Én is kaptam egy ilyen emailt pár órája. Karácsonyra csak ideér?!
Valahol én is így vagyok vele. Meg ugye, még ha vennék is egyet teljes áron, azt már tuti vámkezelnék, szóval még rájönne a vámkezelési díj és a vám is. Úgy már talán lenne 20ezer forint is, annyiért pedig már egészen biztosan nem vennék magamnak rúzst.
Ha jövő héten adják fel, akkor biztosan nem ér ide.
Nekem januárban is jó lesz
Csoda lenne, ha ideérne, aztán meg 20-a után alig lesz nálunk munkanap. Mármint idén.
Igen, tényleg, most számolom.
Á, én is mindig azzal vagyok, hogy tök sok idő van még karácsonyig. Valahogy semmi hangulatom sincs még hozzá…
Szerintetek van rá remény, hogy karácsonyig a döglesz online-on lesz még valami akció? Esetleg 2 ünnep között? Előző évek tapasztalata alapján esetleg…
Nálunk most van - 25% sminkre éppen, otthon is lehet még.
Szerintem is lehet, hogy lesz, mert lesz majd az ezüst hétvége, aztán majd arany és a Rossmann is előszeretettel akciózgat ilyenkor, talán a Douglas is beszáll.
Jó lenne!
Ma este 6-tól éjfélig 10-20 % kedvezmény a döglesz online-on, a rendelés értékétől függően.
A Cult Beautyn elég sok márka megjelölt termékeire van 30%-os akció mától kezdve.
https://www.reddit.com/r/MUAontheCheap/comments/e4zqng/pat_mcgrath_cyber_monday_10_luxetrance_lipsticks/ másnál sem túl rózsás a helyzet
Én is néztem ma egy ausztrál videós videóját, amiben mondta, hogy neki már másnap törölték a rendelését…
Én kettőt rendeltem, külön, az egyik elindult. Hál’istennek a szívemnek kedvesebb szín…
Notinon ingyenes szállítás van mindenre összeghatár nélkül.
Csajszik, nèzzetek meg az emaileteket, este 9 körül kaptak többen is emailt a pathmcgrath rùzsok feladàsáról. Èn is kaptam.
én is megkaptam az emailt a feladásról:))) ma délután végeztem egy jó nehéz szigorlattal, oooolyan jó volt erre hazaérni, hogy még.
Nekem továbbra sem érkezett levél…
Remèlem,mindenkinek megèrkezik, màr nem győztem kivàrni, hogy törlik- e a rendelést vagy nem.