Ezen az oldalon most elég sok By Terry van leárazva, féláron:
Ez nem jellemző, valami karácsony utáni akció lehet. Alapból nagyon drága márka. Ha valaki esetleg szeretne valamit.
A honlapon is akció van:
Ezen az oldalon most elég sok By Terry van leárazva, féláron:
Ez nem jellemző, valami karácsony utáni akció lehet. Alapból nagyon drága márka. Ha valaki esetleg szeretne valamit.
A honlapon is akció van:
Cult beauty-n 15% és 20% kedvezmény 20£, ill. 100£ felett, Secret15 és Secret20 kódokkal.
A pirosìtója ès a pirosító palettái fantasztikusak, nagyon pigmentáltak és tartòsak, de teljes árat nem adnèk èrte, leárazva viszont nagyon megéri megvenni. Alapozóm van még, de semmi különös, a hyaluronic pùder nekem nem vált be, fehér fátylat hagyott az arcomon és olyan fura volt, nem akart megtapadni mintha lisztet pròbálnék rátenni. Persze sokaknak bevált, lehet az én alapozóim nem elég vizesek, hogy rendesen tapadjon. Ez persze csak az én véleményem, szóval lehet, hogy 20 màsik nőnek beválik és szeretik… Ez a duó viszont nagyon jól nêz ki
Nekem a tégelyes ajakápoló bevált, a By Terry szettemből a többi terméket próbálgatom még, a spirált pedig bontatlanul eladom majd, mert kb. 8 bontatlan parkol itthon (szettekben voltak).
A pirosìtòjuk a temptalian is 9-10- es értékelést kapott, tényleg fantasztikus főleg a paletta. Hatalmas adag, 25-30 gramm. Mint írtam, lehet a többi csak az én bőrömön nem válik be.
Elkövettem egy kisebb bevásárlást a Bobbi B. oldalán tegnap késő este amikor visszaértem, szóval a pirosító meggondolandó emiatt, de köszönöm az ajánlást. Ilyen nagy leárazás nem lesz egyhamar.
Hogy àll a Path mcgrath rendelésetek? Nekem megèrkezett a német vàmhivatalhoz , mèg 24- én, vajon meddig ülnek rajta??
Az enyém 27-én került Speyerbe, onnan még jön tovább.
Miért került a vámba?
Vagy egy csomagban jön mind a négy?
Az enyém is a németeknél van 21.-e óta.
Enyém is pontosan így!
A Douglas online-on és az üzletekben is 25% kedvezmény van december 31-ig minden sminkre, 2 db teljes árú termék vásárlása esetén.
Az összes külföldi csomag valamelyik vámhivatalhoz èrkezik, legtöbbször Frankfurtba ès ott ugye tovàbb tart ,amìg kivàlogatjàk, mert szelektàlni kell mindent.Vagy tovàbb engedik, vagy szùròpròbakèpp kinyitjàk majd leragasztjàk ès ràkerül a kis zöld matrica hogy nem vàmköteles.
A Tarte oldalán ingyenes szállítás és akció van bizonyos termékekre.
Köszi!
Sikerült jó áron, shipping nélkül megvenni azt a négyes pirositó palettát megvenni, amit @Amadea mutatott a találkozón.
Nagyon rossz hatással volt rám a talink!
Köszi! Én sem bírtam ki és vettem két kisebb csomagot. Még nem volt tarte cuccom, és így tudok a legjobban belekóstolni a minőségbe
Nekem a Sellős palettájuk van meg, első minőségi palettám, imádom! Szuper tartós, pigmentált Mit vásároltál tőlük?
Hehe, jól sejtettem, hogy el kell vinnem.
Az egyik a beach, sleep, repeat color collection, ebben van egy deluxe Amazonian clay 12-hour pirosító first class színben és egy travel size gifted szempillaspirál, a másik pedig a warm & toasty eye set, amiben van a tartalette flirt paletta, egy deluxe sex kitten szemceruza és egy travel size lights, camera, lashes szempillaspirál
Igazából a paletta érdekelt nagyon, mert a nagyobb tartalette palettákra fáj a fogam, de annyi hideget-meleget olvastam már róluk, hogy jobbnak látom először kicsiben kipróbálni. A másik ami még izgatta a fantáziám az a pirosító, és hát így jobban megérte. A két spirál és a ceruza már csak kellemes meglepetés.
Hűű jó kis rendelés Legyen sok örömöd a termékekben, majd mesélj róluk, hogy tetszenek neked
Köszi, mindenképpen mesélek majd