Akciók - tudsz róla?

Erről már beszéltünk, bár akkor azt hiszem az alacsonyabb árkategóriás adventi kalendáriumok kapcsán (de nem biztos). Sokszor olyan termékek kerülnek bele, amik nem fogytak úgy, nem lettek kedvencek, és megmaradt a készlet nagy része.
Amúgy tényleg jó lenne ez a Cult beauty box, csak a palettát olyan szinten nem használnám… A többi is inkább csak azért mert lenne, de el tudom képzelni az életem nélkülük.

1 Likes

Sajnos én is ezt a következtetést vontam le… Mármint biztos nem minden esetben igaz ez, de a paletta esetében valószínű, hogy nem fogyott eléggé. Sajnálom, mert ha másik paletta lenne a dobozban, lehet én is beruháztam volna egyre.

1 Likes

Nekem megvan a topaz paletta. Ha gondolod, készíthetek képeket róla.

1 Likes

Én örülnék neki! :heart:

Oké, nem ígérem, hogy ma, de legkésőbb holnap hozok képeket!

1 Likes

Köszi szépen, az nagyon jó lenne! :slight_smile:

1 Likes

Azt én is nézegetem, majd írd meg, hogy milyen.

Elvileg itt kéne lennie pár napon belül (majd hiszem, ha épségben ideért), küldhetek belőle picit ha szeretnéd az állagát csekkolni.

Nagyon aranyos vagy, majd meglátjuk :slight_smile: de elsősorban a véleményed érdekelne.

A Cultbeauty oldala a YOU15 kóddal 15% kedvezményt ad, miután kitöltötte az ember teljesen a profilját. Lehet, hogy ez másoknak nem újdonság, nekem az.

4 Likes

Október 31-ig mindenre - 30% a Pupában

Kivéve adventi naptár.

3 Likes

Ebayes eladónál 5 dolláros kuponnal 11.59 dolcsi, kb. 3500 Ft. A kód 2019.11.01-ig érvényes. Free shipping.
Chekoutnál automatikusan felajánlja.
392followersbeyond_theworld(1159) 99.2%

3 Likes

Vajon lesz valami nagy akció 31 este/éjjel?

1 Likes

Colourpop 25% kedvesség TREAT kóddal.

Köszi, onnan pont nem szeretnék semmit. Valami lényeges akcióra gondoltam. Idáig nem jött hírlevél.

Értem, csak általánosságban írtam.

https://www.cultbeauty.co.uk/best-of-2019-vip-gb?ranMID=35269&ranEAID=wf%2FRWz7v50g&ranSiteID=wf_RWz7v50g-ONwdm6jt86RcJLBU_ygB_g&utm_source=LS&utm_medium=affil&utm_campaign=generic&siteID=wf_RWz7v50g-ONwdm6jt86RcJLBU_ygB_g&publisher_name=ReallyRee
Egyelore csak ezt a goodie baget talaltam CultBeautyn, £180 folotti vasarlashoz kotve.
Talan az amerikai cegek akcioznak, de lehet hogy varni kell Black Friday-ig.

UK-ben mar tul vagyunk az altalanos fizetesi napon (28-a), amikorra idozitik a webshopok a 20%-os akciokat. Most az adventi kalendariumok jonnek ki, amivel elkezdodik a karacsonyi orulet. Nehany het mulva latszani fog, hogy ki mennyire kezd el akciozni a tulkinalat miatt.

2 Likes

Ezt nem tudtam, hogy ott a 28, ez új infó volt, ma is tanultam valamit.

2 Likes

Nem is tudom hova írjak, de most az egyik facebookos DM-es csoportban van róla szó, hogy külföldön mennyivel olcsóbbak, a DM sajátmárkás termékek, nivea stb az összes kozmetikum. Elvileg Ausztriában csak 20 százalék az áfa nálunk meg 27 százalék. És hogy ez mennyire igazsagtalanság ez, azt mondják, na én ilyesmi miatt veszek inkább mindent akciósan. Miért venném meg drágábban, ha sokkal olcsóbban is hozzájuthatok? Jó értem, miért dühösek, de azért meg lehet oldani, hogy ne járj rosszul.

2 Likes

Szia!

Nem minden olcsóbb megnyugtathatod őket. Ha az aktuális napi árfolyamon váltja át, akkor főleg. Németország pl. ami az ételt illeti olcsóbb, mint Ausztria. Itt pl. 2x annyi egy pizza vagy egyéb étel. A szolgáltatások is drágábbak, kijöhet ide 400 Euroért betömetni a fogát vagy befestetheti a hosszú haját 200 Euróért (nem mesterfodrásszal). Bérelhet egy 9 négyzetméteres bútorozatlan szobát (egy albiban), min. 350 Euro a fővárosban, otthon mennyi? Lakásnál 3-6-12 havi kaució van és megnézik a bérpapírt és a bankszámlád kivonatát is viheted, ha te akarod kivenni. Szerződés 3 évre szól és egy évnél nem mondható fel korábban kül. buktad a kauciót. A legtöbb lakásnál kifizettetik veled a benne maradt ezer éves berendezést is. A TV-re adót szabtak ki, amit behajtanak rajtad.
Ha kijön a szerelő megjavítani egy profibb kvgépet, 86 Euro órabére van (amiből ő maga 16-ot kap, egyik szerelő mondta), ebben nincs benne az új alkatrész.
Néztem bőrgyógyász árakat, 100 Euro az első konzultáció, ebben nincs benne se recept se semmi.
Ha cégnek dolgozol lefénymásolja a bankkártyádat kóddal együtt… szóval vannak személyiségi jogaid is. Otthon max. a b.számlaszámodat kérik a fizetésed miatt.
Én csak nevetek, hogy valakinek a Balea termékek ára a legnagyobb gondja az életben.

10 Likes