Akciók - tudsz róla?

Nincs mit. :slight_smile:

Zalla, Syrin, megvan, Tarte goodie bag van ma.
Arra jó volt ez a hét, hogy lássam a -25%+ free shipping a legjobb akció, akkor fogok rendelni. A Tarte-n kívül van más, amit ajánlanál? (Nem Chanel, Dior vonalra gondolok.) A Hourglass nagyon tetszik, meg nézegettem a The Balm-ot, az ő BB krémükről is jókat írnak.
Árkategória: kb.15 ezer Ft az, amit egy termékért kiadnék, attól többet már nem szívesen. :slight_smile:

Az Hourglass is ugyanaz az árkategória, mint a Chanel/Dior/Guerlain/YSL. Az Hourglass nagyon jó minőség, viszont csomagolás szerintem elég gagyi (különösen ez az új fehér műanyag).

(A Chanel/Dior/Guerlain/YSL és társaiknál a csomagolás csodálatos, ellenben nem vennék online semmit sem tőlük, mert nagyon változó a minőség, még kategórián belül sem sikerül tartaniuk a szintet. Volt a Chaneltől négy pirosítóm, az egyiket semmi pénzért le nem cserélném, a többi hárommal elváltak útjaink, drogériában sem örültem volna annak a minőségnek. A négyes palettáik hírhedten hullámzó minőségűek, azzal szerencsém volt. Rúzsok szintén változóak, púderek is. )

2 Likes

Hourglasstól csak ez érdekel: https://kremmania.hu/kremek/hourglass-ambient-lighting-powder
és valóban drága (vagy ez már a magasabb árkategória)
A tarte nekem még megfizethető, keresem kis testvéreit :slight_smile:

Jaja, ma is van, de nem az elcsábulós kategória. Akkor ez most hány nap is volt? :thinking: Direkt visszanéztem az E-maileket, azt írták szombaton, hogy “Our birthday party starts Sunday…” (Mondjuk az is ott volt, hogy all.week.long.)

Ahogy nézelődni szoktam, swatcholgatni, próbálgatni, nekem úgy tűnik, hogy a Benefit, a Nars és az Urban Decay tartozik ugyanabba a családba, ahová a Tarte is. Stabil minőséget hozó, jó márkák szerintem.

2 Likes

Erre a termékre gondolsz?
https://tartecosmetics.com/EU/en_HU/makeup/face/foundation/bb-tinted-treatment-12-hour-primer/506.html?cgid=makeup-face-foundation&dwvar_506_color=tan-deep#start=1

Én a nyáron vettem ezt, a július 4-i akcióban. Ugyanennyibe került akkor, plusz free shipping volt.
Hogy maga a termék milyen? Hát, az egyik legfurcsább, amim most van.
BB krémként csak akkor ajánlom, ha semmilyen problémád nincs az arcoddal, csupán egységesíteni szeretnéd. Arra ugyanis klasszul működik, de elfedni nem fed el mondjuk pattanást, pigmentfoltot, ilyesmit. Illetve lehet építeni, ha többet viszel fel ecsettel, akkor szebb lesz az eredmény is, de nem maszkos akkor sem.

Primerként én jobban szeretem használni, mert sokkal szebb rajta az alapozó, illetve ha pl. a most használt Deborah Milano BB krémem teszem rá, a kettő együtt szinte alapozó eredményt ad, csak könnyedebb. A pórusokat nem tünteti el, viszont mattítani elég jól mattít. Ezt a hatást nem vártam tőle, de feltűnt, hogy ha ezt a BB alá teszem, akkor később fénylik az arcom.

Összegezve: nagyobb mennyiségben, ecsettel felvíve jól működik BB krémként, de én úgy gondolom, hogy erre kár elpazarolni, nekem primerként sokkal jobb, bár ez lehet egyénfüggő is, nekem sajnos van pigmentfoltom. Primerként én szeretem, és annyira drágának sem mondanám, mert egy nagyobb borsószemnyi úgy elég belőle. De ha van bevált, és jó primered, akkor felesleges.
Egyébként ez kimondottan jó benne, hogy két funkcióban is lehet használni, mert valamelyik célra biztosan megfelel, tehát semmiképp sem lesz kidobott pénz.

PC Resisthez nem tudom viszonyítani, abból csak mintát próbáltam, de engem szárított. A Tarte nem.
Ja, és még egy: a KM-en SPF 30 - nak írják, de ez sehol sincs, sem a csomagolásán, sem a honlapon (talán régebben lehetett rajta?)

1 Likes

Köszönöm, sokat segítettél. Egy próbát nekem megér így.
Összetevők között találtam cink-oxidot, amiatt lehet spf?
(PC resist spf30 önmagában engem is szárít, a szemem alatt iszonyat kiszárította a bőröm délutánra. Vettem mellé az spf50-est (világoskék), jobban mondva alá, és a kettő együtt jól működik.)
Még egy kérdés a tarte-hoz: melyik árnyalatot vetted meg?

