Akciók - tudsz róla?

Értem! Drukkolok, hogy mielőbb megkapd!

Én is nézelődtem és úgy akadtam egy videóra, amiben a csajszi arról beszél, hogy nem ugyanott gyártják a Tarte palettákat, ezért nem is egyforma a minőségük.

Egyébként én a gift & glam szettet néztem, de végül sikerült lebeszélni magam róla.

Pedig nagyon jópofa: a fiókban van egy mágneses tartó és abba beletehető a 4 kisebb paletta közül valamelyik, így máris ‘travel friendly’ lesz.

5 Likes

@Vicus megelőzött, de én is megerősítem, hogy a Tarte cuccok nagyon változó minőségűek. Vannak nagyon jók, amik minden egyes fillért megérnek, és vannak ezzel teljesen ellentétesek is. Az is igaz, hogy a paletták egy részét az USA-ban gyártják, de vannak szép számmal Kínában gyártott verziók is.

A soft glow, naturális, természetes és üde, sziporkázó ragyogás témakörben (és még hosszan sorolhatnám a jelzőket) a számomra minden idők leges-leg-leg-leg-legtökéletesebb palettáját is ők adták ki, és persze hogy csak egyszeri, limitált verzióban. (Ez a Tarte x Aspyn Ovard Eye & Cheek paletta)
Éppen ezért is cuppantam rá idén a Colourpop Going Coconuts palettájára, bár a két paletta kicsit sem hasonlít egymásra, nagyon-nagyon mások, de azt azért elmondhatom rövid ismerkedés után is a CP-ről, hogy az idei év legjobban betalált palettája lett számomra, és már nem rándul görcsbe a gyomrom, ha elérem egy újabb színnél a pan alját a Tarte palettában.
Még 3 palettát tudnék megnevezni, amiket nagyon szeretek, bár a Tarte Tartelette Toasted minőségre nem a legjobbak között van, de a vele alkotott kreációk tetszési faktora felülírja a minőségbeli hiányosságokat. :slight_smile:
Nekem szintén 3 palettám van/volt amiket nagyon nem szerettem. Szóval 50-50% az eredményességi ráta nálam. A Toasted volt az utolsó amit vettem, azóta valahogy nem akaródzik semmit sem venni.
Az Amazonian clay 12-hour pirosítójuk tényleg brutál cucc, nagyon-nagyon pigmentált (számomra már túlságosan is) és nagyon tartós is, a finishe pedig matt, de a kompakt por kifejezetten finom, selymes állagú (legalábbis ami nekem van).
Rúzsból, alapozóból, meg más egyebekből is vannak nagyon jók náluk, de itt is mellé lehet nyúlni persze rendesen.

2 Likes

Hát ez szuper :frowning: Most leellenőriztem, és az USA-ban gyártják a kis Flirt palettát, a nagy Tartalette palettákkal együtt, úgyhogy bízom benne hasonló a minőség. Ráadásul mindkettő az Amazonian Clay kollekció része. A többi paletta annyira nem hoz lázba, csak a Tartalette-ek :slight_smile:

1 Likes

Köszi! Bízom benne, hogy a rendelt cuccok után nem fog elmenni a kedvem a Tarte-tól, sőt, remélem meggyőz arról, hogy kell nekem egy Tartalette in Bloom… :smiley:

1 Likes

A Tartalette palettákból nekem 2 különböző van (igaz régebbiek), és mindkettőt szeretem, azokat mind az USA-ban gyártják. Pont a Tarte Tartelette 2 in Bloom és a Toasted, amit még szeretek az a picike Maneater paletta, de ebből is több verzió van, nekem a legelső verzió van meg, ez: https://www.amazon.com/tarte-Maneater-Eye-Shadow-Palette/dp/B071724VW8
Mondjuk ez is egy meleg tónusú pali. :slight_smile:

Nekem az in Bloom hideg(ebb) tónusúnak tűnik képekről, élőben milyen?
Valósággal vadászom a hidegebb tónusú palettákat, kár, hogy mindig a meleg tónusokat kedvelőknek kedveznek :frowning:

