Akciók - tudsz róla?

@zalla :((( nagyon sajnálom. amúgy engem őszintén elgondolkodtatott, hogy mire volt jó részükről ez az egész. ahogy olvasgattam a facebookra, instagramra írt értékeléseket a dühödt és frusztrált emberektől (főleg, akiknek törölték a rendelését vagy ajándékba szánták a rendelést) egyre inkább az körvonalazódott bennem, hogy ebből ők már tudnak elegánsan kijönni (hiszen milyen alapon törlik vagy épp szállítják ki valakiét??), és elég alaposan rontotta a renoméjukat a dolog. egyszerűen nem egy professzionális cégre vall szerintem, hogy így kezelték ezt az egészet. :frowning:

2 Likes

Még nekem sem jött semmi… :woman_shrugging:

1 Likes

Igen, ez nekem is furcsa. Főleg, hogy szerintem gond nélkül megtehették volna azt, hogy féláron adják, esetleg valamelyik termék mellé akciósan. Az szűkítette volna a vásárlók körét (szerintem nem számítottak arra, hogy ilyen sokan vásárolnak majd) és nekik is jobb. Szinte biztos, hogy negatívban lesznek a végén pénzügyileg és a renoméjuk tekintetében is.
Egészen vicces, hogy jönnek közben a reklám levelek. Tudom, hogy csak automatikus levél, de nem hinném, hogy sok kedve van annak rendelni, akinek még az első rendelését sem adták postára.

Nekem is megjött a levél, hogy feladták, szeribtem január is lesz, mire megérkezik.
Nehezen hiszem el, hogy nem számítottak óriási rohamra, egy alapvetően nagyon drága márkáról van szó, ahol sztem kevesen adnak le úgy rendelést, hogy óh, kipróbálom, és ennyi.

1 Likes

Igen, azèrt 40 dolláros rùzst nem vesz meg a legtöbb vevő csak ùgy, hogy ráüt a hasára. Még kipróbálni sem. Csak mert a márka most épp fel van kapva. A feléért is kapható EL, guerlain, too faced, ct , ès azoknàl is a márkát fizetjük, sokkal többet nem tudnak, mint az essence this is me rùzsai. Oké, a csomagolás, tükrös meg màgneses kupak , nehéz fém a műanyag helyett ès ennyi. Sokan berágtak rájuk most, az biztos. Gondolom, magabiztosan bedobták ezt az 1 rùzst, nagy mellénnyel, hogy még nagyobb reklámot csináljanak a márkának, most meg a rendelők felének törlik, hát ezt hatàrtalanul pofátlanságnak tartom. A màrka nálam ezzel leírta magát. Egy mini palettát vettem a napokban több mint fèláron, azt is privát szemèlytől, de ennyi volt . Teljes áron nem veszek tőlük semmit.

4 Likes

Állandóan kíváncsi vagyok, vajon a Pat Mcgrath, ND stb. mivel tud többet, mint az általam/általunk használt high-end márkák. Lehet, hogy semmivel, csak azért kerülnek ennyibe, mert hivatásos sminkesekről van szó (?).
Persze szubjektív annak a megítélése, hogy kinek mi éri meg az árát, gondolom, nemcsak én vagyok úgy vele, hogy a kedvenc márkáiért simán kifizeti a teljes árat.:slight_smile:

3 Likes

Szerintem kevés új dolog van a nap alatt, így inkább a nevet, meg a csomagolást kell megfizetni. Persze szubjektív a dolog, mert valakinek Lisa Elridge rúzs formulája, vagy Natasha Denona szemhéjpúderei jönnek be. Nekem eddig egy olyan márka van, ami magasabbra pozicionálja magát, ennek ellenére bármikor megvenném a termékeiket teljes áron, az a Bite Beauty. Természetesen nem szállítanak Magyaroroszágra :rofl:.

4 Likes

A szemhéjfestékeknél nagy különbségek vannak, az tény, igaz nálam lassan a tartòsság is fontos a pigmentàltsàg mellett… Maradjon ott 4 -5 óra mùlva is, ahová felraktam. Példa: clarins. Annyira gyenge, hogy még szerintem a legrosszabb essence is jobban pigmentàlt. 2 palettát pròbáltam, bele sem nyùltam hònapokig, erre akkora csalòdàs, és nem olcsò jàték. A pirosìtòjuk jò, de a szemhéjfesték nulla. Ès ìrjàk, hogy vizesen is használhatò. Na igen mert szàrazon semmi sem látszik a szemhéjon. Viccesek…:exploding_head: a jeffree nagyon jò. Az ndt ma kipròbálom végre, a tartòssàgàra kiváncsi vagyok nagyon. Ès megszereztem egy régebbi palettát: mug x manny mua. Nagyon krémesek, vajpuhàk a fènyes szìnek.

2 Likes

Ez mondjuk a másik vonal. Mikor a high end márka ragaszkodik a high-end árakhoz akkor is, mikor nem kellene. Gondolom elég hülyén festene egy ezresért adni egy palettát a húszezres krémek mellett :rofl:.

2 Likes

Nálam is fontos a tartósság. Azt vettem észre, hogy a klasszikus márkák lemaradtak az új indie brandek mögött, összetevők, pigmentáltság, tartósság tekintetében.
Jeffree szemfestékeit vakon megrendelem, mert tudom, hogy fantasztikus minőség, csak nem akartam már megint vele példálózni.:slight_smile: De az ABH vagy a Nabla palettáival is így vagyok.

4 Likes

Szerintem egyébként a leggázabb az volt, hogy 9 napnak kellett eltelnie ahhoz, hogy egyáltalán bármit kommunikáljanak.

Ehhez képest a Jolse, akik legalább 11-én már fel is adták, 2 nap múlva elnézést kértek a késedelemért, és küldtek egy 3 dolláros kupont. Nem nagy összeg, viszont kedves gesztus.

2 Likes

Mindenesetre, aki most megkapja a rendelt rúzsokat, az örülhet, mert szerintem nem mostanában lesz ilyen akciójuk. :slightly_smiling_face:

1 Likes

Az biztos, hogy ha terveznek is nem a free shippinggel fogják reklámozni.:rofl: mattetrance rùzsokròl nèztem egy videót “jeffree mamival”, fekete csipkès blùzban, naaagy pink masnival :crazy_face:, bìrom nagyon, tudom, rengetegen utáljàk a kinèzete és az affektàlása miatt. Saját magát is kiparodizálja sokszor, szerintem direkt ràtesz mèg sokszor, de ő egy ilyen csodabogár. :stuck_out_tongue_winking_eye: szòval a mattetrans szìnek bombák, a luxetransok is szèpek.

3 Likes

Nekem sem tetszik ez az iszonyúan erőszakos kampány, amit a PMG Labs csinál, pedig imádom a márkát. A Luxetrance őrületből most szerencsére kimaradtam (tavaly vettem egyet, de végül eladtam), de csak kapkodom a fejem, komolyan képesek torolni a megrendeléseket? Meg mi ez, hogy kifizeted, de nem lehetsz biztos abban, hogy jóváhagyják? :woman_facepalming:
Kicsit off, de inkább leírom: A termékek minőségével kapcsolatban ugyanazt tudom mondani, mint más niche márkáknál is: elég változatos minőségűek, ezért mindig rengeteg véleményt, pl Sephora swatchot, videót érdemes megnézni.
Amit szerintem érdemes tőlük venni: A nagy Mothership paletták (A limitaltak, illetve a monok olcsóbbak, de a minőség is sokkal lejjebb van) az alapozó (a primer és a púder abszolút nem éri meg), a szempillaspiral és a szemhéjtus. A 3-as highlightert nagyon dicsérik még, én utáltam, eladtam. Az ajakbalzsam sem egy nagy szám. A rúzsoknál ezen az áron vannak jobbak szerintem, de legalább nem szaritanak, a ceruzákkal nincs tapasztalatom. (Összességében meg így is a kedvenc márkám marad, semmilyen másik brandtől nem vettem még ennyi mindent, amit egytől egyig újravásárolnék.)

6 Likes

Feladták nekem is mindkét rendelésem. Kíváncsi vagyok, hogy ugyanaznap fog-e megérkezni. :slightly_smiling_face:

5 Likes

Én is kaptam levelet (végre). Remélem a postázás már gyorsabban halad, mint az összekészítés.

3 Likes

Nekem csak 1 - et igazoltak vissza, igaz én is 2x rendeltem. Nem baj, a lényeg, hogy legalább 1 jön.Örülök, hogy mindkettőt megkapod. A te szìneid extrák, ezek nem fogytak ki. :stuck_out_tongue_winking_eye:

4 Likes

Igen, én is úgy gondoltam, hogy csak a Realness-t fogják törölni, ha törlik is valamelyiket. :slightly_smiling_face:

ColourPop 25% mindenre.

1 Likes

Kár hogy egy csomó minden nincs készleten, amit szeretnék. :frowning: Így még meggondolom rendeljek-e, megéri-e.

1 Likes