Akciók - tudsz róla?

Mert nem sminkelnek, talán most már egy kicsit kezd nekik tetszeni., de még mindig nem értik, hogy a trend it up, nem egyenlő minőségű egy Nablával vagy egy Too Faced-el.

4 Likes

Azon túl, hogy mindenkinek szíve joga arra költeni a pénzt, amire akarja, igen, elképesztő különbség tud lenni a drogériás és a drágább termékek között, az általuk nyújtott élményről nem beszélve. Sokszor, sokat beszéltünk már erről, főleg a szemfestékekben lehet tetten érni a különbséget.

3 Likes

Köszönöm @zalla megkaptam én is az ajándékot. :slightly_smiling_face:

3 Likes

Pólus Centerben van még sok kirakva a Mossa-s csomagokból :slight_smile:

3 Likes

Nálam is hasonló a helyzet. A barátnőim meglepődnek, hogy mennyit költök sminkekre, mert ők nem sminkelnek vagy max szempillaspirált használnak. Nem ismernek semmilyen márkát a drogérián kívül. A férjem meg kifejezetten nem szereti, hogy sminkelek. De mondtam neki, hogy nála a futàs a hobbi, nekem meg ez.

9 Likes

Az én környezetemben is meglepődtek mennyit költök sminkre. A párom eldogadta, hogy sminkelek, nem problémázik. Persze mondja, hogy minek ennyi. Ebben igaza is van, én is látom. Most már kezdek leállni a vásárlással. De néhány unboxing még lesz tőlem várhatóan a jövő héten. Egy Tarte rendelés van még tavalyról és egy nagy vágyamra csaptam le zsibin, remélem olyan jó lesz, mint mondják.
Amúgy is magánügy ki mire költi a pénzét.

8 Likes

Detto, az én párom is elfogadta, sőt szereti, tetszik neki, ha sminkelem magam, csak azt nem érti, hogy miért jön hetente ùjabb csomag. :see_no_evil:Mondogatja is, hogy azèrt néha el is kellene adni párat. :exploding_head: Igaza van, tudom, csak ez asok jò ajànlat ne lenne, merz persze mindemt ki kell pròbàlni.:crazy_face:

4 Likes

Uhh, sajnálom :/. Az én párom meg azt mondta nem mer semmi kozmetikumot, sminket venni, mert fél, hogy nem tetszene stb. Úgyhogy kitaláltuk a kivánságlistát, hogy ezentúl felírunk 10 dolgot amit szeretnénk, és abból választ a másik, így nem lövünk félre, de a meglepetés és az öröm is megmarad majd, mikor bontogatjuk az ajándékot. Persze én bárminek örülök amit ad, eszményi értéke a legnagyobb ezeknek a dolgoknak. :slight_smile:

7 Likes

@Isabelle, ezt az én párom is mondogatja hogy miért nem adok el belőlük :joy::fearful:. Annyira a szívemhez nőnek a dolgok, nehéz lenne belőlük eladni :/.

3 Likes

Szívesen! :blush:

1 Likes

Ez nagyon jó ötlet!!! :clap::clap::clap:

1 Likes

Mi 30 év házasság után már nem akarjuk egymást megváltoztatni, mert tudjuk, hogy ez lehetetlen és értelme sincsen. Így mindkettőnk hódol a maga szenvedélyének.
Persze azért morgolódás néha nálunk is van, de anélkül sehol sincsen. :face_with_hand_over_mouth:

7 Likes

Ajándéklista nálunk is van. :slight_smile: Nemcsak a férjemmel, a tesóimmal is. Idén is kaptam karácsonyra pár jóságot, bár az unboxing topikban még nem mutattam.

1 Likes

Nálunk is kívánságlista van :slight_smile: abszolút működő dolog.

1 Likes

feelunique, natasha paletták 25 %-kal olcsóbban, kód: JANX25

2 Likes

A mai dobozomban volt, de 15 le is jár.
IMG_20200111_165910
IMG_20200111_165937

1 Likes

Nem tudom van -e még, de remek ajánlat szerintem, főleg akik szeretik a sok zöld színt egyben :blush:
Screenshot_20200114-190220

Tudom, hogy nem sokan rendeltek a Revolution-től, de ha mégis megtennétek, akkor van kuponom, ami 15 USD/EUR/GBP felett ingyen palettát ad (Ultra 32 Shade Eyeshadow Palette Flawless).

Milyen drága lett a Douglas, nézegetem ezt a parfümöt, de ennyit nem adok érte! :slight_smile:
image

11 Likes

:joy::joy::rofl::rofl: Ezen akkorát nevettem! De legalább ingyenes a kiszállítás;))))

3 Likes