Sajnos nem tudok visszamenni a múltba Mondjuk engem most főleg a Nabla érdekel.
Szerintem péntekre el fog fogyni nagyjából minden. Emlékeim szerint a Beauty Bay egyszer akciózik, és nem változtat naponta a kategóriákon vagy az akciók mértékén.
Én a Nabla Cutie Nude palettát akartam megrendelni, kb beleszerettem, de aztán a múltkori leírásod alapján el is ment tőle a kedvem😀
Többi infót is köszi
Ne haragudj, tényleg nem akartam senki kedvét sem elvenni… Csak tényleg olyan rajongás övezi errefelé a Nabla palettákat. Egyébként a vásárlás során megfigyeltem, hogy a Dreamy pl. 11 gr míg a Cutie Nude 8 gr, szóval szerintem hiába kicsi a paletta, sok benne a termék. Nem akarok senkit se semmiről meggyőzni, csak egy észrevétel.
Egyáltalán nem rosszallóan értettem Inkább köszi, hogy leírtad a véleményedet! Természetes, hogy adok a kedves fórumozó társaim véleményére, így inkább átgondoltam a vásárlást. Nekem egyébként nem volt még Nabla palettám.
A Nabla palettákon már én is rengeteget gondolkodtam, hogy szeretnék, meg milyen szépek. Egyelőre megszeretnék tanulni az olcsóbb szemhéjfestékpalettáimmal szép szemsminket csinálni, aztán majd jöhetnek a Nablák :).
Kíváncsi vagyok ez lesz-e a nagy Black Friday a Colourpopnál…
Ezek szerint free shipping nem lesz?
A múlt heti húzás után én már nem is csodálkozok… . Azt tudom még elképzelni, hogy pénteken lesz, de addigra minden el fog fogyni…
Mondjuk okosan vásárolva a kedvezmények is fedezhetik a shippinget… Még meglátom.
Én így okoskodtam, hogy lényegében 12 dollárt spórolok, ha 30 dollárért vásárolok majd a sale-en, tehát jobb akció, mint a free shipping.
Ennyire előre nem szokták kitenni. Szerintem lesz más is. Rájöttem, hogy idén annyira nem érdekel a ColourPop, csak pár dolgot szeretnék kipróbálni, de ha nem jön össze nem zavar. Inkább a Lime Crime oldaláról rendelek, ahol már most ennél sokkal jobb akciók vannak.
Tényleg nagyon jó akciók vannak! Venus XL 2 tetszik, 40 dollárnál lehet olcsóbb?
Hű, jó, ezek tényleg király akciók, megyek is bevásárolni…
Jaj, vettem is 3 pirosítót (régóta álmom egy LimeCrime pirosító, erre most 3USD darabja?!), a Venus III palettát és 1 Velvetines rúzst…
En is azt szeretném még megrendelni, de szerintem lesz olcsóbb.
Nagyon jól hangzik! Bevallom, nagyon nagyon vonz, hogy megvegyem (3 dollárért, komolyan kit nem vonz? ) , de van otthon több mint 10 pirosítóm, azokat sem fogom elhasználni sosem…
Pont ezen gondolkodtam tegnap, hogy van itthon egy rakat pirosítóm, kizárt, hogy ebben az életben valaha elhasználom őket, de valahogy elfelejtettem ezeket, mikor megláttam az árukat…
De amúgy nekem ugyanúgy 58 dollárt ír, amikor a kosárba teszem, nem értem… Jó amúgy, hogy egész héten free shipping van, remélem nem fog elfogyni. Meg Mondjuk azt írja, hogy a Venus palettákra “Today’s only” akció van, na mindegy, hátha lesz jobb.
Szerintem ha odaérsz hogy beírod a címed, stb., akkor jó lesz. Nekem a shippinget írta ki ugyanígy, pedig ingyen van.