Akciók - tudsz róla?

Ha egyszer rendel valaki Sephorából csatlakoznék. Egyszer régen egy tag felvetette, azóta nem látom már itt.
Több éve rajtam maradt pár karton RT ecset, azóta én csak valódi KM-megszállottakkal üzletelnék.

4 Likes

Köszi a válaszokat! @dunaimano: egy külön topicra gondoltam én is. Könnyebb, mint egyesével írni mindenkinek, akit érdekelhet a dolog…
@Montelino Nem tudom, vajon mi itt a fórumon megfelelünk a KM-megszállott leírásnak? :thinking: :sweat_smile:
A Sephora rendelés engem is érdekelne. Talán a francia és a cseh oldalt emlegette valaki, de enyhén szólva egyik nyelven se vagyok profi. A google transletes vásárlástól pedig félek.

Nem tudom írta-e valaki de Pinkpandán 3000 ft-feletti rendelés után ajándék jár :).Screenshot_20190914-143237_Chrome

1 Likes

Van pár oldal ahonnan engem is a shipping riasztott el, úgyhogy engem abszolút érdekelne. (+ Kifejezetten kódmegosztós oldalt sem láttam. Most rendeltem a look fantasticról, de csak odakeveredtem, így senki sem járt jól meghívós kód miatt. Korábban ugyanez volt csak iHerbbel.)

Ezt most láttam az egyik Facebook csoportban:

Sziasztok!

Ezzel a kóddal még ma tudtok a cseh Sephora oldaláról vásárolni 20% kedvezménnyel :slight_smile:

DM25SC19

2 Likes

Most rendeltem először jolse-ról, de gondolom a mostani akciódömping nem egyedi.
Ami nekem érdekes volt, hogy még 1-2 napig free K-packet van, gyorsan vettem egy leárazott gélt.

1 Likes

Jól tetted, egyik kedvenc webshopom a Jolse, mindig találni valami jó dolgot, mindig más-más márkák az akciósak, így ki lehet fogni jó árban a termékeket, és gyakran van ingyenes szállítás is!

1 Likes

Tegnap este nézegettem a Glamour magazint, főleg a mintákat szedegettem ki. A L’Oréal új alapozójánál a hyaluronsavas reklámszövegen dohogtam éppen. Magyaráztam a páromnak, hogy most nagyon fel van kapva a hyaluronsav, és bár ebben valószínűleg kevéske mennyiség van csak, éppenséggel a hyaluron rosszat is tud tenni, ha nem hidratálunk rendesen.
Mire az én drága férjem: “- Na, ezért kell sok sört inni!” :rofl::rofl::rofl:

Ezután pedig a Glamour befektetési tanácsain szórakoztunk remekül: vegyél Burberry kabátot, Birkin táskát és Hermés sálat.

7 Likes

Na, pont az ilyen cikkekre céloztam amikor írtam,hogy én csak “butamagazin”-ként hívom ezeket :joy:
Amikor fiatalka voltam, azaz tizenvége-huszonka, barátokkal Balcsin nyaraltunk minden évben 9-10 napot. Na akkoriban vettük nyaraláson ezeket a magazinokat, és a csajokkal napozás közben jól kitárgyaltuk az összes cikket. Erre tök jó volt :+1: De komolyan sosem voltam rajongója egyik ilyennek sem.

3 Likes

Az én glamouromban nincs termékminta :frowning: hogy van az, hogy az egyikben van másikban nincs?
Én is ki tudok akadni rendesen a mindenféle tanácsoktól :smiley: Remélem férjed rendesen hidratál :smiley:

1 Likes

Volt egy intim betét (talán always), két alapozó tasakban (Max Factor és L’Oréal), és pici illat, ami csak fólia alatt van. Be voltak ragasztva a reklámok oldalához.
Meg volt hozzá egy Kiskegyed is, abba mondjuk bele sem lapoztam. A Glamour is megy majd jövő héten az iskolai papírgyűjtésbe.

1 Likes

Nahát, nekem a betét volt, a Loreal alapozó minta még egy intim lemosó minta :smile:

1 Likes

Tényleg, az az Ydelima vagy milyen minta, az is volt.

Úgy néz ki, nekem fullos újság jutott. :slightly_smiling_face:

Nekem meg csak ilyen csóró :smiley: De nem baj, nem a minták miatt vettem meg :slight_smile:

Amúgy tavasszal meg az enyém volt üres…

Az enyém akkor is :smiley:

1 Likes

A facebook lehozta, hogy valamiféle Tarte free shipping* van.
https://tartecosmetics.com

*ha jól számolom szept. 18. reggel 9-ig

image

Én is megvettem, egy db minta sem volt hozzá, kiskegyeddel volt együtt csomagolva 1300ft-ért.

Egyre drágább ez az újság. Következő tuti 1500 Ft lesz.

2 Likes

És legfőképpen azért durva, mert a 60-65%-a kőkeményen reklám meg hirdetés.

3 Likes