Akciók - tudsz róla?

Köszönöm, én is megrendeltem.

1 Likes

Az amerikaiaknak nem is hagytunk, a fél Pat rúzskészlet jön Magyarországra.:joy:

2 Likes

A Cultbeautynál én is reménykedtem egy nagyobb akcióban. A Beautybayen se találtam semmit, ami érdekelt volna. A Lookfantasticot érdemes figyelni, legalábbis én ott találtam érdekes dolgokat.

:smiley: Én telefonról nyomkodtam végig, alig akart betölteni az oldal, közben néztem a swatchokat, nagy sóhajjal dőltem hátra az ágyban. Régen legalább akkor biztonságban volt az ember, amikor kikapcsolta a gépet.
(Vagy ott őrködött előtte egész nap.)

1 Likes

Nekem a PayPal nem akart működni, de végül csak megadta magát (kétszer is)! :smiley:

Mèg èjfélkor is swatchokat néztem, mert kb. 5 különböző oldalon 5 más àrnyalata volt pl. a realnessnek és a vallettának is. :crazy_face:( nem mintha nem kellett volna ma reggel korán kelnem :exploding_head::grin:)

1 Likes

Valaki tudja esetleg meddig lesznek a PM rúzsok akcióban? Nagyon szeretném a Sorry not sorry-t, de sajnos egy kis probléma miatt csak akkor tudok pénzt tenni a webkártyámra, ha bemegyek a bankba. Ezt pedig holnap tudom megtenni. Szomorú lennék ha lemaradnék róla. Köszönöm előre is.

Igen van, de nem szeretnék pénzt kunyerálni. Úgyhogy szerintem a sorsra bízom magam. Nagyon köszönöm a bizalmat.

Szia! Szerintem csak tegnap volt érvényes, Cyber Monday akcióként volt hirdetve:( Ma már a teljes árat mutatja a webshop.

Egyébként én sem rendeltem :blush: sminkcucc stop van:)

Amikor ő írt ide ma, még érvényben volt az akció. Direkt néztem, hátha írják meddig.
Talán karácsonyig lesz még1x.

Persze, biztos:) + lehet, hogy az időeltolódás is közrejátszott. Egyébként biztos lesz még akció, tavaly is 1 hónapon keresztül nagyon jó árak voltak. Akkor hagytam ott először egy brutális összeget🙈

1 Likes

Most én is ránéztem, már teljes ár van.
@noisette ezekről az akciókról küldenek e-mailt, vagy figyelni kell az oldalt?

1 Likes

Van hírlevelük, érdemes feliratkozni, mert időben szólnak az akciókról. Illetve vannak kódok is, amik csak a VIP (tehát feliratkozott) tagok számára érvényesek.

3 Likes

Hányszor jártam már én is így, általában paletták swatchait (szép magyar szó) nézegetve…:roll_eyes:

1 Likes

Hát ja. Pénteken éjjel egyig a Maybelline Urban cover alapozó színeit böngésztem. Mire kitaláltam, hogy melyik szín lenne jó, addigra elfogyott a Lookfantastic-on az a Clinique csomag, ami mellé meg akartam rendelni… :see_no_evil:
Aztán hagytam az egészet, és inkább hozattam a férjemmel Clinique csomagot. :smiley:

3 Likes

Akkor ezt sem kell megvennem :smiley:

:cry: Sajnálom! Remélem, megújítja az akciót :heart:

Èn ugyanígy jártam, hiába próbálkoztam az összes itthon letező eszközzel (az én telefonom, tabletem, a férjem Iphone-ja, még a már egyre ritkábban használt pc-t is bevetve), az omózinus oldal nem töltődött fel :face_with_raised_eyebrow:, ilyen még sosem fordult elő velem, … igy kénytelen voltam lemondani erről a csoda-rúzsról :confused:.
Most kiváncsiságból újra próbálkoztam, és most sem töltődik fel ez az oldal, vajon miért? :thinking:

Fogalmam sincs… nekem elsőnek hozta be nehezen, utána már könnyedén “haladtam” az oldalon belül.

IMG_20191204_013911

4 Likes