Akciók - tudsz róla?

Igen, később én is láttam! :blush:
Nekem nagyon tetszett a múltkori akciós stack, így nem volt kérdés, hogy jön még egy. Plusz vettem két rúzst potom 5 dollárért darabonként…

1 Likes

Ezt ne írtátok volna!
Nekem is muszáj volt rendelni 3 rúzst és 2 neszesszert, amiknek 1 (!) dollár volt darabja.

2 Likes

Sajnos én sem bírtam ellenállni a nagy leárazásnak és a free shippingnek, de szerencsére megálltam 1 rúzsnál és 1 neszesszernél :smiley:

3 Likes

Ezt a topikot amúgy el kellene rejteni… Én viszont múltkor véletlenül könyvjelzőztem :smiley:

5 Likes

Lip gloss collection 20 dollár :smiley: Minek ez nekem :smiley:

2 Likes

Én megrendeltem a @BlackXentric által ajánlott Seance-t, mert tényleg nagyon szépnek tűnik, plusz ezt a kettőt, mert ezek gyönyörűek, imádom az ilyesmi színű rúzsokat:

chrome

3 Likes

A Lucretia is megvan. Még nem használtam de a szín tetszik élőben is.

2 Likes

:kiss: Az én kosaramban is eddig kettő rúzs van (On-the-go és a Last Kiss) és a 10 dolcsis szemceruza tartó, amit mellesleg J’Lo’s sminkese is használ . Ha jól emlékszem, ezt @Isabelle ecsettartónak vette meg, korábban.

3 Likes

Én is a Lucretia és a Novelty között vacilláltam, végül Lucretia lett a nyerő :slight_smile:
Swatchok alapján én nyuszi vagyok még a Noveltyhez :smiley:

2 Likes

Müller akciók:

körömlakkok 25%-os - nem minden márkára vonatkozik,
egyes e.l.f. ecsetek 35%-os akcióban vannak.

Douglas akció a CSÓK világnapja alkalmából:
25% kedvezmény minden ajaktermékre!

https://www.douglasshop.hu/c/smink/ajak/?utm_campaign=💋+Ünnepeld+velünk+a+Csók+Világnapját!&utm_medium=email&utm_source=nwl_hu

1 Likes

Jaj csajok, nekem most épp a holnapi nyaralásra kellene bőszen készülődnöm, pakolnom, ehelyett a melt oldalán pakolom a kosaramat… :crazy_face:
Hova keveredtem! :laughing: @Amadea megmondta, hogy ez lesz! :smiley:

4 Likes

A Melttől én most nem rendeltem, a Lucretia megvan és jó az állaga. Van egy bordó szemceruzám tőlük, a sötétzöld rúzs és két paletta.:smiley: Az új highlightereik valamelyikét szeretném majd később.
A Colourpopnál viszont 2 rendelést is leadtam.:blush:

1 Likes

Már megint ki-be pakolgatok a kosárba a JP-nél és a Colourpopnál, de idén baromi sok palettát vettem, úgyhogy meg kell győznöm magam, hogy csak Black Fridaykor vagy free shippingnél vásárolhatok, addig semmi paletta!!! :smiley:

3 Likes

Megvettem a Lukréciát én is, és egy Szeánsz szájfényt. Vettem 2 db 1 dolláros kozmetikai táskát, a burgundy sajnos már elfogyott, így a mustársárgát és a mályvaszínt választottam. Illetve én is megvettem az ecsettartónak is jó ceruzatartót. :smile:

3 Likes

Notinon -20% a nyár kóddal top márkákra.

1 Likes

Trnd-re hogy lehet jelentkezni? :slight_smile:

Regisztrálni kell a https://www.trnd.com/hu/ oldalon, ki kell tölteni az összes tesztet, ami elérhető, így nagy az esély, hogyha új tesztelés van, akkor kapsz jelentkezési lehetőséget. Ha jelentkeztél, akkor sem biztos, hogy bekerülsz, de azért van rá esély, mert általában 500 ember vesz részt egy ilyenen.
Én 8 projektből 6-ra kaptam jelentkezési lehetőséget, és abból 2-re válogattak be. Nem olyan rossz amúgy, én élveztem :slight_smile:

2 Likes

Én is fent vagyok. Tavaly bekerültem az Eucerin dermo pure tesztelésbe. Életem nagy fogása volt. Az arctisztítóból még mindig van meg a krémekből is. A többi project is tetszett ahová bekerültem. Szerintem nagyon jó, hogy van ez a lehetőség. A cégek is jól járnak ezzel, hiszen úgy szépen elmegy a híre a terméküknek. Ajánlom, hogy regisztrálj.

1 Likes

Köszönöm szépen :blush:, el is kezdtem a kérdőiveket töltögetni. Van valami jelentősségük? Egyébként jó kis kérdőíveket raknak össze :D. Élvezetes őket töltögetni :D. Remélem valamikor majd sikerül terméktesztelőnek lennem, tényleg egy nagyon jó lehetőség! :slight_smile: