Én megfogadtam, hogy mivel kiköltekeztem magam a Glamour napokon, a Joyt kihagyom, de olyan nehéz ellenállni
Pár éve én is Biodermát használtam, úgy rémlik a Pingvin és a Sipo patikák voltak mindig a legolcsóbbak, főleg kuponnal. Pingvin szinte mindenhol van, lehet kérni az üzletbe a rendelést, ez esetben nincs szállítási díj.
Szerintem én megvárom az Éva magazint, hogy abban külön van a kuponfüzet, mert amilyen szerencsém van a Joyban az a kupon ami nekem kell valahogy eddig mindig az újság gerincénél volt található nagyon nem szeretem ezt a formátumot, ha mégse tudok Évát venni akkor még úgyis marad Joy
Rendeltél végül valamilyen Docolor ecsetszettet?
Az enyém ma megérkezett Magyarországra (ilyet sem láttam még, hogy ingyenes, követéses csomag China Post-tal - bár Hongkongból jön, talán ez a titok nyitja), a Nemzetközi Posta kicserélő központban van.
Innen már csak hetek és néhány ősz hajszál kérdése, és meg is kapom…
Milyen kar hogy a magyar postát nem lehet kihagyni :D.
Mit gondoltok erről? Megéri?
https://www.cultbeauty.co.uk/cult-beauty-the-cult-beauty-starter-kit.html?utm_source=Salesforce&utm_medium=Email&utm_campaign=191018_NCAstarterKit_email_wk42_v1&SubKey=3772812
Árban nagyon olcsó, viszont nem mozgatnak meg a termékek.
Végül nem, mert a fizetésnél elakadtam. Annyira nem sajnáltam végül, vásároltam a Glamour-napokon…
Majd feltétlenül kíváncsi leszek a benyomásodra, tapasztalataidra az ecsetekről!
Kár, hogy pont ez a Huda paletta van benne, mert egyébként tényleg jó áras csomag.
Részben de inkább az hogy sokkal nehezebb a vastag újságból kivágni mint egy vékony kis füzetből.
Szerintem megéri (ha valaki szereti a meleg őszies színeket), a paletta áránál alig drágább a doboz és a többi termék se olcsó vacak vagy termékminta.
Szerintem jó kis csomag, feltéve, ha legalább 2 terméket használsz majd belőle.
A dobozhoz és az adventi kalendáriumhoz kapcsolódók a kérdésem. Észrevettétek, hogy a nagyobb Egyesült Királyságbeli webshopok karácsonyi dobozai/kalendáriumai nagyrészt ugyanazokat a termékeket tartalmazzák? Értelemszerűen nem a “cult-favourite” termékekre gondolok, amiért mindenki megőrül, mint mondjuk az Emma Hardie lemosó balzsamja, vagy Laura Mercier púdere. Hanem pl. a Huda Topaz Obsessions palettája. Ilyenkor bennem mindig motoszkál a kérdés, hogy vajon miért pont ezt a terméket kívánják megszerettetni velem. Annyira jó lenne az adott paletta? Vagy egyszerűen csak sok volt raktáron a Hudánál vagy a Cult Beautynál/Feeluniquenél?
új szett, kár, hogy nem az én színeim, de azért szép
https://tartecosmetics.com/EU/en_HU/new-arrivals/tarte-treasures-collectors-set/1750.html?cgid=new-arrivals&fbclid=IwAR2ax0H4fsXc12Xv7fD8g42CjygNrEk1J8CDtQJw4hAfTRdL77i84y5QJKo&dwvar_1750_color=multi#start=1&utm_source=facebook&utm_medium=social&utm_campaign=tarte_treasures_collectors_set
Nem használok se pirosítót se szempillaspirált, úgyhogy szerencsére nekem nem nyálcsorgatós.
Nekem " sajnos " az nagyon szeretem a tarte palettákat, pirosìtòkat
Nekem az az egy szerencsém, hogy amiről tudom, hogy tutibizti nem használom (pl. rúzsok, pirosítók) abból annyira vissza tudom fogni magam, hogy 1-2 darabbal megelégszem, ha meg mégis több van, az extrák drogériásak vagy minták, ilyesmi. Tavaly vettem egy Bourjois thé rose pirosítót, “hogy legyen”, nehogy egyszer pirosító kelljen és hajaj nincs. Egyszer nyitottam fel, egy évvel azután, hogy megvettem. Tegnap gyakoroltam rúzsozni, anyukám azt is leszólta. (Mer’ sötét, vastag, meg mittudomén. Alig bírtam meggyőzni, hogy elvből soha nem húzom túl, ekkora a szám.)
A palettákkal vagyok bajban, mert épp gyakorolok egy * KM-en jóra értékelt, szép színeket tartalmazó, de szerintem tök rossz minőségű * misslyn palettával de már be vannak tervezve a high endek, csak előtte biztosra akarok menni, hogy tudom és fogom is használni őket.
Nekem pár napja mindig feldobálja hogy regisztráljak és pörgessem meg a szerencsekereket, poénból pörgetek, mindig kijön a free shipping + a reg.-ért -15%, úgy már nem rossz.
Nekem nem dob fel ilyesmit… De határozottan jobb így, még az előző rendelésem is most várom. Ha nem jön be a foundcealer nagyon szomorú leszek mert még -15%-kal is drága volt.
Ha van kedved áradozni róluk a paletták érdekelnek. A legelső termékemmel nem vagyok túl boldog de maga a tarte tök szimpi a sok free shippinggel meg rewards-okkal. Anno valami sminkelős videóból értesültem a létezéséről, azóta akartam venni valamit csak álmomban se gondoltam volna, hogy ingyen is elhozzák… de szeptemberben egyszer csak feldobta a facebook, azóta ülök a hullámvasúton.