Meg is nèzem. Olyan régóta vágyok a Citron nevű monóra (vagy a CP Telepathyra)
Február 14-ig a Pupában -30% MINDENRE!
Kiegészítés: csak törzsvásárlói kártyával.
Lányok a space.nk oldalán a becca ocean jewelry highlighter paletta 21 font 40 helyett + 60 fonttól 15 font kedvezmény van, vagyis 16 font 19 eur lenne kb 5700 ft az ára.( foxposttal 6000)Érdekelne valakit , áprilisi foxpostos feladással mert akkor rendelnék 3 db- ot és 2 -re keresnék vevőt
Juvia’s Place -30% és még -10% LOVE kóddal!
Hű de jó, melyik oldalon?
Közben megtaláltam
Köszönjük az infót
Az oldallal kapcsolatban miket érdemes tudni? Olyan suta vagyok ehhez még SOHA nem rendeltem külföldi honlapról semmit. Tudnátok ebben segíteni, akik már tapasztaltak? Nagyon szeretnék egy Magic mini palettát
A száll. ktg 10,5 USD. Úgy rendelj, hogy alatta maradj a vámmentes árnak (kb. 25 USD), tehát a paletta árához add hozzá a száll. ktg-et.
Lehet Paypallel fizetni.
A posta fogja kiszállítani, addig a visszaigazoló e-mailben kapott trackinggel tudod követni a csomagot. Jó esetben becsengetnek, rosszabb esetben értesítőt kapsz, amin viszont már egy másik azonosítószám lesz, m a posta sajátot ad neki. Szóval kicsit résen kell lenni.
A szállítással kapcsolatban ma rájöttem valamire.
Ha a Magyarországra érkezés után a Juvia’s által küldött fuvarlevélszámra a magyar DHL oldalon is rákeresel, akkor ott ugyanazok az adatok jönnek ki, mint amikor a nemzetközi oldalon keresel. DE! A magyar oldalon lesz egy olyan is, hogy “további küldeményadatok”. Ha erre kattintunk, akkor többek között lesz egy ilyen is: “Helyi nyomonkövetési szám2” .
Ennek magyarázata: 2. Helyi nyomonkövetési szám: A kézbesítést végz? szolgáltató nyomonkövetési száma. Vagy a kézbesítési szolgáltató nyomonkövetési weboldalára mutató hivatkozás szerepel itt, vagy pedig ezt a nyomonkövetési számot bemásolhatja a helyi kézbesítési szolgáltatója (általában az állami posta) weboldalára az esetleges további nyomonkövetési eseményekhez.
És tényleg, azzal a számmal lehet nyomon követni a Magyar Posta oldalán (így láttam én is ma, hogy ma reggel került a helyi postánkra).
Kiegészítés, a nemzetközi DHL oldalon is fenn van a magyar követési szám, így: " Delivery by Postal provider: "
@anon46483502, minden úgy van, ahogy Amadea írta. Még annyi, hogy én január 31-én rendeltem, az lesz remélhetőleg kézben holnap, tehá másfél-két hét szállítással lehet számolni.
Nagyon köszönöm mindkettőtöknek lányok
De jó, köszi, hogy megtaláltad!
Cultbeauty-n 20% kedvezmény van egy csomó palettára Morphe, Zoeva, LimeCrime, stb.
Zoeva En Taupe kinézve, annyira szép De az £5 szállítás nem tetszik, szóval még várok valami még jobb akcióra
Az En Taupe palettát sikerült leütnöm KM zsibin. Nagyon szééép!
Miért éri meg innen rendelni? Nézegettem a Cosrx termékeket, egy-kettőre rákerestem ebayen is és annyiba kerülnek vagy még kevesebbe, mint jolse-nál akciósan, ráadásul utóbbinál még a szállításnak is van költsége. Ha meg túl sokat rendel az ember, akkor hipp-hopp fennakad a vámon.
Bocsi, nem kötekedésnek szánom, tényleg érdekel, mert sok helyen olvastam már erről a webshopról.
BHCosmetics oldalán még 18 órán keresztül 15$ felett free shipping van. Ráadásul vannak akciók is, sőt még egy-egy termék mellé ajándék is jár. Ja, és 30$ felett Moroccan Sunset paletta is ajándék. Minden akció összevonható.
Sokáig agyaltam, de végül vettem egy Aurora Lights palettát, ami mellé ajándékba járt egy Royal Affair ecsetszett. 17,85$ért szerintem nem volt rossz vétel
Nagyon szép az a paletta (és a Galaxy chic is)! Jó vétel volt szerintem is! Én még nem próbáltam BHCosmetics ecsetet, de jókat hallottam róluk.
Ááá, olyan jó akciók vannak most (ma kaptam e-mailt, hogy a Kikonál bizonyos összeg felett ingyen szállítanak), de én már nem vásárolhatok!!!
Sikerült valakinek DM kedvences dobozt rendelni?
Nekem elvileg igen, bár még várom a visszaigazolást.
Bocs, hogy nem írtam ide, de elfelejtkeztem róla, viszont pont akkor láttam meg a linket a Facebookon, amikor megnyitották.
Ú, erről valahogy teljesen megfeledkeztem én is!
Csak ma (feb.19.) 10% kedvezmény a maccosmetics.hu-n a LOVELASHES kóddal spirálra, műszempilla(ragasztó)ra.