Ez nagyon fura. Én is a Kiskegyeddel összecsomagoltat vettem, és tele volt mindenféle mintával…
Nekem nem is voltak benne minták
Tavasszal is így volt, hogy valakinek volt benne, valakinek nem, ha jól emlékszem én az Aldiban láttam hogy volt amihez csomagoltak fogkrém mintát és volt olyan újság amihez nem, pedig mindkettő le volt fóliázva és a Kiskegyed ugyanúgy benne volt, szóval még csak az sem, hogy esetleg a különböző árusító helyeken eltér, hanem akár egy hírlapárusnon belül is
Én is megvettem tavasszal,a Kiskegyed hozzá volt csomagolva,de ezenkívül semmi. És belül is üres volt… Most nem is vettem meg, lehet nem is fogom… valóban egyre drágább.
Nekem sincs benne minta pedig a fólia érintetlen. Tehát nem a boltban lopták ki, hanem gondolom azok akiknek a dolga lett volna beragasztani. Nem elég hogy szutyok a magazin maga, de még csórnak is akik csomagolják. Gratulálok.
Nem értem az egészet, mondjuk mindegy is, mert nem a minták, hanem a kuponok miatt vásároltam meg, de ez nagyon fura, hogy az egyikbe raknak többet is, a másikba meg egyet sem, és eladják ugyanannyiért.
Hm. Az uccsó oldalon van egy cikk a szerkesztőség mindennapjairól. Ezen akadt meg a szemem és mivel témába vág, magamban hozzátettem hogy ja nem csak a szerkesztői példányokból
Jaj, nekem ez a pár sor is már olyan, mintha 15 éves lányok szerkesztenék a lapot.
Hát az tény, hogy ezekkel csak a 15 éves lányok lehetnek a célközönség…
Én ezen eléggé ki voltam akadva . Magas egy értelmi szintjük lehet… A legtöbb cikknek amúgy semmi értelme. Ez meg kritikán aluli.
Nahát, ilyen gyöngyszemek vannak, én meg el sem olvastam.
Én az újságra nem is vagyok kíváncsi, a kuponok miatt vettem meg. Vártam, hogy lesz benne legalább egy minta, de még annyi sem. Botrányos, hogy az egyikben van több is, a másikban meg semmi. Nem a világ vége a dolog, de azért zavaró. Azt már régóta tudom, hogy a cikkeik konkrétan ostobák, kár erre papírt pazarolni. Fákat vágnak ki ezért…
A 2 éves lányom elcsórta és így találtam meg:
Mély társadalomkritikai érzékkel bír a leányzó.
Igen, a gyerekek sokszor igencsak lényeglátók
Nagyon jó ez a kép . Milyen fajta kutyusod van? :).
Egy mopsz, Panni
Cult Beauty… Ez az oldal teljesen elvarázsol!
Szokott lenni akció vagy ajándék nagyobb összeg vásárlásakor?
Én is onnan indultam, azt hiszem 50 font fölött adtak volna luxusmintát, de végül a look fantasticon kötöttem ki, most várom az 1. és 2. csomagomat.
Hogyhogy ott kötöttél ki?