Akciók - tudsz róla?

Én is kaptam egy ilyen emailt pár órája. Karácsonyra csak ideér?!

1 Likes

Valahol én is így vagyok vele. Meg ugye, még ha vennék is egyet teljes áron, azt már tuti vámkezelnék, szóval még rájönne a vámkezelési díj és a vám is. Úgy már talán lenne 20ezer forint is, annyiért pedig már egészen biztosan nem vennék magamnak rúzst.

2 Likes

Ha jövő héten adják fel, akkor biztosan nem ér ide.

Nekem januárban is jó lesz :slight_smile:
Csoda lenne, ha ideérne, aztán meg 20-a után alig lesz nálunk munkanap. Mármint idén.

Igen, tényleg, most számolom.

Á, én is mindig azzal vagyok, hogy tök sok idő van még karácsonyig. Valahogy semmi hangulatom sincs még hozzá…

1 Likes

Szerintetek van rá remény, hogy karácsonyig a döglesz online-on lesz még valami akció? Esetleg 2 ünnep között? Előző évek tapasztalata alapján esetleg…

Nálunk most van - 25% sminkre éppen, otthon is lehet még.

1 Likes

Szerintem is lehet, hogy lesz, mert lesz majd az ezüst hétvége, aztán majd arany és a Rossmann is előszeretettel akciózgat ilyenkor, talán a Douglas is beszáll.

1 Likes

Jó lenne!

Ma este 6-tól éjfélig 10-20 % kedvezmény a döglesz online-on, a rendelés értékétől függően.

1 Likes

A Cult Beautyn elég sok márka megjelölt termékeire van 30%-os akció mától kezdve.

https://www.reddit.com/r/MUAontheCheap/comments/e4zqng/pat_mcgrath_cyber_monday_10_luxetrance_lipsticks/ másnál sem túl rózsás a helyzet :roll_eyes::roll_eyes::roll_eyes:

Én is néztem ma egy ausztrál videós videóját, amiben mondta, hogy neki már másnap törölték a rendelését…

1 Likes

Én kettőt rendeltem, külön, az egyik elindult. Hál’istennek a szívemnek kedvesebb szín… :slight_smile:

1 Likes

Notinon ingyenes szállítás van mindenre összeghatár nélkül.

2 Likes

Csajszik, nèzzetek meg az emaileteket, este 9 körül kaptak többen is emailt a pathmcgrath rùzsok feladàsáról. Èn is kaptam.

3 Likes

én is megkaptam az emailt a feladásról:))) ma délután végeztem egy jó nehéz szigorlattal, oooolyan jó volt erre hazaérni, hogy még.:slight_smile:

2 Likes

Nekem továbbra sem érkezett levél… :frowning:

Remèlem,mindenkinek megèrkezik, màr nem győztem kivàrni, hogy törlik- e a rendelést vagy nem.

2 Likes