Aki lecsúszott volna a Cyber Monday-ről: Feelunique-on 20%-os kedvezmény van, a Douglas oldalán pedig 25%-os kedvezmény: “törzsvásárlóinknak egy választott teljes árú termékre 12.04.-12.06. között! Kuponkód: MIKI2019”.
Nyolc napig ajándék jár a Lime Crime oldalán minden 30 USD feletti rendeléshez. Talán egy ami engem érdekel. Az arc palettát és a nagy karácsonyi kollekciós palettát már megrendeltem. A szállítás nem ingyenes.
A Pat McGrathot rendelők közül valakinek feladták már a csomagját?
Nekem még nem, legalábbis e-mailt nem kaptam róla.
Még nekem sem
Most olvasom, hogy “Orders placed after December 1st are expected to ship in 7-10 business days.” Ezek szerint még 12.16-án is benne vagyunk a 10 business day-ben…
Nekem tegnap visszavonták a rendelést és visszautalták a pénzt!
Hogyhogy?
Ennyit kaptam és ezzel egyidejűleg a pénzt is visszautalták. Egyébként minden előtte rendben volt, a rendelés, fizetés visszaigazolása is jött, így nem is értem Őket!
ajjaj, pont tegnap gondoltam, hogy gyanús, ebből lehet, hogy visszautalás lesz…
Késedelmes szállítást ír, viszont tegnap a rúzs ára visszajött a netes bankkártyámra, ezért gondoltam, hogy visszavonták a rendelést, mára a netes számlámról ismételten eltűnt a 3000ft, értitek ezt, mert én már nem?!
Nekem sem jött még semmi sem.
Ajjaj, micsoda izgalmak! Én semmitsem kaptam, se emailt, se pénzt. Viszont küldtek egy megerősítő emailt még másnap kb, hogy elfogadták a rendelésem. Ezek után naaaaagyon szomorú lennék, ha mégse jönne össze a dolog. Egyáltalán megtehetik ezt? (túl szép lett volna, hogy igaz legyen?)
Elgondolkodtató. Ha nem tudják valami miatt teljesíteni a rendelést a vállalt feltételek mellett akkor szerintem törölhetik a rendelést, ha visszatérítik a pénzt. Természetesen úgy, hogy ezt egyértelműen kommunikálják.
Èn is kaptam emailt de a pènzt nem utaltàk vissza. Az fb csopiban is eddig 1 tagnak èrkezett meg, a többiek negyedènek küldtekca feladàsròl èrtesìtőt a maradèk mèg vàr. az elèg nagy csalòdàs lenne ha hirdetnek egy olyan akciòt amit aztàn nem teljesìtenek…
Hát kíváncsi leszek.
Ráadásul én két rendelést adtam le, és az elsőben a Profumo volt és a Sorry not sorry. Ez a kettő mindegyik volt még másnap, az akció lejárta után is, sőt a Sorry not sorry még most is van.
A másik rendelésben a Realness volt, az mondjuk hamarabb elfogyott.
Tehát reálisan én úgy gondolom, hogy az első rendelésem mindenképpen tudniuk kellene teljesíteni, mert persze az előfordulhat, hogy a rengeteg rendelés nem tudta követni a raktárkészletet.
Majd meglátjuk. Azért örülnék, ha mindhárom megérkezne.
Amúgy az égvilágon semmit sem kaptam még az automatikus visszaigazoláson kívül.
Most kaptam, a szállítás csúszik, de nincs törlés
We’re experiencing high order volumes and shipment delays. Your order is in process and may arrive later than expected. We’re sorry for the inconvenience and are doing everything we can to get your order to you as soon as possible.
We expect all delayed orders to ship by next week, so please keep an eye out for a shipment notification email which will include your courier tracking number. If you have any questions or concerns, please reach out to customercare@patmcgrath.com, and we will respond as quickly as possible.
Igen, én is pont most kaptam ilyen levelet. Azt nem tudom, hogy ez mindkét rendelésre vonatkozik-e (csak egy levelet kaptam), mindenesetre biztató.
Ma a P.Louise-tól is kaptam e-mailt, hogy készen áll szállításra a rendelésem.
A Jolse is elindult, a Melt ma érkezett Svájcba, a Yesstyle elvileg a DHL rendszerében két napja Magyarországon van, a Magyar Posta szerint meg még el sem indult
Én még nem kaptam ilyen emailt, de nagyon izgulok:) azt hiszem azért is, mert nekem ez teljes áron már az a kategória, ami már nem férne bele, vagyis, épp ki tudnám fizetni, de biztos, hogy bűntudatom lenne, mikor használom. így az egész picit olyan volt nekem, mint valami ajándék a Jézuskától:D szóval érzelmi ügy lett a dologból, na, nagyon várom, hogy mi lesz ennek a vége.