PATH MCGRATH rùzsok, 38 euròról 9.90- re le vannak àrazva, a szállítàs ingyenes és 10 vagy 20 euró alatt nincs vám, beszàllìtàsi adó stb. Magyarországon sem, jól tudom? Csak , ha ki szeretné vki kipróbálni, van még pár àrnyalat. ! Azt nem tudom sajnos, hogy M.o- ra szállìtanak - e…
Uuuuu, hát ez!
Rendeltem egy Donatellát gyorsan Sosem gondoltam volna, hogy egyszer lesz egy Pat McGrath rúzsom
Nagyon köszi a tippet!
Köszi szépen, Realnesst tendeltem, régóta ki szeretném próbálni ezeket a rúzsokat.
Köszi szépen, én sem tudtam ellenállni!
Profumo és én telhetetlenebb voltam a többieknél, úgyhogy egy Sorry not sorryt is bevállaltam. Úgy gondoltam, hogy egy ilyen erősebb szín jó próba tétel.
húú csajok, valaki nem akar rendelni közületek? valamiért a kártyám nem szeretné az igazságot, pedig egy Realness nagyon a kosaramba szeretne költözni:(((
Köszi, Realness. Nap meglepetése volt.
Neem, az èn voltam : donatella, valetta és lust angelest vettem.
plusz Valletta
nehéz ellenállni
Ááá, olyan nehezen döntöttem! De annyi jót hallottam róluk, hogy muszáj volt valamilyen élénk színt is választanom. Szívesen rendelnék még, de már így is kicsit belecsaptam a lecsóba black friday alkalmából, úgyhogy megelégszem ezzel a kettővel.
valahogy így képzelem a Black Friday-t
aaaa csak sikerült végre rendelni, de már remegő kézzel ütögettem a kódokat, valamit elgépeltem :)) amúgy a Honey talált nekem egy működő BlACKFRIDAY30-as kódot is, le se merem írni, hogy mennyit fizettem, hát legális ez így egyáltalán?
Végül mégiscsak jön a Realness is, ha már hó elején a Lisa Eldridge rúzsról lemaradtam…
Melyikre vadásztál? Nekem a Velvet Ribbon volt kívánságlistán:(
Szerencséd volt, nekem nem fogadta el. De persze ez így is csodás ár.
Utólag átgondolva szerintem valami bug lehetett a rendszerben, mert csak 150 dolcsi felett járna ennyi kedvezmény. Most leadtam még egy rendelést, mert szerintem nem fogják jóváhagyni (az emailben azt írják, csak később fogják megerősíteni a vásárlást). Jaj, micsoda kalandok így hétfő éjszaka!!!
Velvet Beauty
Elnéztem a napot (hosszú hétvégéztünk, olyankor nálam előfordul, hogy keverem a napokat ), egy nappal később akartam rendelni, persze az már out of stock volt, mire rendelni akartam…
Meghekkelted az oldalt!
Igazából mindegyik gyönyörűségesen szép Ő az egyetlen youtuber, akit rendszeresen és szívesen nézek, és a rúzsok is hozzá méltó módon lehengerlőek (a gyűrű-kollekciójáról már nem is beszélve).
Köszönöm szépen Isabelle még egyszer, hogy felhívtad erre a kis csodára a figyelmünket:) igencsak nagy mértékben sikerült ezzel orvosolni a Cultbeauty okozta csalódottságomat.
Nagyon szìvesen, az egyik nèmet fb csopiban osztotta meg vki, na ott is beindultak a csajok rendesen🤣 .