Akciók - tudsz róla?

Ha valakit érdekel, akkor a dm-ben kb fél árra le van akciózva egy csomó dezodor, deo, roll-on, stb. Van minden, Nivea, Adidas, Dove, Rexona, stb. Viszont trükköznek, mert nem pirossal vannak kint az akciós árak, hanem normál feketével, úgyhogy senki nem veszi őket észre…

1 Likes

Pat McGrath, Cyber Monday rúzs rendelők!
Írtam az itteni postának, hogy mi van már és azt írták, hogy nincs a Magyar Posta kezelésében. Javasolják felvenni a kapcsolatot a feladóval, mert ő tudja kerestetni a külföldi felvevő postánál.
Jól emlékszem @Isabelle, te Németországban élsz, van valami ötleted?
Köszi :slight_smile:

2 Likes

Szia @macooka ! Valamiért rémlik, hogy tagja vagy a DM-es csoportnak is :upside_down_face: Szuper volt ott is olvasni a véleményedet :).

Gloria, melyik követési számot adtad meg? Mert nekem benne van a posta rendszerében, de nem az a szám, ami a Pat McGrath levélben volt, hanem, ha arra rámegyek, akkor a DHL oldalán van egy másik szám (Delivery by Postal provider) DE végű, és az már benne van a posta rendszerében.
Konkrétan ezt írja:
Szállítás

Küldemény átadása nemzetközi szállításra

2019.12.31. 8:00

Külföldi postai kicserélő üzem

Milyen címre írtál?

4 Likes

Igenigen, benne vagyok abban a csoportban is. :slight_smile:

1 Likes

Igen, azt adtam meg, megírtam, hogy látszik a posta rendszerében, megírtam a postai követés számot (ugyanott tart, ahol a tiéd) válasz szó szerint: a Magyar Posta kezelésébe még nem érkezett meg.
Arra gondolok, hogy a “Külföldi postai kicserélő üzem” az nem a magyar posta :slight_smile:

Na, most felhívtam én is a postát. Ők is látják, csak ez a csomag még a DHL kezelésében van, szóval igen, írjak a feladónak.
Egyébként szerintem a posta kamuzik, és egyszerűen csak nem vették még be a cuccot a rendszerükbe. Pl. a Yesstyle rendelésem a DHL oldal szerint december 28-án indult el, január 05-én az országba ért, 13-án pedig “PROCESSED AT LOCAL DISTRIBUTION CENTER HUBUDA”. Na most az eddigi tapasztalataim szerint, amikor nincs ennyi csomag, pl. nyáron, akkor ilyenkor már meg szokott jelenni a postánál is, “Nemzetközi kicserélő központ”. Ehhez képest most az van, hogy “Küldemény előkészítése szállításhoz Singapure” - 01.01 óta (ilyen dátum a DHL rendszerben egyáltalán nincs).
Szóval szerintem egyszerűen hiába van esetleg már a raktárban, egyszerűen nem veszik be a rendszerbe, mert a legolcsóbb szállítási móddal, pláne a tengerentúlról ráérnek 4-6 hét alatt kiszállítani. Ha az ügyfél rákérdez, akkor meg azt mondják, hogy érdeklődjön a feladónál. Azzal is megy az idő…

Amúgy a Pat McGrath oldalon van egy ilyen link:

INTERNATIONAL SHIPMENT INQUIRIES
https://service.global-e.com/kb-tag/delivery-shipping

Talán itt kéne kerestetni.

3 Likes

Nem kerestetem, a postának is csak poénból írtam, nem is hittem, hogy válaszolnak, ráadásul 2 nap alatt :slight_smile:
Akkor valahol van, egyszer csak megkapjuk.

Igen, ez a módi, kínai meg mindenféle csomagnál is. Itt van már régesrég az országban, csak még nem értek el a kupac aljára…

1 Likes

Nekem is ugyan itt tart, még a 8 óra is stimmel

pár nappal ezelőtt hívtam a postát, én is ugyanezt a választ kaptam, valamelyik topicba írtam is. akkor annyira bedühödtem, hogy gondoltam ráhagyom a dolgot. végülis kitöltöttem mégis ezt a cuccot amit linkeltél, most kaptam meg a válaszukat :((((((( kritikán aluli szerintem az egész sztori, a rendelés leadásától egészen eddig a pontig csak fejfájást okozott nekem ez a dolog. egyébként nem teljesen világos, hogyan tud “elveszni” ennyi csomag…
Thank you for contacting Global-e (Pat McGrath) Customer Services regarding the delivery of this order.

We have just received notification from our shipping partner that this package has been lost in transit.

We will issue a full refund for this order - please allow up to 7 business days for the funds to process back to your payment method.

Please accept our sincere apologies for any inconvenience.

1 Likes

Ezt el sem hiszem, milyen magyarázat ez, innen rendeltünk többen, lehet 10 fő is, mindenkinek egy időben elvész a csomag, nagyon érdekes!!! Köszi az utána járásnak!

1 Likes

@lizaliza, most töltöttem ki én is, kíváncsi vagyok, mi lesz a válasz. Egyébként felháborító az egész. Eleve a rendelés és a feldolgozás is elhúzódott (szerintem más külföldi oldalnak sem kellett 10 nap, hogy elindítsa a csomagot). Az, hogy útközben elvész a csomag, megtörténhet, nem feltétlenül az ő hibájuk. De ez úgy tűnik többeket érint… Ha másért nem a saját érdekükben érdemes lenne ezt rendesen kivizsgálálniuk.

2 Likes

És most teljesen komolyan: mindannyian írjunk nekik és mindenkinek visszautalják azt a 3 ezer Ft-ot? Ennyi csomag nem veszhet el egyszerre…

2 Likes

Attól félek egyébként, hogy úgy fogunk járni mint az egyik pólórendelős oldallal (teefury). Egyszerűen nem fognak Magyarországra szállítani.

Igazán kíváncsi lennék a mögöttes magyarázatra…

2 Likes

Sajnálom ez nagyon bosszantó lehet, még jó, hogy “csak” egy rúzs és nem egy méregdrága paletta. Tudom sovány vigasz…

Hello, èn ma telefonàltam ès reklamàltam meg, hogy mièrt àll 11 napja Augsburgban, a többi meg mèg december vègèn megèrkezett. Azt mondta, hogy ìrjak a feladò cègnek, hogy ők kèrjenek csomagkövetèst, vmi hiba törtènt. Cìm elmosòdott stb. Esetleg valaki angolra 1 mondatot lefordìtana? Nem tudom hogy ìrjam hivatalosan ès helyesen, hogy kèrem kövessèk le a csomagot, mert nem èrkezett meg, 11 napja helyben all egy màsik vàrosban. A tiètek merre? Elvileg itt Nèmetoban kap nèmet követèsi számot.

2 Likes

A Pat McGrathnak tervezed ezt írni?

According to the tracking information, the package is in Augsburg, Germany since the 5th of January. Is there any chance you could track down my order?

3 Likes