Köszi. Most már csak döntenen kell ebben a hatalmas választékban
Beautybayen Jeffre Star termékekre akár 40% kedvezmény. Rúzsok, egyéb szájra valók szinte kivétel nélkül 10 euró, paletták is nagyon nagy akcióban vannak
Mondjuk most nézem, hogy inkább a holiday árnyalatokra szól, nem a teljes felhozatalra.
nanà, hogy nem bírtam a blue bloodnak ès a highlighter palettának ellenállni. menthetetlen vagyok
Tarte oldalán nagyon jó kedvezmények vannak épp. Vannak 16ezer Ft-os paletták, amik most 7000 Ft körül kaphatóak…
“Csődbe visztek”
Csak az a gondom, hogy 80 USD alatt több mint ötezer Ft a szállítási díj.
Igen, elég sok, de ha két dolgot veszel, ami olcsó, akkor végül is már megéri.
És jól tudom, hogy a Tarte már levonja az adót, tehát nem kell vámot fizetnem?..
Én úgy tudom, hogy igen, ez már mindennel együtt van.
Nem tudom, van-e akit érdekel még, de a Magic Hairnél PAMELA50 kóddal mindenre 50% kedvezmény van. Szerintem így nagyon megéri, gyakorlatilag olcsóbb mint a MERZ Spezial drazsé. Persze így is jóval drágább mint a dm hajvitamint, de szerintem bőven több összetevője van, általában nagyobb mennyiséget is tartalmaz a hatóanyagokból. Férjemnek vettem, hátha kicsit segíthetünk még a kopaszodásán (eddig ez volt a leghatásosabb, pár drogériás vitamint próbáltunk eddig ezen kívül). Most kipróbálunk egy 3 hónapos kúrát, remélem beválik.
Tarte, paletták -25% + free shipping!
Pont amikor elköltöttem szinte az összes pénzem a Glamouron… Na mindegy, majd jövő hónapban!
Emailben jött, Duralinere elfogadta, de van szállítási költség (nem, találtam infót, hogy bizonyos összeg felett ingyenes lenne, én a személyes átvételt választottam)
Speciális ajánlatunk Neked!
% % A héten tombol a vásárlási láz! Mi egy szuper ajánlattal kedveskedünk Nektek, már mától! Kuponfüzet nélkül!
??? Használd a kuponkódot online és MINDENRE 20% kedvezményt kapsz! Kód:GL1910
https://inglot.hu/ujdonsagok/
Az ajánlat nem érvényes leértékelt termékekre. Csak online vásárlásra.
Köszönöm szépen Nekem a személyes átvétel nem opció, de szerintem most amúgy is kihagyom. Majd a következő akciónál rendelek.
Most ezt miért kellett?
Jövőre az akciós oldalt valahogy kitörlöm.
Munkahelyen olvastam, amit írtál, majdnem hangosan felnevettem…átéreztem a kétségbeesést
Ne is említsd, már félve nyitom meg megrendeltem a hourglasst ,de azután nem kell semmi, nem vehetek bizonygattam magamnak…, igen, jött a Jeffree leárazás beautybayen, akkor a blue blood plaettát még ,és kész , év végéig semmit nem veszek,azután megláttam a tarte akciót
https://tartecosmetics.com/EU/en_AT/makeup/eyes/eyeshadow-palettes/fall-feels-eye-cheek-palette/1729.html?dwvar_1729_color=multi&cgid=makeup-eyes-eyeshadow-palettes#page=1&start=1
Én ezt néztem… nem vámolnának meg, ingyen szállítás is ritkán van. Még ellenállok.
Jeffree engem idáig hidegen hagyott, nekem nagyon unszimpatikus az a szerep amit a neten előad. A fém szívószálait pl. megveheti bárki, 4-6 Euro csak a boltban, ő ugyanazt jó drágán adja, a követői pedig megveszik.
Sokszor írjátok, hogy a paletták minősége jó, nektek elhiszem! Az a csillagos kivitelezés engem taszít valamiért.
Jelentem én is. Csak télen használok testápolót és akkor is csak a lábszáramon