Akciók - tudsz róla?

:sparkling_heart::sparkling_heart::heartpulse::heartpulse::smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts: köszönöm szèpen dràga @zalla , a mezei angol rendelèshez megy , meg ùgy èrtegetek, de nekem mèg orosz volt a kötelező :see_no_evil:

2 Likes

Szívesen :slight_smile:!

1 Likes

Ugyanott, megjelent a magyar posta rendszerében, de azt mondják náluk nincs. :smile: Kíváncsi vok mi lesz a vége.

Én megvettem 2 hete. Raktam is fel fotókat a swatchos topikba. Nagyon szép és jó minőségűnek is tartom, ráadásul nem csak zöld, hanem nude sminkeket is lehet kreálni vele.

1 Likes

Nem tudom ez korábban is volt-e, de nekem most tűnt fel, hogy az iherb-en lett egy olyan rész, hogy “Love letter”. (loveletter.iherb.com) Olyan új márkák vannak fent, amik eddig nem voltak, köztük pl Lorac is! Végre tudunk Loracot rendelni!!! :star_struck::star_struck: A Coty Airspun loosing powderre is kíváncsi vagyok, lehet vége van a pénztárcámnak megint :smiley:

6 Likes

Már lassan egy éve nem néztem az iherb felé. Ez most nagyon meglepett…

1 Likes

Az elmúlt néhány hétben lett ez náluk, én is tökre meglepődtem, amikor valamelyik nap felmentem, azt hittem átnevezték az oldalt vagy nem tudom :smiley:

3 Likes

Mennyi márka! Köszi szépen!
(Az enyém már meghalt erre a hónapra.:D)

3 Likes

Mondjuk a Pixi felhozatal ugyanaz, mint egy éve. Anno azért hagytam ott az iherbet, mert úgy éreztem, hogy a polcokról levett (hivatalosan nem lejárt, de hosszú ideje kinn lévő) termékeket forgalmazzák. Ami egy szemhéjpúder esetében oké de egy folyékony rúzs esetében nagyon nem jó.

omg mennyi jó cucc van, én az Elizaveccát szerettem volna már nagyon régóta kipróbálni:O szinte bánom, hogy tegnap annyi mindent vettem a gyógyszertárban. hát ez szuper, köszönjük!:slight_smile:

1 Likes

Jaj és van Elf Poreless Putty primer és 16h camo concealer is, jujujuuujjj :smiley:

3 Likes

Én azt ebayről rendeltem :slight_smile:

Ha valakinek nem vette el a kedvét az előző Pat Mcgrath rendelés…
Féláron van a Subliminal Platinum Bronze paletta.

Starter Kit a Cult Beautyn (korábban volt már egy nagyon hasonló doboz, úgy látom csak 1-2 termék változott a szettben):
https://www.cultbeauty.co.uk/cult-beauty-the-cult-beauty-starter-kit-0120.html?utm_source=Salesforce&utm_medium=Email&utm_campaign=200123_nca_starterkit_email_wk04_v2&SubKey=2615358

1 Likes

Kár, hogy megint ez a paletta van benne!

2 Likes

Csak nem akar elfogyni náluk…

2 Likes

Hmm Lorac. A bankszámlám nem kedvel Téged.

6 Likes

Elnézést :rofl:

1 Likes

Szerintetek szülinapi kódot lehet más e-mail címmel hasznàlni? Szóval el lehet ajándékozni? Cultbeauty-s.