Mert nem sminkelnek, talán most már egy kicsit kezd nekik tetszeni., de még mindig nem értik, hogy a trend it up, nem egyenlő minőségű egy Nablával vagy egy Too Faced-el.
Azon túl, hogy mindenkinek szíve joga arra költeni a pénzt, amire akarja, igen, elképesztő különbség tud lenni a drogériás és a drágább termékek között, az általuk nyújtott élményről nem beszélve. Sokszor, sokat beszéltünk már erről, főleg a szemfestékekben lehet tetten érni a különbséget.
Pólus Centerben van még sok kirakva a Mossa-s csomagokból
Nálam is hasonló a helyzet. A barátnőim meglepődnek, hogy mennyit költök sminkekre, mert ők nem sminkelnek vagy max szempillaspirált használnak. Nem ismernek semmilyen márkát a drogérián kívül. A férjem meg kifejezetten nem szereti, hogy sminkelek. De mondtam neki, hogy nála a futàs a hobbi, nekem meg ez.
Az én környezetemben is meglepődtek mennyit költök sminkre. A párom eldogadta, hogy sminkelek, nem problémázik. Persze mondja, hogy minek ennyi. Ebben igaza is van, én is látom. Most már kezdek leállni a vásárlással. De néhány unboxing még lesz tőlem várhatóan a jövő héten. Egy Tarte rendelés van még tavalyról és egy nagy vágyamra csaptam le zsibin, remélem olyan jó lesz, mint mondják.
Amúgy is magánügy ki mire költi a pénzét.
Detto, az én párom is elfogadta, sőt szereti, tetszik neki, ha sminkelem magam, csak azt nem érti, hogy miért jön hetente ùjabb csomag. Mondogatja is, hogy azèrt néha el is kellene adni párat. Igaza van, tudom, csak ez asok jò ajànlat ne lenne, merz persze mindemt ki kell pròbàlni.
Uhh, sajnálom :/. Az én párom meg azt mondta nem mer semmi kozmetikumot, sminket venni, mert fél, hogy nem tetszene stb. Úgyhogy kitaláltuk a kivánságlistát, hogy ezentúl felírunk 10 dolgot amit szeretnénk, és abból választ a másik, így nem lövünk félre, de a meglepetés és az öröm is megmarad majd, mikor bontogatjuk az ajándékot. Persze én bárminek örülök amit ad, eszményi értéke a legnagyobb ezeknek a dolgoknak.
@Isabelle, ezt az én párom is mondogatja hogy miért nem adok el belőlük . Annyira a szívemhez nőnek a dolgok, nehéz lenne belőlük eladni :/.
Szívesen!
Ez nagyon jó ötlet!!!
Mi 30 év házasság után már nem akarjuk egymást megváltoztatni, mert tudjuk, hogy ez lehetetlen és értelme sincsen. Így mindkettőnk hódol a maga szenvedélyének.
Persze azért morgolódás néha nálunk is van, de anélkül sehol sincsen.
Ajándéklista nálunk is van. Nemcsak a férjemmel, a tesóimmal is. Idén is kaptam karácsonyra pár jóságot, bár az unboxing topikban még nem mutattam.
Nálunk is kívánságlista van abszolút működő dolog.
feelunique, natasha paletták 25 %-kal olcsóbban, kód: JANX25
A mai dobozomban volt, de 15 le is jár.
Nem tudom van -e még, de remek ajánlat szerintem, főleg akik szeretik a sok zöld színt egyben
Tudom, hogy nem sokan rendeltek a Revolution-től, de ha mégis megtennétek, akkor van kuponom, ami 15 USD/EUR/GBP felett ingyen palettát ad (Ultra 32 Shade Eyeshadow Palette Flawless).
Milyen drága lett a Douglas, nézegetem ezt a parfümöt, de ennyit nem adok érte!
Ezen akkorát nevettem! De legalább ingyenes a kiszállítás;))))