Időszakosan szokott lenni akció (általában 15-20%, vagy goody bag = kb. 15-20 minit tartalmazó csomag bizonyos értékű vásárlás felett).
Első rendeléshez adnak kupont, 40 font felett ingyenes a szállítás, de szoktak lenni kisebb akciók. A hónap márkája esetében összegtől függetlenül ingyenes a szállítás az adott márka termékeire.
Szoktak adni mintákat is, de nagy rendelés esetén. Meg goodie bag is szokott lenni mindenféle jósággal, amit asszem 120 font feletti rendelés esetén adnak, vagy még magasabb összeg esetén.
Rákerestem a cult beautyhoz hasonló oldalakra, találtam egy gyűjtőoldalt, és az áhított cuccok alapján összehasonlítottam a két oldalt, lehet rosszul matekoztam, de a look fantasticon vagy több akció van/volt, vagy jobban promózzák, és ingyenes a szállítás.
Ez csak legelső benyomás (még az első pakk se ért ide) = tök tapasztalatlan vagyok és a véleményem nem mérvadó.
Ezt most láttam FB-on:
Ahh nem enged csatolni, leírom Ha visszaviszel az YVES ROCHER-hoz kiürült parfümös üveget, 5000 Ft kedvezményt kapsz parfüm vásárlásához. (Azt írja kivéve 30 ml-s és zöldpontos termékre)
Ja és ha jól láttam alatta, nem kell hogy YR üveg legyen!
És mit tudunk róla, hogy mit kezdenek vele? Csak eladják egy feldolgozó cégnek?
Amúgy a kedvezmény nagyon szép, szerintem megéri visszavinni
Nem tudom, csak gyorsan lecsaptam az infóra, a kezdeményezés tetszik
Ezt a kupont egy könyv rendelés mellé kaptam,ha esetleg valaki szokott innen rendelni.
A spaceNK-nel £60 feletti rendelesnel elengednek £15-ot szeptember 30-ig.
Ha valaki az uj limited edition Hourglass palettat szeretne megrendelni (szeptember 27-tol elerheto) vagy mas dekorkozmetikumra vagy arcapolasra vagyik, ez egy ritka alkalom. Hourglasst sosem lehet akciosan vasarolni a UK-ben.
@hanita imádlak!
Megrendeltem, ráadásul találtam még egy első rendelőknek járó kuponkódot, így 71 fontot fizettem a Hourglass palettáért és egy Nars szemhéjprimerért, a szállítás ingyenes, és még 3 mintát is választhattam. Szuper!
Köszi szépen, én lehet, hogy élek majd vele, nagy Hélia-D fan vagyok!
Nagyon szívesen!
Remek, remek! Remelem szeretni fogod mindegyiket!
Brexit elott ez kihagyhatatlan lehetoseg. Biztos be lehet kesobb mashonnan is szerezni vammentesen a Hourglasst, talan valamelyik nemet webshopbol.
Hát… mire lenne szükséged, attól függ.
Én szeretem még a mici vizüket is pl. Az 50+ -os szemránckrémük is kiváló, de neked az még nem kell!
Javaslom, hogy menj fel az oldalukra és nézz körül!
Vannak már sminkjeik is, ADEN név alatt.
@anon27689852 De jó! Nem is tudtam hogy vannak sminkjeik is! Igen a micellás vizükön erősen gondolkodom, azért is kérdeztelek meg, reméltem hogy ajánlod :). A testápolóik milyenek?
Jók a testápolóik is! A pumpásat szoktam venni, könnyen beszívódik és jól hidratál! A véleményeimnél minden általam használt termék ott van.
@anon27689852 Igen tudom, már vagy 5-ször megnézegettem az összes véleményed már régebben . Csak azért kérdeztelek, hátha változott valami. Meg ott azért nem lehet leszűrni annyira melyiket ajánlod és szereted még mindig :D.
Én szinte mindig módosítani szoktam a véleményemet, ha esetleg változik valami.
Meg annyira jó stílusban írsz!