1 Likes

Gyorsan előszedtem a palettákat (még szerencse, hogy újra rendszereztem őket, így most gyorsabban tudom előkapni amit akarok. :slight_smile:)
Most hogy elővettem őket, megveregetem a saját vállamat, mert látom, hogy sikerült remek egyensúlyt találni a hideg és meleg színek között (bár kissé túlzásba estem a begyűjtésükkel).
A Tartelette In Bloom, egy igazán szép egyensúlyban lévő paletta, inkább több semleges tónussal, és kevesebb melegbe hajló tónussal, amik azért nem olyan melegek. Finomabbak a színek. A Too Faced Natural Eyes paletta is egy semleges-meleg tónusú, naturális paletta, de most, ahogy mindegyiket felkentem a kezemre :sweat_smile:, a Too F. kissé, vagy némelyik inkább nagyon aranyba hajló árnyalatai vagy felhangjai miatt nekem ez sokkal melegebbnek tűnik, de még ezt sem mondanám nagyon melegnek. A Toasted és az első Maneater paletták, na azok igen, azok nagyon-nagyon melegek, szinte lángolnak. :stuck_out_tongue_closed_eyes:
A Tarte Rainforest Of The Sea 1-es palettája mindhárom tónust tartalmazza, azaz semlegest, hideget és meleget is, de remek egyensúlyban, mert nem túl hideg, és nem túl meleg, ezt már el akartam egyszer adni, de olyan rossz képeket csináltam róluk, hogy az egyik képen túl hidegnek látszott az egész paletta, a másik képen meg túl melegnek, a valóság pedig a tökéletes egyensúly. :slight_smile: Ez utóbbi már nem kapható, pedig kifejezetten jó minőségűre sikerült. (Nem értem, miért nem ezeket tartják meg. Ja, tudom, uncsi!)

Köszönöm, hogy megnézted nekem :blush:
És tök jó, hogy említetted a Too Faced palettát is, mert az is rajta van a listámon, pont ezért, mert sokkal semlegesebbnek tűnik, mint a többi. Ráadásul vacillálok, hogy a sima matt legyen vagy az, amiben csillogósak is vannak.
Egyébként azt vettem észre, hogy annyira nehéz olyan palettát találni, amiben megfelelő arányban vannak a tónusok, na meg a csillogós és a matt színek, mert ez is egy vesszőparipám… Nehéz az én igényeimet kiszolgálni :smiley:

1 Likes

Ha már matt, akkor megint csak Tarte! Ez: https://kremmania.hu/kremek/tarte-clay-play-face-shaping-palette
Csak az én értékelésem volt fenn, és látom azóta sem írt róla senki. Ez egy élkepesztően jó alap paletta! Én azt írtam róla, hogy még egy lakatlan szigetre is magammal vinném, CT Instant Eye palettájával együtt, de ezt az utóbbit a Tarte Aspyn Ovard palettája megelőzte. :slight_smile: A Kat Von D Shade + Light Eye Contour matt pelettája is (meg hozzá a csillogó is) megvan, de egy kezemen meg tudom számolni, hogy hányszor használtam.Valahogy nem vagyok oda érte. A Tarte Clay- Play palettáját önmagában használtam már sokszor (szemre, arcra, szemöldökre…) és soha nem adott lapos, vagy uncsi eredményt, pedig a teljesen matt szemfesték nagyon-nagyon el tud laposodni, és kifejezetten előnytelen tud lenni, és még öregít is, főleg 35 felett. Ez az egyetlen 1 matt paletta, amit még most is biztonsággal tudok önmagában használni.

Ha a Tarte Bloom és a Foo F. Natural Eyes között kellene választani, hááááát, nehéz… egyébként hasonlóak a színek, de a Too Faced talán kicsit élénkebb az arany felhang miatt, és van benne egy flitteres szín is, ami kézen tök szép, de a szemről lepotyog a nagyon apró szemcsés csillám (nem értem miért gyártják ezeket egyáltalán!!!) A Tarte-ben 12 szín van, asszem 9 matt, a Foo Faced-ben pedig 9 szín, amik közül 5 matt van a flitterest is beleértve.
A Foo Faced teljesen matt verziója nekem nincs meg.
Most, hogy így meglestem ezeket a palettákat, bizony el kell döntenem, hogy melyikektől válok meg, mert le kell csökkentenem a számukat, hiszen vannak, amiket soha nem használok. Ha esetleg érdekel valamelyik, meg persze én is eldöntöm, hogy mit tartok meg, és mitől vennék könnyes búcsút, akkor szívesen megmutatom milyen állapotban vannak (én nagyon vigyázok a cuccaimra), eldöntöd, hogy érdekel-e valamelyik.

