Akciók - tudsz róla?

Akkor most halkan megjegyezném, hogy a Juvia’s oldalán is remek áron van sok dolog. Alapozók, korrektorok nem, de szinte minden más.

1 Likes

Akkor végül kettőt rendeltél? :slight_smile: Szépek nagyon!
Én egy rúzzsal voltam így, hogy tegnap még nem volt, de mára megint lett. Mondjuk megvagyok nélküle, csak ránéztem.

1 Likes

Nagyon meg vagyok elégedve vele, szerintem nagyon jó minőségű paletta. Különlegesek a színei és nagyon szeretem hasznàlni.

1 Likes

A MARE az elejétől fogva biztos volt. A másikról az utolsó pillanatban döntöttem. :blush:

Ezekben nincs tükör. :laughing:

Nincs, de szerintem minőségre - rajtam legalábbis - picit jobbak a CP-nél.

1 Likes

Jó lesz nekem a ColourPop! Már most szeretem! :blush:
És úgy tudom, te is szereted.

Hű, tényleg szuper árak vannak. NIKKIE kóddal pedig még pluszban lejön 10%

2 Likes

Igen, szeretem, naná!

De amíg Colourpop palettám három van, addig Juvia’s-ból öt van (+2 pirositó paletta), most rendeltem meg a hatodikat. :smiley:
Mondjuk az is igaz, hogy a Juvia’s palettákkal talán nehezebb is bánni, ezért kezdőknek például én nem biztos, hogy ajánlanám.
De a fényesek pl. nekem szemüvegen keresztül is látszanak, ami szinte egyedülálló.

Ha rásüt a nap:
IMG_20190703_212252

Este, rosszul világított villamosmegállóban, szemüveggel:
IMG_20190703_214844

7 Likes

Igen, tényleg, nekem is levette, csak azt elfelejtettem, mert éppen mentem a kirakodóvásárra. :smiley:

Rendeltél valamit?

Meddig van JP akció? Úgy érzem kihagyhatatlan, de még gondolkodnom kell. Remélem holnap még nem lesz késő.

Posta hozza őket. Az hogy mennyi idő alatt érkezik meg függ attól is, hogy kiszedik-e ellenőrzésre. A leggyorsabban nekem egy hét volt, a legtöbb viszont több mint egy hónap.

1 Likes

Hú, ez a Through my eyes paletta gyönyörű! Lehet egyszer én is rendelek egyet. Tegnapelőtt, amikor a 30% volt, én is vettem két színes szempillaspirált, mert a lilát imádom. Kicsit mondjuk elcsesztem, mert legalább három is belefért volna, de egyrészt nagyon reggel volt még, másrészt az akciónak az utolsó perceiben jártam, nem volt idő gondolkodni. :smiley:

1 Likes

Mennyibe kerül itt a szállítás? Sehol nem találom. Ha nem a postai eljárásban van a csomag vámkezelve, hanem futárcég intézi, akkor is olyan 40 dollár körüli (mindennel együtt) a határ?

CP-től 10 dollár a szállítás. Igen, akkoris 40 dollár a határ.

Bepakoltam a kosárba, aztán igyekeztem felelős döntést hozni és végül nem rendeltem :smiley: túl sok palettát vettem az elmúlt egy hónapban, amiket még alig használtam :frowning:

2 Likes

Mindig 40 dollár körül van a határ. JP oldalról $10.5 a szállítás.

Kibírom, hogy ne rendeljek :smiley:

1 Likes

:slightly_smiling_face:

Ügyes vagy! Én a Nubian 2-t megrendeltem, mert már elég régen kinéztem, ráadásul abból 10 dollár volt a kedvezmény, gyakorlatilag a postaköltség. Plusz rendeltem egy por highlightert, mert iszonyat kíváncsi vagyok rá, hogy milyen (az is fél áron volt).
Hozzá teszem, hogy viszont a Jeffree Jawbreakerről lemondtam, mert rá kellett jönnöm, hogy az már túl színes nekem.

A Tarte-nál pedig free shipping.