Akciók - tudsz róla?

Szerintem lesz jobb ajánlat még idén :slight_smile: (Ennél főleg :smiley:)

5 dolláros kuponkód? :face_with_monocle::flushed:

Random influenszereknek mindig van ilyen 5 dolláros kuponkódja, amit általában 10 dollár felett lehet beváltani.

2 Likes

Ó, jó tudni, köszi! Akkor keresek egyet! :slight_smile:

@dunaimano valaki leütötte, de még nem engedélyeztem a vásárlást. Tiéd az elsőbbség, ha kéred.

1 Likes

Én úgy szoktam megoldani ezt, hogy telepítettem egy böngésző kiegészítőt, pl a Honeycoupont vagy a Coupertet és amikor ott vagyok, hogy utolsó lépés a kosárban, akkor rögtön felugrik az ablak, hogy hohó, vannak kuponok, végigpróbálja e az összeset? Lényegében megkeresi neked a kuponokat és bent hagyja azt, amelyik a legnagyobb kedvezményt adja. :slight_smile:

3 Likes

Én a Honey-t használom, nagyon jó kis bővítmények.

1 Likes

Ezek csak számítógépen működnek, vagy van ilyen applikáció androidos telefonra is?

@macooka: Nem is tudtam, hogy léteznek ilyenek. Miket tanul az ember a fórumon :smiley:. Köszi szépen!

2 Likes

Írok privátban!

1 Likes

Dettó, mik vannak! :flushed: :money_mouth_face:

1 Likes

Engem az Isadora szemhéjpúder érdekelne… hogy-hogy eladod?

A Tiéd :slight_smile:
Akármilyen jó, nem használom. 1. Valahogy nem megy a sminkelés reggel és nem vagyok hajlandó fél 6-kor kelni emiatt. Ma már nem. 2. A szemem időnként, főleg, ha tényleg fáradt vagyok mindenre rosszul reagál. Ezt bírta, de már nem kísérletezem. 3.Szemszárazság is kínoz és ha belemegy egy kis csillámocska, akkor hülyét kapok, annyira szúr. 4. Van, hogy úgy be van dagadva a szemhéjam reggelente, hogy ki se tudom normálisan festeni. órák kellenek, hogy lejjebb lohadjon.
Hát így jártam.
Írj privátot és egyeztetünk.

1 Likes

Nagyon kedves vagy, köszönöm szépen! Holnap jelentkezem, most nem tudok írni.

1 Likes

Rendicsek!

1 Likes

Nincs mit :slight_smile: Azóta mióta megvan, majdnem mindig olcsóbban vásárolok :smiley:

Kerestem appot, de szerintem nincs :frowning:

1 Likes

Köszi!

Beautybay-en megkezdődtek a leárazások. Zoeva, Nabla már akciós. Vajon ennél lesznek jobb ajánlatok pénteken?

Júniusban a random akcióban jobb áron voltak a Zoeva-k, mint most :confused: