Akciók - tudsz róla?

:see_no_evil::exploding_head::stuck_out_tongue_winking_eye:PATH MCGRATH rùzsok, 38 euròról 9.90- re le vannak àrazva, a szállítàs ingyenes és 10 vagy 20 euró alatt nincs vám, beszàllìtàsi adó stb. Magyarországon sem, jól tudom? Csak , ha ki szeretné vki kipróbálni, van még pár àrnyalat. ! Azt nem tudom sajnos, hogy M.o- ra szállìtanak - e…Screenshot_20191202-210632_Chrome

5 Likes

Uuuuu, hát ez!
Rendeltem egy Donatellát gyorsan :star_struck: Sosem gondoltam volna, hogy egyszer lesz egy Pat McGrath rúzsom :heart_eyes:
Nagyon köszi a tippet!

3 Likes

Köszi szépen, Realnesst tendeltem, régóta ki szeretném próbálni ezeket a rúzsokat.:slight_smile:

1 Likes

Köszi szépen, én sem tudtam ellenállni! :smiley::see_no_evil:
Profumo és én telhetetlenebb voltam a többieknél, úgyhogy egy Sorry not sorryt is bevállaltam. Úgy gondoltam, hogy egy ilyen erősebb szín jó próba tétel. :blush::lipstick:

1 Likes

húú csajok, valaki nem akar rendelni közületek? valamiért a kártyám nem szeretné az igazságot, pedig egy Realness nagyon a kosaramba szeretne költözni:(((

Köszi, Realness. Nap meglepetése volt. :slight_smile:

1 Likes

Neem, az èn voltam : donatella, valetta és lust angelest vettem. :crazy_face:

2 Likes

plusz Valletta
nehéz ellenállni :slight_smile:

1 Likes

Ááá, olyan nehezen döntöttem! De annyi jót hallottam róluk, hogy muszáj volt valamilyen élénk színt is választanom. :blush: Szívesen rendelnék még, de már így is kicsit belecsaptam a lecsóba black friday alkalmából, úgyhogy megelégszem ezzel a kettővel.

1 Likes

valahogy így képzelem a Black Friday-t :v:

4 Likes

aaaa csak sikerült végre rendelni, de már remegő kézzel ütögettem a kódokat, valamit elgépeltem :)) amúgy a Honey talált nekem egy működő BlACKFRIDAY30-as kódot is, le se merem írni, hogy mennyit fizettem, hát legális ez így egyáltalán?:scream::hushed:

3 Likes

Végül mégiscsak jön a Realness is, ha már hó elején a Lisa Eldridge rúzsról lemaradtam… :woman_shrugging:

4 Likes

Melyikre vadásztál? Nekem a Velvet Ribbon volt kívánságlistán:(

Szerencséd volt, nekem nem fogadta el. De persze ez így is csodás ár. :slightly_smiling_face:

Utólag átgondolva szerintem valami bug lehetett a rendszerben, mert csak 150 dolcsi felett járna ennyi kedvezmény. Most leadtam még egy rendelést, mert szerintem nem fogják jóváhagyni (az emailben azt írják, csak később fogják megerősíteni a vásárlást). Jaj, micsoda kalandok így hétfő éjszaka!!!

1 Likes

Velvet Beauty
Elnéztem a napot (hosszú hétvégéztünk, olyankor nálam előfordul, hogy keverem a napokat :stuck_out_tongue_winking_eye:), egy nappal később akartam rendelni, persze az már out of stock volt, mire rendelni akartam…

1 Likes

Meghekkelted az oldalt! :joy::joy::joy:

1 Likes

Igazából mindegyik gyönyörűségesen szép :open_mouth: Ő az egyetlen youtuber, akit rendszeresen és szívesen nézek, és a rúzsok is hozzá méltó módon lehengerlőek (a gyűrű-kollekciójáról már nem is beszélve).

Köszönöm szépen Isabelle még egyszer, hogy felhívtad erre a kis csodára a figyelmünket:) igencsak nagy mértékben sikerült ezzel orvosolni a Cultbeauty okozta csalódottságomat.

3 Likes

Nagyon szìvesen, az egyik nèmet fb csopiban osztotta meg vki, na ott is beindultak a csajok rendesen🤣 .

2 Likes