Jaj ne Nemrég érkezett meg egy paletta tőlük, és instant szerelem, fantasztikus pigmentáltság, gyönyörű színek.
Nekem is nemrég, a Give it to me straight palettát rendeltem meg Tegnap az ajaktermékeiket nézegettem, de szerencsére nem tudtam választani Mert amúgy ritkán használok a számra mást ajakápolón kívül, ezért részben félek, hogy csak a szekrényben végeznék a kincsek Meg még a Disney designer kollekció birizgálja a fantáziámat hihetetlen módon…
Dec. 15-16: Rossmannban minden dekorkozmetikára 25% kedvezmény lesz.
A Tarte weboldalán free shipping van, valamint kedvezmények is.
Az Estée Lauder weboldalán 24.000 Forint feletti vásárlásnál 3 teljes kiszerelésű rúzst adnak ajándékba. Tegnap rendeltem.
Ez valamelyik külföldi EL oldalon van? A magyaron más akciókat látok.
Közben megtaláltam. Mármint nem kiírva a weboldalon, hanem amikor a kosárba helyeztem az összeghatár feletti terméket, megjelent, mit ajándék. Hát elég érdekes marketing fogás, hogy nem is láttatják…
És vásároltál tőlük?
Egyébként az EL facebookos oldalán láttam, mint hirdetést
Nagyon jó az ajánlat… Milyen árnyalatú rúzsok vannak a szettben, esetleg ott kiírták?
Én rendeltem. Remélem élőben is szépek lesznek.
Egészen biztos. És így már tényleg nagyon meg is éri. Kár, hogy szettekből nem lehet választani.
Képzeld, betettem a kosárba egy szettet, és így is ott van ugyanúgy az ajándék. Ezt nem is értem.
Igen azt én is sajnáltam
Fogsz rendelni? én egy rebel rose árnyalatú arcpirosítót rendeltem és egy szempillaspirált ( aminek sok értelme nem lesz, mert müszempilláim vannak ) de, szinte mindent kifosztottak…
Én is beraktam tegnap egy csomó szetett, de nekem eltüntek az ajándékok
Az egy szép árnyalat, nekem is megvan
Ez érdekes. Mivel még soha nem vásároltam online tőlük, még a welcome15 kódot is beírtam és azt is elfogadta. ???
Hmm ez érdekes. Lehet újra rendelek!
Nekem is hozzá adta a kosárhoz. Azt hiszem újra rendelek XD
Sajnos már nem elérhető szettben a 3 rúzs próbáltam.
Tegnap még volt 3 db-os rúzsból szett is?