Szia! Nagyon örülnék a Dose of Colors rúzsnak és a jobb oldali mágneses palettában levő 3 pannek, ha nem túl nagy szemtelenség, de a két pirosító annyira tetszik a bronzerem meg fogyóban van. :’) Hálás köszönet, ha tényleg nem gond.
Kedves Zalla! Nagyon kedves gesztus Tőled! Engem a Revolution paletta és a két szappan érdekelne! Foxpost nekem tökéletes.
Sziasztok!
@Puszedli83: a Bite és Nabla rúzst félre tettem neked.
@yukari99: Dose of Colors rúzs és a 2 pirosító és kontúr félretéve neked. Megtennéd, hogy megírod nekem, hogy milyen módon tudod átvenni a termékeket?
@Edina13: A szappanokat és a Revolution palettát neked raktam el.
Szia @zalla!
Nagyon rendes vagy tényleg velünk. Nekem a Mac tuson akadt meg a szemem, nézegettem ilyen színt a Colourpopnál, de végül nem rendeltem meg. Ha szabad még, vihetem? Nekem jó a személyes átvétel, az egy órás időintervallum is megoldható, beszéljük meg a részleteket.
Nagyon-nagyon kedves vagy :). Engem az Avon true rúzs érdekelne meg az Yves Rocher testápoló is :).
Köszönöm szépen! Írok majd üzit
Óóó, csak álmodozok!
De azért köszönöm, én is olvastam rossz kritikát róla!
Notino, ingyenes szállítás, összeghatár nélkül.
Úgy tűnik jelenleg elérhető nekünk is a deciem box:
https://www.asos.com/beauty-extras/asos-x-deciem-brand-takeover-box/prd/12605767?clr=no-colour&colourWayId=16519775&SearchQuery=asos+x+deciem+brand&SearchRedirect=true
Úú, köszi hogy szóltál, kettőt rendelve ráadásul free shipping!
Nem is értem amúgy, ez hogy lett ennyire olcsó, konkrétan egy-egy termék többe kerülne… A rendelés elküldése után kicsit megijedtem, hogy biztos közeli lejáratúakat küldenek, de úgy rémlik, csak a felbontástól számítva kell náluk figyelni. A NIOD-okra nagyon kíváncsi vagyok, nekem az már olyan árkategória, amit a novemberi 30%-os leárazásánál sem rendeltem meg
ASOSNEW19 kóddal 10% kedvezmény! (Lehet, hogy csak első vásárlóknak.)
Köszi, hogy szóltál, rendeltem én is, mondjuk az NMF nem jött be, de max. eladom. NIOD-okra nagyon kíváncsi vagyok én is.
Ügyesen kitalálták hogy mindekinek jusson. Megnéztem, de TO nekem nem jött be, így meg nem sok értelme lenne megrendelni. De ismerkedni a márkával tökéletes.
Szívesen! Bár én se veszem meg, de örülök, ha hasznos volt az információ .
Akciós is, meg a kiszerelése is változott. Sajnos a rossz irányba.
Sajnos már régóta csak a kisebbik változat van a Mixából :/, nekem nyomtalanul eltűnt itthon a nagy
Lehet egy ideje már ekkora. Hónapok óta csak a baba részlegen garázdálkodok .
Nem tudom, nekem korábban a kicsi volt, és karácsony előtt ajándékba akartam venni párat. Volt nagy és kicsi is a rossmannban, ugyanazon az áron. Természetesen a nagyobbat választottam.