ezt írta. Lehet nem érvényes minden termékre? Csak 20 $ - os ingyen szállításos limitet ismerek, de direkt többet pakoltam a kosaramba.
Nem mindenre érvényes, csak ami megjelenik, ha az oldal tetején rákattintasz a 30%-os szövegre.
De úgy látom ha a kosárban van 20 Dollár értékü vagy drágább termék azoknál levonja a 30%-ot a 20 Dollár alattiakra viszont nem, akkor a fejléces kiírást így kell értelmezni.
Douglas online NYX termékekre -20% csak ma! Nem is tudom, mit érdemes venni tőlük?
A glitter primerük is jó, ugye?
A glitter primer nagyon jó! Nem csak glitterekhez, bármilyen fényes színhez akár. Bombabiztos, a színek sokkal élénkebbek mint bármilyen más alappal, egyszóval csodás.
A ceruza alakú Lingerie Lipsticket én nagyon szeretem, meg a Sweet Cheeks pirosítókat. A szemre való blender ecset (a szőr töve fehér, a buci feje barna színű) nagyon puha, imádom.
Amúgy a Notinón is van 20% kedvesség, mindenre, kivéve az akciós és kifutó termékek, asszem, HU20BEAUTY kóddal.
Sziasztok!
Van pár eladó felesleges termékem:
Garnier BB krém, light világos bőrre (párszor használtam)
Essence Sydney paletta (szintén párszor használt)
Rl young szemhéjalap 2-szer használtam :).
Köszi szépen, aztán nem vettem semmit, mert csak a glitteralap kellene. Majd megveszem azt személyesen, pl. a fórumtalikor, ha máskor nem.
Hogy-hogy? Nem váltak be?
A Garnier, és a szemhéjalap nekem nem vált be. A sydney palettát inkább a színei miatt adom el, nem állnak jól.
Beautybay, MÀR màgneses panekkel, 20 %
Erre vártam @anon27689852
Douglas Night Shopping ma, 18 órától.
20ezer felett 20% kedvezmény, kód NIGHT20
30ezer felett 30% kedvezmény, kód NIGTH 30
Juj, nekem ez a 20 és 30ezer nagyon nem tetszik!