Viszont annyira pigmentáltak a matt festékek, hogy én pl. hiába használom naponta némelyiket, az én életemben már nem fognak elfogyni. De nekem ez nem is célom.
Te azért jobb esélyekkel indulsz, mint én .
Jaj neee, ne tessék ilyet mondani!
Coastal Scents oldalon majdnem mindenre 75% kedvezmény van. Pl a Hot Potok csak 0.75 dollárba kerülnek. Én meg vagyok velük elégedve amúgy nagyon, jól muzsikálnak a szememen
Én beletettem a kosárba 2 ajándékba szánt palettát, kitöltöttem mindent és 21.22 dollárt számolt fel. Így már nem éri meg,hogy ugyanannyi a szállítás. Ez valami hiba vagy tényleg ennyi?
Amint kiválasztom az országot, felugrik 21.22-re. Mondjuk gyanús is volt ez a 6
Igen, nekem is ez volt a végén… Pedig először azonosította is az országot és úgy írt 6 dollárt, de korai volt az öröm
Itt a felszámolt plusz költségben nincs benne a vám, mint a Tarte-nál, ugye?
Nem figyeltem meg, csak bosszúsan lecsuktam az ablakot…
Közben megnéztem, nincs benne.
Nincs benne, szerintem csak maga a célország mint Hungary ilyen piszok drága
Holnap 13 órakor kezdődik.
A Zoeva oldalán -30% van mindenre. A guta megüt.
Nem is tudom, hogy figyelmes dolog-e a cégek részéről, hogy a hónap végén csinálják a Black Friday és egyéb akciókat, mondván csak az vásároljon, akinek felesleges pénze van rá vagy éppen genyóság, mert pont az nem jut a jóhoz, aki ilyenkor engedné/engedhetné meg magának? Micsoda gondok, mi?
Beindult a nyáltermelésem bizonyos akciókat látva, amiket az arcomba tolnak ha akarom, ha nem. Persze most kiköltekeztem (ruhák, hehe), de máskor is meggondolnám, hogy amikor a büdzsé leapadt, még ha tartalék van is, költsek-e a hó végén “luxuscikkre”. Ez alatt kencét, műszaki vackokat, nem feltétlen szükséges ruhát értek.
Szóval genyók
Ha minden igaz, holnap a Müllerekben is akciós lesz minden. Sajnos a %-ot is elfelejtettem.
De jó lenne!
Névnapomra kaptam Müller utalványt is…
A Kell a púder shopban mindenre - 30% van, már ma este 22 órától.
Tarte 30 % : FRIDAY30. Kitartottam, nem vettem egèsz héten semmit , de a tarténàl, ha akciò van, nem tudom megàllni .
Ha esetleg valaki szeretne egy ilyen abh triòt, szòljon, mert akkor rendelek èn is magamnak, és 2 db- nàl 20 % akciò van. Az 64 £, kb 71-72 eur, vagyis 22.000 ft lenne a 3 paletta . ! Gyönyörűek: mr, soft glam ès norvina (upload://6iX0ZFIfTgtyHBAJbVscdzkeln2.jpeg)
Nagyon szép! Csajok, valaki?! Ezt kár lenne kihagyni!
Sajnos én már kiköltekeztem magam…
Nekem max. a Norvina kellene, a másik két paletta megvan…