Nekem is csak a Norvina hiányzik a készletemből.
Nekem a Soft glam. Nincs semmim a márkától, elsőre 3 dolgot nem mernék venni.
A Juvia’s Place oldalán nagy akciók vannak.
@Isabelle: Ha valaki vállalja, hogy elviszi az én készletemből a Norvinát akkor én benne vagyok! @Amadea? @whitemerci? Bárki?
Vagyok!!!
Én köszönöm! Most nézegettem a Norvinát Lookfantasticon.
Most megpróbálok elmenni cipőt venni, remélhetőleg maradt még valami az Árkádból.
Örülök, hogy sikerült megoldani a Norvina kérdést és @Amadea “beáldozta” magát, ezáltal nem kerültem újabb hadakozásba magammal (bár én jó kislány voltam eddig, a beígért sminkeken kívül - ami Lisa rúzs és CP kókuszos paletta -, Matcha teát vettem, meg DHC silky vattapamacsokat, meg az Aésop mandarinos hidratáló krémjét. )
A helyzet az, hogy pár órája szétborítottam a rúzstárolós kincsesbarlangomat, mert nem találtam meg az egyik kedvenc ajakkencémet, és teljesen kétségbe estem. Már lepergett a szemem előtt az összes forgatókönyv, hogy hogyan veszítettem el, és már fel is paprikáztam magam, hogy bezzeg a papírdoboza ennek, és ennek a rúzsnak is megvan, de ez a bizonyos szépség sehol sincs. Aztán az egyik rúzstartó eldugott és összenyomorított kis szegletében megláttam valami hasonlót, és igen, az imádott rúzs volt az! Sürgősen be kell szereznem további rúzstároló dobozkát, mert a különálló rúzsaim így kallódnak el, illetve nem is látom rendesen át.
Most nagy kő esett le a szívemről, boldog és teljesen zen is vagyok, és örülök, hogy @Amadea is hozzájut egy újabb ABH szépséghez!
Megrendeltem . Ha megèrkezett ìrok priviben .
Remélem, nem utálsz (nagyon).
Az ebayen lévő akril rúzstartókat már nézegettem, nem tudom, nálad ez opció-e.
Köszönjük!
@zalla, neked a másik két paletta kell? Csak a logisztika és az utalás miatt kérdezem.
Lookfantasticon 40% van az Urban Decay nagy palettákra
Dehogy, inkább megkönnyebbültem.
Én a 40-es Amazonost nézegetem, szintén akril cucc.
@Isabelle: Köszönjük szépen!
@Amadea: Igen. Szívesen vállalom az utalást Isabellenek, és a kettőnk közötti logisztikát (úgy tudom, hogy szoktál az Örsre járni, ugye?).
Köszönöm! Igen, szoktam az Örsre járni, neken jó, ha ott találkozunk.
Èn is köszönöm, hogy felàldoztad magad
Venus XL II 50% Lookfantasticon!
Ha már Venus, köszi, egy istennő vagy! Meg is rendeltem. Így tuti, hogy nem kell a vámmal sem szórakozni.
@BlackXentric
Szívesen! Érdemes figyelni a hírlevelet, mindig mást akcióznak le, és itt legalább normális akciók vannak…
Csak a köz érdekében .
A viccet félretéve egy ideje gondolkodok már az ABH palettákon, de kicsit sokalltam az árukat. Főleg, hogy a Cult Beautyn és a Feeluniqueon kb minden akcióból ki voltak zárva. Így viszont kár lett volna kihagyni. Neked megvan valamelyik?
Igen, a prism ès a subculture.