Ezt ne írtad volna Pedig már azt hittem mostanában nem veszek semmit
Ők másztak a kosaramba:
Eddig semmim nem volt tőlük, most ezek az apróságok elegek lesznek arra, hogy kicsit megismerjem a termékeiket.
Én az egyik palettájukat szerettem volna megvenni, de mióta @anon27689852 nem volt elragadtatva a matt verziótól, azóta kitöröltem a kívánságlistámból. Gyönyörűek a palettáik, de talán nude vonalon vannak jobb paletták is, így lebeszéltem róla magam. Persze azért most ránézek a kínálatra
Neked mi a helyzet a CP rendeléseddel? Nekem még mindig “Your order is pending”…
Na jó, azért lebeszélni nem akartalak volna! Szép az a paletta, szeretni fogom. Annyi történt csak, hogy elraktam hűvösebb napokra. Ilyenkor nyáron vidámabb színeket kíván az emberlánya.
Már küldtek hozzá tracking számot, de ha ránézek, akkor még pre-shipment van.
Eddig rendeléseimet nekem is mindig feladták 1-2 nap alatt… Mondjuk írták, hogy 3-5 nap mire feldolgozzák, de hát türelmetlen vagyok, na:grinning:
Hátha kapsz valami vigasz ajándékot tőlük
Csajok, nagyon gondolkodom, hogy melyik JP palettát vegyem meg. Meg tudjátok mondani, hogy a Saharan és a Saharan II hány g? Nem találom sehol, és kíváncsi lennék rá.
A Saharan 18 gramm (1.5 g/pan), a Saharan II pedig 32.4 gramm (3.6 g/pan). Nekem nincsenek meg, csak rákerestem, szóval javítsatok ki, ha tévednék.
Ohh, köszi, hol találtad meg? Én is kerestem, de ezek szerint nem jó helyen (a Google-ba nem írtam be, lehet ez volt a hiba). Közben megrendeltem a Saharan II és Magic Mini palettákat
Néztem többféle oldalon, de végül blogbejegyzésekben találtam meg. Egyik ráadásul oz-ban volt megadva, azt pedig átváltottam
Amúgy ez alapján hatalmasak a panek.
Ingyen szállítás a Thrive Causemetics-nél a FIREWORKS kóddal. Én nemrég ismertem meg a márkát, nincs tőlük semmim, de youtuberek szokták dicsérni. Ráadásul a vásárlással egy nemes ügyet támogatunk.
Ja és rájöttem, hogy július 4-i ünnepnap miatt van ennyi akció
Eddig nem is hallottam róluk. Megnéztem az oldalt és szimpatikus a márka. Ha nem lenne ennyire drága, én pedig nem lennék fullon mindennel ki is próbálnék tőlük valamit. Te rendelsz most tőlük?
Én is ezt a két mintát választottam.
Először nem akartam venni semmit. Pontosabban kinéztem egy BB krémet, de lebeszéltem magam róla. Aztán valamilyen okból kifolyólag, mire visszajöttünk a mai strandolásból, várt egy 15%-os kuponkód. Nem volt mindenre érvényes, de a BB-re pont igen (ráadásul egyébként is akciós volt, így összesen 11300 helyett 7700 lett), plusz még ugye a free shipping is. Így hát…
Neem, nekem is drága. Csak instán bekövettem őket egy nyereményjáték miatt és így láttam meg az akciót.
Így már nem lehetett kihagyni
A melt cosmetics honlapján különböző mértékű akciók vannak.
Budapesti címre free shipping-et jelez, pedig csak egy 10 USD-s terméket tettem a kosárba:).
Aztaa, akkor nézelődök egyet
Érdekes szájfények kedvelőinek is javasolnám a körbenézést, ugyanis a metálos árnyalatú szájfények $16 helyett $5-ba kerülnek. https://www.meltcosmetics.com/collections/lip-gloss
Nekem a Seance megvan és nagyon szép.