Pedig aki egyszer kipróbálja a termékeit, az utána mindet akarja! A folyékony rúzsaimat is imádom és a palettákat is, ez utóbbiak messze a legjobbak, pedig van Nabla, ABH, Huda, Urban Decay palettám is.
Napok óta abban reménykedtem, hogy a szülinapi héten lesz free shipping
Mondjuk nem palettát vettem, de addig válogattam, hogy küldtek egy 15%-os kupont.
És azzal a lendülettel elköltöttem a pontjaimat is, remélem nem lesz semmi összeférhetetlenség ha már jóváhagyták.
Bizony, ahogy Kokapu ìrja, nagyon jòk a palettàk, az Alien is vajpuha, pigmentàlz, fallout szinte semmi, és 5-6 òra mùlva is ott van mèg nekem alap nèlkül.
Én ma a Mini Breakert és a Blue Bloodit használtam, olyan örömélmény a JSC palettákkal sminkelni, és sokkal, de sokkal szebbek élőben, mint képeken.
Rossmannban ki vannak árusítva a This is me rúzsok és lakkok (499.-/349.- azt hiszem). Sokan szerettétek, hátha aktuális még.
TARTE
19% OFF + FREE SHIPPING*use code: 19BDAY
A szülinapi hét utolsó napja holnap lesz, sztem megvárom, kíváncsi vagyok, hogy a végén lesz-e tüzijáték
más: Tarte BB tinted treatment 12-hour primer érdekel, van valakinek tapasztalata? PC resist színezett fényvédővel összehasonlítva? Köszönöm.
Általában 7 termékes csomag szokott lenni, amit te válogathatsz össze kedvező áron. Ez a tippem holnapra .
Köszönöm szépen. Mekkora kedvezmény van? Free shippinggel? Nagyjából ez a BB érdekel most, van-e értelme várnom?
Nem tudom egyébként biztosan, csak tippelek. Kb. minden más akciót ellőttek. (nem tudom elképzelni, hogy holnap pl. 25% + free shipping lenne mindenre, esetleg egy termék típusra valami nagy akció…).
Nyáron 63 dollár volt a csomag, nagyjából ilyen összetételben: alapozó, korrektor, prositó/bronzositó, highlighter/szemhéjpuder (vagy kicsi paletta) , szemceruza, spirál, neszesszer. Minden kategóriából egyet lehetett választani. Szerintem ez akkor éri meg, ha egy komplett szettet szeretnél. Vagy legalább 3 dolgot a csomagból…
Kevesebb, mint egy hónapja vagyok regisztrálva, de ez már a harmadik free shipping (jó, tudom, szülinap, de akkor is). Minden hónapban szokott lenni?
Én augusztus végén rendeltem, akkor -25% + free volt, de mindenre
Sztem 1-2 havonta előkerül.
Biztos, hogy ma még csak a 6. nap van? Mintha múlt vasárnap kezdődött volna, de lehet, hogy elszámoltam.
Igazad van, vasárnap kezdődött, nah, estig átgondolom a rendelést.
Amúgy mit használsz szívesen tőlük? Nekem még csak az első termék van itt + egy minta de az előbbitől nem vagyok lenyűgözve (nagyon megszívtam a színnel pedig megnéztem annyi swatchot amennyit csak tudtam), érzek némi kísértést, hogy kidobjam.
ebbe beleszerelmesedtem, megvettem: https://kremmania.hu/kremek/tarte-happy-girls-shine-brighter-eye-cheek-palette
ő ajándék lesz, (megvan) de nem biztos (munkahelyi, közös, vkinek, ha mégsem, akkor enyém lesz): https://kremmania.hu/kremek/tarte-tartelette-2-in-bloom-paletta
A többit én sem ismerem, de szeretnék drogériástól magasabb minőségre váltani, a tarte jónak tűnik. Én a nomakeupmake csapatba tartozom, semmi durvulás. A BB-től kicsit félek a színválasztás miatt, párszor már megszívtam így, jellemzően világosabbat választottam.
Ha van más márka ötleted, ne tartd magadban.
Zalla, tavalyi black friday-kor emlékszem mi volt tarte-nál? Lehet, hogy megvárom.
Én is nomakeupmake-os vagyok, annyira, hogy leginkább hogy sokszor pucér arccal megyek utcára, mert az alapozók (nem rémlik, hogy drogériásom lett volna, csak cc) olyan eredményt adnak, hogy akkor már inkább a saját arcom, az legalább ingyen van (ha a krémeket nem számoljuk). Pupás cuccom volt pár (az drogériásnak számít?), az alapozó szerűségekkel - “hivatalosan” alapozóm csak egy por állagú volt tőlük - nem voltam annyira boldog, hogy mindennapi használatra bevállaljam, de néhány termékükkel elégedett vagyok, legalább azokból nem kell high end-et venni.
Palettát nagyon szeretnék venni, de kicsi szemem van rejtett szemhéjjal, ráadásul a szempillasorom marha közel van a szemöldökömhöz, így no_lidspace-szel elég macerás szemsminket csinálni…
Megrendeltem a tarte babassu alapozóját, abban nagyon bízom. A márkát már rég kinéztem egy youtube videóból, nagyon örülök a gyakori free shippingnek meg a leárazásoknak.
A black friday-re én is nagyon kíváncsi vagyok, még egy-két dolog van amit esetleg megvennék, meg a minták közé is betettek egy újat.
Kikerestem az emailjeim közül: 30% mindenre. De nem volt free shipping. Az a helyzet, hogy én azt vettem észre elég gyakran van mindenféle akció a tartenál. És néha ahogy irtad @Gloria, egy átlagos csütörtöki napon jobb vásárt lehet csinálni, mint black friday idején.
Köszönöm, hogy megnézted.
Köszi szépen.