Igen, gondolom én is, hogy a cink-oxid miatt, bár a megfelelő mennyiséget szerintem önmagában nem lehet belőle felvinni, talán ezért sincs már rajta.

Én a light árnyalatot vásároltam meg, gondolván a nyár elején arra, hogy barnulni is fogok. A szín egyébként teljesen jó most is, de szerintem télen is jó lesz, mert olyan alacsony a fedése, primerként pedig pláne. Nyilván, ha a legsötétebbet veszem, az annyira nem működne. :smiley:
Egyébként elég világos a bőröm, de azért nem kell a legvilágosabb általában (drogériásoknál, ahol kicsi a színválaszték, ott előfordul).

Én a Balmshletert próbáltam. Nem nagyon használok alapozót, ezért mindenképpen ki akartam próbálni, mielőtt megveszem. Tetszett, hogy nagyon jól illeszkedik a választott árnyalat (Light/Medium). Ujjal könnyen el tudtam dolgozni. Enyhe fedése van, szépen egységesíti a bőrt, értelemszerűen nagy hibákat nem fed el. A nyáron zsíros, télen normálba hajló bőrömön ősztól tavaszig jól működött (nyáron rajtam semmi nem marad meg). Én szerettem. Ár-érték arányban sem volt rossz vétel, mert 64 ml-es a tubus.

1 Likes

https://www.bipa.at/suche?q=Deborah

A Bipa kiárusítja a Deborah Milano termékeket akciós áron. Ha valaki kedveli ezt a márkát most vásároljon be belőle, amíg tud.

100%ig egyetértek!

Nem teljesen ebbe a topikba illik, de talán hasznos lehet néhányotoknak: https://the-body-shop.hu/return-recycle-repeat?fbclid=IwAR3x3HyPCn73NRDaJTBzDGCfTQq9ALx-2Dru4YyG4x1PCCa6n8T0aDMJ52A

4 Likes

Néhány hete Caroline Hirons számolt be arról, hogy az Egyesült Királyságban egy TBS üzletben már újratölthető tégelyek vannak. Nagyon gondolkoztam azon, hogy mikor fog ez hozzánk eljutni. Ha sörcsapos töltős tégelyünk nem is lesz, de ez mindenképpen egy pozitív lépés. :slight_smile:

3 Likes

Totál úgy emlékszem, hogy a TBS alapítója is ezt álmodta meg és mintha rövid ideig működött is volna ez az újratöltés. Mikor a boltban érdeklődtem felőle azt mondták sosem volt ilyen és mindig a L’Oreal volt a tulaj, ami tudjuk,hogy baromág. Tehát lehet, hogy visszatértek a gyökerekhez, ha minden igaz?

2 Likes

Ez inkább ANR rajongókat érdekelhet:
egyszerre jó sok pénz, de nem rossz ajánlat:
ANR+ ANR Eye Matrix izé
50! ml szérum arcra és 15 ml szemre.

1 Likes

Az elso magyar TBS uzlet 2012-ben nyilt es 2006-ban vette meg a ceget a L’oreal. Gyakorlatilag a holgy igazat mondott, ha a magyar boltban dolgozott, mert a mo-i uzlet a L’oreal ala tartozott 2017-ig. A ceget eladtak a Naturanak (brazil ceg) 2017-ben es ‘a vissza a gyokerekhez’ belefer a ceg jelenlegi arculataba. Kis szines: a londoni fej irodajuk ekkoriban koltozott ki a citybol del-Londonba koltseg optimalizalas miatt. (Bocs a fura magyar fogalmazasomert, nem tudom hogy nevezhetnem a headquartert. Oke, megvan: fohadiszallas. De a TBS tavol van a katonai nyelvtol.)

2 Likes

Nem kételkedtem az igazmondásában,csak furi volt, hogy a cégről nem tanítottak nekik meg ilyen fontos infót. Vagy szerintem fontos, ha nem is volt még akkor Magyarországon.

4 Likes

Igazad van, de sok ott dolgozo az osszetevokkel sincs tisztaban a termekekben. Lattam tobb videot, amiben a vasarlo rakerdezett az alkoholra a tegelyes TBS maszkoknal. ‘Nem, nincs benne’ valasszal megvettek es otthon lattak, hogy a negyedik helyen van az osszetevolistan. Ebben az esetben az erto olvasas es a szakmai hozzaertes is megkerdojelezheto az eladok reszerol, mert felrevezetik a vasarloikat.

3 Likes

Sziasztok! Ez nem igazán témába vágó kérdés, de nem tudtam hova máshova beírni. Arra vagyok kiváncsi, hogy a Dermashopról érdemes-e rendelni Bioderma termékeket. Az árak elég alacsonyak, sokkal olcsóbb minden mint a patikákban és nekem ez kicsit gyanús. Van valakinek bármi tapasztalata az oldallal? (ugyanez érvényes pl. az erzekenybor.hu oldalra ahol La Roche Posay, és az apoltbor.hu ahol pedig Uriage termékek kaphatók)