Akciók - tudsz róla?

Én is szeretem a hideg tónusú palettákat. Nem tudom, lehet e még kapni ezt a CP Fame palettát, nagyon jó kis színek vannak benne és a fényesek is gyönyörűek meg a mattok is pigmentáltak: https://kremmania.hu/kremek/colourpop-fame-pressed-powder-shadow-palette

Nézegettem régebben, de sajnos már nem lehet kapni :frowning:

Instán kérdezték (CP), hogy milyen palettákat adjanak ki jövőre, és egy lány azt írta, hogy rosegold-taupe-hideg tónusú színekkel teli palettát szeretne és nagyon sok lájkot kapott. Reméljük teljesül.

4 Likes

Uuuuh, de jó lenne! Mondjuk a pénztárcámnak nem :sweat_smile: de remélem teljesül!

1 Likes

Zsibin van egy eladó darab bár szerintem irreálisan drágán
https://kremmania.hu/elado/patriczia-colourpop-fame-pressed-powder-shadow-palette

1 Likes

Nevetséges, főleg hogy végig van swatcholva. Mégis van rá érdeklődő. Lehet nekem is drágán kellene feltennem mindent :smiley:

2 Likes

Hát igen, ez nekem már jóval a lélektani határ felett van Colourpop palettánál meg pláne :smiley:

1 Likes

Ez? https://www.douglas.at/Neuheiten-Make-up-Artdeco-Glamtopia-Translucent-Shimmer-Powder_productbrand_3000080139.html?query=Artdeco%20transc&webtrekkRedirectParams=eyJzZWFyY2hGaWx0ZXJPcmRlcmVkIjoibm8gZmlsdGVyIiwic2VhcmNoRmlsdGVyU3BsaXR0ZWQiOiJubyBmaWx0ZXIiLCJzb3J0RmllbGQiOiJubyBzb3J0IiwiaW1wcmVzc2lvblRyaWdnZXIiOiJpbml0aWFsIiwic2VhcmNoUGhyYXNlIjoiQXJ0ZGVjbyB0cmFuc2MiLCJzZWFyY2hSZXN1bHRDb3VudCI6IjEiLCJwYWdlVHlwZSI6ImFydGljbGUtZGV0YWlsIn0=
Most - 20% van az oldalon.

1 Likes

Láttam, köszi, de úgy láttam hozzánk nincs szállítás.

Gondoltam hazaviszem és elpostázom.

@Montelino, nagyon köszönöm a kedvességed. Megrendelem máshol, ha Douglasban nem lesz, nem szeretnélek ezzel terhelni. Persze, ha tök elérhetetlen lenne, akkor élnék a lehetőséggel.
De abban bízok, hogy januárban ez is és akció is lesz. :wink:
Egy bajom van, remélem nem limitált volt.

2 Likes

Kedves lányok!

Kivételesen nem online akciót ajánlanék, hanem a saját termékeimet. Elég sok mindent felhalmoztam az évek alatt. Van olyan amit nem tudtam a számomra egészséges határidőn belül (1 év) eladni a krémmánián. Van amit nem veszek elő, de még másnak jó lehet. Nincs szívem kidobni őket, viszont türelmem se, hogy feltegyem eladásra a zsibire. Így arra gondoltam, feltenném ide, és akinek tetszik, viheti ingyen.

A dolog technikai része:

A termékek nagy része régi. Nem néztem meg mindennek a szavatossági idejét, de igyekeztem olyan termékeket feltenni, amik esetében nem érzek minőségi változást. Értelemszerűen a bontatlan termékek esetében az állapotról nyilatkozni nem tudok. Felelősséget nem tudok sajnos vállalni egyikért se, de igyekszek minden felmerülő kérdésre válaszolni.

Átadás: Személyes átvétel megoldható az Árkádban. Kérlek titeket, ha ezt választjátok, inkább egy órás sávban gondolkodjatok, és tervezzetek más programot is (benéztek a Müllerbe, Marionnaudba :wink:). Igyekszek időben érkezni, de egy fél évesnek nehéz beadni, hogy anya terméket ad át, igazán befejezhetné már a kajálást… :sweat_smile:
A vidékiek kedvéért a foxpost, posta is megoldható. Teréz anya sajnos nem vagyok, szóval a szállítás költsége a vevőt terheli.

Boldog Új Évet Mindenkinek! :slight_smile:

5 Likes

1

Bite Beauty Mini Amouse Bouche rúzs – Sugarcane (használt) - ELKELT

Nabla Cult Classic rúzs - Magnolia (használt) - ELKELT

Dose of Colors rúzs – Lava Cake (használt) - ELKELT

Estee Lauder Pure Color Envy rúzs- Decisive Poppy (használt)

Avon True Colour rúzs – Roseberry Red (bontatlan) - ELKELT

3

The Balm Girls Gateaway Trio (használt) - ELKELT

A bal oldali mágneses palettában (a paletta nem eladó :D): Catrice mono, a nevét sajnos már nem tudom (használt). Inglot hármas barna szemhéjpúder (használt), Catrice My first Copperware Party (használt). Inglot J-Lo pirosító (nem használt). Guerlain bronzer minta 03 Brunette? (használt)

Jobb oldali mágneses palettában (a paletta ugyanúgy nem eladó): Makeup Geek pirosító – Spell Bound (használt), Makeup Geek Contour – Bad Habit (használt), Mac pirosító – Plum Foolery (használt) - ELKELT

Rimmel pirosító – Madeira (nem használt)

Colurpop Supershock Highlighter – Pinch me (nem használt)

5

Makeup Revolution x Emily – The Needs paletta (használt) - ELKELT

2 Likes

2

Catrice Mono – C’mon Chamelion (nem használt)

Trend it Up mono – 110-es árnyalat (nem használt)

Kell a Púder szatén szemhéjpúder – Gladly (használt)

Beauty Bakerie Eyescream – Teddy Graham, Cookie Dough (használt)

Mac tégelyes tus – Waveline (használt) - ELKELT

Prokop Kata Smink Akadémia fényes szemhéjpúder (nem használt)

4

Tanworx szett – Exfoliating Cream, Self Tanning Lotion, Tan Maintainer (bontatlan)

Casting Creme Gloss hajfesték – 525 Meggyes Csokoládé, 500 Világosbarna (bontatlanok)

Luna Bronze Eclipse Tanning Mousse (bontatlan)

6

Yves Rocher Mango és Koriander testápoló (bontatlan) - ELKELT

Floran’s szappan – Tuberose (bontatlan) - ELKELT

les Sens de Marrakech szappan (bontatlan) - ELKELT

4 Likes

Ezèrt nagyon sok :sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::heartpulse::heartpulse::heartpulse: jò ötlet, nekem is vannak, amiket nem használok, de kidobni sajnálom.

1 Likes

@Zalla, aranyos tőled, én megnyitnám a sort, a Balm triót örömmel fogadnám, még sosem volt The Balm cuccom, de mindig nézegetem. :slight_smile:
Részemről posta jöhet szóba. És köszönöm a lehetőséget. :slight_smile:

5 Likes

Vigyètek csajszik, olyan jòl nèznek ki. Meg is akadt a szemem a mac pirosìtòn ès a nabla rùzson, de nekem olyan sok van , hètfejű sàrkànykènt sem tudnám elhasznàlni. :rofl::see_no_evil: Èn is majd teszek fel .A mini guerlain is nagyon cuki, tàskàba tökéletes. No èn most kilépek innen :exploding_head::crazy_face:

5 Likes

Rendben @Gloria, a Balm Triot eltettem neked!

1 Likes

Köszönöm. :kissing_heart:
Ahogy @Isabelle írta, van itt minden szépség, a Nablán nekem is megakadt a szemem, meg a mellette jobboldalin, nagyon szép a színe. De van itt olyan fórumtárs aki sokkal jobban kihasználná, mint én.
A Balmnak viszont nagyon örülök. :slight_smile:
Írok majd üzit.

2 Likes

Csatlakozom @Gloria -hoz, nagyon kedves gesztus tőled. Akkor én szeretném a Nabla rúzst,meg az előtte levő minit. Nekem meg még sosem volt Nabla rúzsom :slightly_smiling_face:
Nekem is a posta lenne jó. Köszönöm :slightly_smiling_face:

3 Likes