1 Likes

Megnéztem a Face Shaping palettát és tényleg szuper, de most fellestem a Tarte oldalra és csak a vol II-őt látom már :frowning: Az sem rossz, de hát pont a mattság hiányzik belőle :slight_smile:
Ha szelektálsz, akkor megköszönöm, ha esetleg gondolsz rám, mert bizony lehet lecsapnék valamire, amire esetleg már nincs szükséged :))

1 Likes

Igen, a matt verziót nem olyan sokáig lehetett kapni. Valamiért elgurul a gyógyszerem a neutrális, naturális palettákkal kapcsolatban, egész egyszerűen késztetést érzek arra, hogy végigpróbáljam ez összeset :stuck_out_tongue_winking_eye:, régen klinikai eset szintjén, mára már nagyon-nagyon erősen megfenyegetem magamat, ha szemet merek vetni bármire is. Úgy ahogy a fórumos csajok egy része a színekben tobzódó palettákra vannak rágerjedve, úgy voltam én a neutrális vonalra rágyógyulva.
Na, de fejlődök, és amint eredményre jutok, sikítok.

Mostanra ráadásul erősen öregszem is, és amióta megvizslattam @noisette, @anon27689852 és @Natulcien szép pofiját :joy:(mondjuk ketten sokkal fiatalabbak, de Kamea kolleginán is olyan gyönyörűen áll a matt alapozó…tiszta irigy vagyok :smiling_face_with_three_hearts: ) szóval azóta 1000%-al az arcápolás témakör került nálam előtérbe. Kenhetek én magamra bármilyen sminket, ha a bőröm nincs rendben, a legjobb cucc sem fog jól mutatni rajtam.
Ja, hab a tortán, hogy a laboreredményem, több, mint katasztrofális lett.

3 Likes

Köszönjük az elismerő szavakat:). Én csak igazolni tudom az elképzelést, ha szép a bőr, tényleg bármit rá lehet rakni. Szerintem az arcápolásban való elmélyülés nagyon jó irány jövőre:). Majd mesélj kérlek hogy alakul.

1 Likes

Nekem megvan a “Beach, sleep, repeat”, de nem használtam. A pirosító miatt vettem meg, de élőben nem olyan rózsaszín, mint amit én vártam. Spirál meg van bontott több is.
Minipalettám egy van, ugyanaz ami Anheszenamonnak is megvan, az rendben van.
Rendeltem ecsetet (igen, van elég).

Nézegettem, de hál’istennek semmit nem találtam magamnak… :slight_smile:

1 Likes

Douglas akció.
Lemaradtam az Artdeco púderről, elfogyott, kértem rá értesítőt. :frowning:
https://kremmania.hu/kremek/artdeco-translucent-shimmer-powder
Bosszú(ság)ból megrendeltem ezt, Maui árnyalatban, már nézegetem egy ideje.
https://kremmania.hu/kremek/bobbi-brown-illuminating-bronzing-powder

1 Likes

Jaj, nagyon sajnálom! :frowning:
Én meg a Bobbi Brown palettát nézegetem, de nem elérhető az se. :frowning:
Egyébként nagy franc a Douglas, az a véleményem. Az IsaDora aranyszínű ecset még mindig ott az oldalukon, így nem hagytam annyiban újra írtam nekik, de ha nem csinálnak valamit, írni fogok a fogyasztóvédelemnek is!

láttam az aranyecsetet, gondoltam is rád :slight_smile:
A púdert megtaláltam a Makeup.hu-n, max onnan rendelem meg. Bár, a Douglast szeretem, mert tuti, hogy eredeti és mindig van ajcsi…:wink:

1 Likes

hú de szép paletta :ok_hand:

1 Likes

Ezt a palettát nézd meg élőben, mielőtt megvennéd. Borzasztóan gyengén pigmentáltak a BB paletták általában.

1 Likes