Micsoda furmányos reklám
Kedves tőled… köszönöm.
Semmi sértő nem volt benne, megállapítottam csupán, hogy milyen szépen fel lehet hívni a figyelmet webshopokra
Hát, abszolút nem az volt a célom.
Ezekről még nem rendeltem, pont ugyanezen ok miatt, hogy gyanús, hogy miért ilyen olcsó, az oldalak alján megvannak adva patikák nevei és az egyikre rákeresve kidobta ezt az oldalt: https://www.grandpatika.hu/patikaink.php, és a másik 2 oldalon megadott patika is szerepel benne, szóval mindegyik egy patika csoport alá tartozik.
Sajnos volt arra példa, hogy valaki termékeket akart promózni itt a fórumon, amiknek az eladásában érdekelt, és a fórumozók többségének ez nem szimpatikus, de remélem itt nem erről van szó a kérdésed kapcsán.
Én biztos vagyok benne, hogy azért kérdezte hogy vajon eredetiek, ugyanolyan jó minőségiek-e az ott lévő termékek. :).
Én a Dermashopról már rendeltem, teljesen korrekt volt minden.
Elnézést szeretnék kérni, hogy azt gondoltam, reklámozni szeretnéd az említett oldalakat.
Semmi gond, igazából megértem hogy bosszantó a dolog, főleg manapság amikor már tényleg mindenhol reklámokba akadunk és nehéz kiszűrni
Köszönöm a választ
Azta, erről még nem is hallottam, köszi!
Köszi szépen, tényleg olyan volt még sokadik olvasatra is, de örülök, hogy kiderült, hogy nem
Ja, hogy témához szóljak: nemsokára Joy napok lesznek, lehet, akkor kuponnal is jó áron kapnád a gyógyszertári márkákat.
Jujj tényleg ezt kérdezni szerettem volna hogy Joy napokon is van-e rájuk akkora akció, mint a Glamour napokon?
Férjem most hoz elvileg egy Joy újságot, remélem, már a novemberi és abban lesznek kuponok, fel tudom majd tenni őket.
Unipatikából lesz érdemes rendelni, ingyen szállítás lesz és 25% kedvezmény
Nekem is van már újság de én valamiért eddig még nem találtam őket
És az már a novemberi?
Húha nem tudom, vannak benne Joy kuponok, gondolom novemberi .
Igen, Glamour-napok előtti kedden meg szokott jelenni a novemberi Joy. Én mindig megveszem megjelenéskor, és amit venni akarok, megnézem, hogy a Joy-ban is van-e hozzá kupon. Ha van, akkor nem Glamouron veszem meg.
Akkor hurrá, megint lesznek kuponjaink