Akciók - tudsz róla?

Micsoda furmányos reklám :clap:

2 Likes

Kedves tőled… köszönöm.

Semmi sértő nem volt benne, megállapítottam csupán, hogy milyen szépen fel lehet hívni a figyelmet webshopokra :slightly_smiling_face:

Hát, abszolút nem az volt a célom.

2 Likes

Ezekről még nem rendeltem, pont ugyanezen ok miatt, hogy gyanús, hogy miért ilyen olcsó, az oldalak alján megvannak adva patikák nevei és az egyikre rákeresve kidobta ezt az oldalt: https://www.grandpatika.hu/patikaink.php, és a másik 2 oldalon megadott patika is szerepel benne, szóval mindegyik egy patika csoport alá tartozik.
Sajnos volt arra példa, hogy valaki termékeket akart promózni itt a fórumon, amiknek az eladásában érdekelt, és a fórumozók többségének ez nem szimpatikus, de remélem itt nem erről van szó a kérdésed kapcsán.

1 Likes

Én biztos vagyok benne, hogy azért kérdezte hogy vajon eredetiek, ugyanolyan jó minőségiek-e az ott lévő termékek. :).

3 Likes

Én a Dermashopról már rendeltem, teljesen korrekt volt minden.

3 Likes

Elnézést szeretnék kérni, hogy azt gondoltam, reklámozni szeretnéd az említett oldalakat.

4 Likes

Semmi gond, igazából megértem hogy bosszantó a dolog, főleg manapság amikor már tényleg mindenhol reklámokba akadunk és nehéz kiszűrni :slight_smile:

2 Likes

Köszönöm a választ :slight_smile:

1 Likes

Azta, erről még nem is hallottam, köszi! :slight_smile:

1 Likes

Köszi szépen, tényleg olyan volt még sokadik olvasatra is, de örülök, hogy kiderült, hogy nem :slight_smile:
Ja, hogy témához szóljak: nemsokára Joy napok lesznek, lehet, akkor kuponnal is jó áron kapnád a gyógyszertári márkákat.

1 Likes

Jujj tényleg ezt kérdezni szerettem volna hogy Joy napokon is van-e rájuk akkora akció, mint a Glamour napokon? :slight_smile:

Férjem most hoz elvileg egy Joy újságot, remélem, már a novemberi és abban lesznek kuponok, fel tudom majd tenni őket.

1 Likes

Unipatikából lesz érdemes rendelni, ingyen szállítás lesz és 25% kedvezmény :slight_smile:

2 Likes

Nekem is van már újság de én valamiért eddig még nem találtam őket :rofl:

És az már a novemberi?

Húha nem tudom, vannak benne Joy kuponok, gondolom novemberi :sweat_smile:.

Igen, Glamour-napok előtti kedden meg szokott jelenni a novemberi Joy. Én mindig megveszem megjelenéskor, és amit venni akarok, megnézem, hogy a Joy-ban is van-e hozzá kupon. Ha van, akkor nem Glamouron veszem meg.

2 Likes

Akkor hurrá, megint lesznek kuponjaink :smiley: