Sajnalom, hogy így hoppon jártál , de talán pont az “égiek” akarták így, … nyugodtabb szívvel belevetheted magad a Karaja márka felfedezésébe , aminek az árfekvése is jónak tűnik.
Aztán az lett a vége ennek az egésznek, hogy azért 2 db rég kinézett Zoeva arcecsetet és egy szemecsetet meg tudtam venni, valamint a Zoeva Screen Queen palettáját egy másik, korábban vágyott helyett. Megjegyzem, ez talán még jobb választás is lesz!
Most már jöhet a Karaja.
Nem tudom, erről nem írtak semmit…
Sziasztok! Előre is bocsánat hogy ilyenekkel rontom el itt a szép posztokat, viszont külön kérésre a Krémmánia.hu megengedte hogy posztoljak az oldalán illetve javasolta hogy a Fórumot is használhatom erre a célra.
Szakdolgozatom fő témája a Krémmánia.hu használata a vásárlások során, így nagyon hálás lennék ha kitöltenétek az alábbi kérdőívet, ami csupán 1-2 percet vesz igénybe. A kérdőív elsőkörben előfeltétele annak, hogy részt vehessetek egy fókuszcsoportos interjún ahol arról lesz szó hogy Ti mennyire használjátok az oldalt 1-1 kozmetikai termék megvásárlása során:blush: Maga az interjú inkább egy kötetlen beszélgetés lenne, némi innivaló és aprósüti társaságában
Minden kitöltést előre is nagyon köszönök!
Kitöltöttem, sok sikert, eredményes szakdogát kívánok!
A Notino-n mindere ingyenes kiszállítás akció van (ha jól értettem) és van 20% kedvezmény bizonyos márkákra a BRAND20HU kóddal. Pl. Nyx-re, aminek van egy sokat dicsért szinezett hidratálója, olyan vekony fedésű, amit többen kerestetek. https://www.notino.hu/nyx-professional-makeup/bare-with-me-tinted-skin-veil-konnyu-make-up/p-15879221/
Szeretem a pirosítóit (az új Sweet cheeks-eket és a régebbi verzióból a Taupe tökéletes kontúr árnyalat), a HD Finishing púderjeit (a Banana árnyalatot főleg), a korrektorai közül használom most is a Yellow színt, karikákra szuper!
De szeretem a Soft Matte folyékony rúzsokat is. Illetve most rendeltem a Honey dew me up primerből, mert külföldi sminkvideókban nagyon szeretik a lányok.
A Milk nevű vastag szemceruzája nagyon jó szemsmink alapnak, kihozza a szemhéjpúdert színét.
A csajok dícsérték a Worth the hype spirált úgy emlékszem
-20% van minden (nem akcios) termekre a douglas.at-n, ha valakit erdekel valami. Hourglass, Zoeva, UD, ABH is van.
Van ilyened? Nagyon kíváncsi vagyok milyen, nagyon dícsérik. 2 primerem van kifogyóban és mindkettőt szeretem, de próbát teszek vele is
Cult Beauty: FREE SHIPPING WORLDWIDE OVER £40
Én úgy emlékszem, ez mindig ennyi, nem?
nem figyeltem, megosztottam hátha valakinek számít, látszik, hogy nem gyakran rendelek külföldi oldalakról
Bakker, most akartam rendelni, ma meg nem érvényes a notinos brand20hu kód
Ma másra van érvényes kód, L’Oreal pl. Úgy látszik minden nap más márkára. Azt hiszem a L’Oreal brand20lo vagy vmi ilyesmi.
Nem tudom, hogy ismeritek-e a Docolor márkát, nekem kb. másfél éve kívánságlistás ez az ecset szett, bár magát a márkát nem ismerem (azt tudom, hogy aliexpresszen sok másolat van belőle). Na mindegy, szóval most a hivatalos oldalon volt rá 30% kedvezmény, worldwide free shipping és a Vanessa kóddal is lejött még 10%. (Tök jó, mert mást nem is akartam venni, és nincs minimum rendelési érték.)
https://www.docolorbrushes.com/
De jó, nagyon jó áron vannak az ecsetkészletek! Mit tudunk róla, jó minőségűek? Lehet én is veszek valamit.
Én először Oh my brush Vikinél olvastam a márkáról, beteszem a cikket, bár ez másik szett. Egyébként Hongkongi cég, hát nem tudom milyen, én kifejezetten erre a Marvel kapitányra hajazó stílusra buktam rá.
https://ohmybrush.com/2017/07/gyonyoru-es-szuper-ecsetkeszlet-docolor-fantasy-brush-set/