Akciók - tudsz róla?

Mondjuk, múltkor használtam az @Amadea által ajánlott Mixa testápolót, az is nagyon jó és jobban meg is éri, mint a Helia-D-t. De ettől még ugyanolyan elégedett vagyok azzal. is.

2 Likes

@anon27689852 Az az atiopiás testápoló? Nem rossz, én is szeretem. Néha kicsit sok. Megpróbálom most majd télen bevetni, úgy emlékszem akkor nagyon jó. Ami megdöbbentő hogy a páromnak is puha lesz tőle a bőre :D, eddig egyik testápolóval se tudtuk ezt elérni :D.

Nekem nagyon száraz a bőröm, még nyáron is jó volt! A lila kupakos volt.

1 Likes

Én meg szinte soha nem használok testápolót, mert utálom kenegetni. Bár valamelyik KM boxban volt egy Uriage, az még egész jónak bizonyult, azt néha használom a lábszáramon.

4 Likes

@Kokapu Megmondom őszintén nyáron sokszor én is kihagytam, mert egyáltalán nem volt rá szükségem. Valószínű normál bőröm lehet vagy nem tudom. Most se érzem hogy kiszáradt volna a bőröm eddig. Tavaly november-december környékén éreztem hogy uhh de kiszáradt és akkor többet testápolóztam. Pedig annyi testápolóm van, valahogy el kellene őket használni :crazy_face::sweat_smile:. A Neutrogena vadszedrest és a Nivea shea vajast szoktam szeretni, de nem jó állandóan használni őket, szerintem hozzá szokik a bőr vagy nem tudom. A mixát is szeretem igazából, csak néha kivörösödik a bőröm tőle :/. Meg van az Alverdétől az a makadámdiós testvaj, hát húha lehet azon túl kéne adnom :D.

1 Likes

Azt hittem én vagyok az egyedüli alien, aki nem használ testápolót :smiley: Én is max lábszárra kenem, ha kapok valakitől ajándékba…

3 Likes

Azt az Uriage-t én is szerettem, mert azonnal beszívódott. Sokszor edzés után használtam, ha lefürödtem még átöltözésnél. Meg nem venném teljes áron de legalább tudom hogy létezik ilyen is. :slight_smile:

2 Likes

Én is utálom, de a szükség nagy úr! Látod, ebben milyen szerencsés vagy?

2 Likes

Én sem szoktam testápolózni, csak ha kénytelen vagyok elhasználni 1-1 terméket. Tavaszról önbarnítós maradt meg, nyárról csillámos + ajándékok innen-onnan.

2 Likes

Hát igen, ez valóban szerencse. :smiley:

2 Likes

Hú, nekem minden zuhanyzás után testápolózni kell, mert nagyon húzódik a bőröm, csak nyáron úszom meg, akkor elég 2 naponta kenegetnem magam.

4 Likes

Nekem alapból nem száraz a bőröm a testemen, csak néha kenem be. Ami viszont nagyon bevált vész esetén az a The Chemistry Brand Hyaluronic Concentrate (tavaly Black Friday napján nagyon leárazták a Deciem oldalán, akkor vettem), erre még lehet rétegezni egy normál testápolót.

1 Likes

Részben erről jut eszembe: Deciem-nél előbb szokott lenni a Black Friday vagy legalábbis máskor, mint a többi oldalon, mondjuk azt nem tudom, hogy az európai raktárjukat érinti-e a Brexit. Pont róluk van szó a legutóbbi blogbejegyzésben: http://blog.kremmania.hu/2019/09/mit-erdemes-venni-niod-es-hylamide.html?m=1

Én még nyáron se hagyhatok ki egy napot se. Főleg a lábam semmiképp nem maradhat ki. Télen egy kis argánolajat is szoktam még a testápolóba csöppögetni.

2 Likes

Nem vagy alien, én sem szoktam, csak ha kell és akkoris csak lábszáron. Szerencsére nem száraz a bőröm, nem igényli.

3 Likes

A Juvia’snál 25% kedvezmény van mindenre, kivéve a két új paletta (Nomad és Warrior 3).

3 Likes

Bár nem smink, de :open_mouth:
Screenshot_20190927-012118_Chrome

1 Likes

Köszi szépen, pont szombaton megyek Pestre.

1 Likes

Beauty Bayen -20% kedvezmény van (kivéve Mario Badescu és The Ordinary)

Cult Beautyn 15% kedvezmény, 100 font fölött pedig itt is 20% (kivéve a szokásos márkák: Huda, ABH, stb.)

1 Likes

Hát ezt nem hiszem el! A BeautyBay-n elfogyott minden Milani termék, amit kívánságlistába tettem! A paletta, a pirosító… De ugyanígy a Zoeva Paletta, Zoeva ecset… :flushed:
Nincs már egy darab palettájuk se! 1 szem Baked pirosító van, abból is csak a Luminoso… tegnap még minden volt. :flushed: Nem értem.
20% off. Most látom, és én lemaradtam róla… :frowning: