Akciók - tudsz róla?

Ezt ne írtad volna :smiley: Pedig már azt hittem mostanában nem veszek semmit :smiley:
Ők másztak a kosaramba:
Screenshot_2019-07-04-09-15-14
Eddig semmim nem volt tőlük, most ezek az apróságok elegek lesznek arra, hogy kicsit megismerjem a termékeiket.

5 Likes

Én az egyik palettájukat szerettem volna megvenni, de mióta @anon27689852 nem volt elragadtatva a matt verziótól, azóta kitöröltem a kívánságlistámból. Gyönyörűek a palettáik, de talán nude vonalon vannak jobb paletták is, így lebeszéltem róla magam. Persze azért most ránézek a kínálatra :grinning:

1 Likes

Neked mi a helyzet a CP rendeléseddel? Nekem még mindig “Your order is pending”…

1 Likes

Na jó, azért lebeszélni nem akartalak volna! :sunny: Szép az a paletta, szeretni fogom. Annyi történt csak, hogy elraktam hűvösebb napokra. Ilyenkor nyáron vidámabb színeket kíván az emberlánya. :slight_smile:

1 Likes

Már küldtek hozzá tracking számot, de ha ránézek, akkor még pre-shipment van.

Eddig rendeléseimet nekem is mindig feladták 1-2 nap alatt… :confused: Mondjuk írták, hogy 3-5 nap mire feldolgozzák, de hát türelmetlen vagyok, na​:grinning:

Hátha kapsz valami vigasz ajándékot tőlük :stuck_out_tongue:

1 Likes

Csajok, nagyon gondolkodom, hogy melyik JP palettát vegyem meg. Meg tudjátok mondani, hogy a Saharan és a Saharan II hány g? Nem találom sehol, és kíváncsi lennék rá.

A Saharan 18 gramm (1.5 g/pan), a Saharan II pedig 32.4 gramm (3.6 g/pan). Nekem nincsenek meg, csak rákerestem, szóval javítsatok ki, ha tévednék.

1 Likes

Ohh, köszi, hol találtad meg? Én is kerestem, de ezek szerint nem jó helyen (a Google-ba nem írtam be, lehet ez volt a hiba). Közben megrendeltem a Saharan II és Magic Mini palettákat :slight_smile:

Néztem többféle oldalon, de végül blogbejegyzésekben találtam meg. Egyik ráadásul oz-ban volt megadva, azt pedig átváltottam :grinning:
Amúgy ez alapján hatalmasak a panek.

1 Likes

Ingyen szállítás a Thrive Causemetics-nél a FIREWORKS kóddal. Én nemrég ismertem meg a márkát, nincs tőlük semmim, de youtuberek szokták dicsérni. Ráadásul a vásárlással egy nemes ügyet támogatunk.
Ja és rájöttem, hogy július 4-i ünnepnap miatt van ennyi akció :grinning:

Eddig nem is hallottam róluk. Megnéztem az oldalt és szimpatikus a márka. Ha nem lenne ennyire drága, én pedig nem lennék fullon mindennel ki is próbálnék tőlük valamit. Te rendelsz most tőlük?

Én is ezt a két mintát választottam. :slightly_smiling_face:

Először nem akartam venni semmit. Pontosabban kinéztem egy BB krémet, de lebeszéltem magam róla. Aztán valamilyen okból kifolyólag, mire visszajöttünk a mai strandolásból, várt egy 15%-os kuponkód. Nem volt mindenre érvényes, de a BB-re pont igen (ráadásul egyébként is akciós volt, így összesen 11300 helyett 7700 lett), plusz még ugye a free shipping is. Így hát…

1 Likes

Neem, nekem is drága. Csak instán bekövettem őket egy nyereményjáték miatt és így láttam meg az akciót.

1 Likes

Így már nem lehetett kihagyni :smiley:

1 Likes

A melt cosmetics honlapján különböző mértékű akciók vannak.

Budapesti címre free shipping-et jelez, pedig csak egy 10 USD-s terméket tettem a kosárba:).

2 Likes

Aztaa, akkor nézelődök egyet :smiley:
Érdekes szájfények kedvelőinek is javasolnám a körbenézést, ugyanis a metálos árnyalatú szájfények $16 helyett $5-ba kerülnek. https://www.meltcosmetics.com/collections/lip-gloss

1 Likes

Nekem a Seance megvan és nagyon szép.

1 Likes